ПП за "Турски поток": Вижте страхът в очите на Борисов

Страхът витае в парламентарната група на ГЕРБ, заяви Венко Сабрутев
3 апр 2024 11:05, Нели Христова
168
ПП за "Турски поток": Вижте страхът в очите на Борисов
Снимка: БГНЕС

Ще подкрепим отделна комисия за "Лукойл", ако г-н Борисов не го е страх, нека подкрепи комисия за "Турски поток". Не може да разберем тезата на ГЕРБ, но видимо се използва темата, за да се размие темата "Турски поток", заяви Венко Сабрутев от "Продължаваме промяната – Демократична България" пред журналисти в парламента, предаде БГНЕС. Той добави:

"Страхът витае в парламентарната група на ГЕРБ. Вижте страхът в очите на Борисов."

Съпредседателят Кирил Петков направи уточнението, че ако ГЕРБ-СДС искат да говорят за "Лукойл", ще получат председател от тяхната парламентарна група. По този начин и ПП-ДБ, и ГЕРБ-СДС ще могат да засекат изказаните информации.

Ние сме винаги за пълна прозрачност, няма от какво да се страхуваме, добави Петков.

Кирил Петков припомни четирите важни теми, които да са във фокуса на 49-ото Народно събрание: Още утре да се вкарат в дневния ред правилата за Антикорупционната комисия; Законът за защита на лицата, които подават сигнали.

Знам, че ГЕРБ се притесняват от този закон, но нека го приемем бързо, призова Петков.

Третият закон, е законът за личния фалит. Четвъртото нещо е пътната карта за енергетиката.

Тези четири неща, ако бъдат изпълнени в следващите четири седмица, България ще получи 1,2 млрд. лева. Тогава вече може да говорим за повишаване на пенсиите за постоянно и ще говорим, че бюджетът може да бъде изпълнен. Всичко друго е замазване на очите, заяви Кирил Петков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Източник - Булгартрансгаз БТГ и Министерството на ЕнергетикатаСтойност - 2.628 млрд. лева без ДДСИзплатени досега от БТГ - 2.153 млрд. леваПолучени предсрочно от Газпром - 683.3 млн. за плащане към саудитската Аркад, която ползва руски изпълнителиАмортизационни разходи - 318.5 млн леваПечалба - 576.9 млн за 2.7 години !!!!!Извод - при досегашното темпо на приходи и разходи за почти 3 години, проектът Балкански поток ще се изплати за най-малко 7 години.Борисов лъже!!!!
109
4
 
25
 
! Отговори
Реалист преди 1 месец
Тези променкаджии явно нищо не успяха да научат по време на краткото си съществуване. С грозни гадни плюнки и търсене на постоянна конфронтация доникъде няма да стигнат. Неслучайно вече никой не иска да си сътрудничи с тях.
108
4
 
15
 
! Отговори
Гербер преди 1 месец
Ха-ха-ха, няма никакъв страх в очите на Борисов. А такъв поток в България няма, турските потоци са си в Турция.
107
4
 
21
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
Балкански поток вече е изплатен наполовина само от такси! Това е един от най-успешните проекти на Борисов, съгласуван и с ЕК и с Щатите! А Ментето Кики винаги е забавен, когато се прави на "страшен"! Никога не е поглеждал Борисов в очите, но виждал "страх"? Върви обяснявай след това, че на някой му хлопа дъската!
106
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Балкански поток е бил продаден на 90% на Русия и България почти няма дял. Разбира се, че ще има страх от едно бъдещо разследване на далаверите и лъжите по време на управлението на Борисов с които е ощетил БГ с милиарди.
105
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Австрия, Унгария, Словакия, Сърбия, Хърватия, Словения, та и РСМ стоят зад турски поток...
104
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Киро просто да каже за "пътя, за Видин, който ще строи, и който "минава през Шумен"?! За "втория мост над Дунав", за завода за е-автомобили...Ха,ха,ха! То бива, бива, но този е много зле.
103
3
 
10
 
! Отговори
Ангелов преди 1 месец
До аsПриятелю не съм взел аз 1 милиард но лена чукнала в гугал и това излязло а пък и много други разбирачи политици експерти и организации занимаващи се с газо пренос и търговия го твърдят. А ти какво твърдиш какво знаеш по въпроса осветли ни Сигорно и германците са големи балъци че построиха не 1 а 2 газопровода много са прости и крадливи.
102
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тези момчета/ПП,ДБ/ всичко омацаха, както каза и Нинова. Ха,ха,ха. Айде, кой, откъде е. И не се обръщайте назад.
101
2
 
9
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 месец
До Анонимен/86 "Киро е синоним на лъжата , алчността и невежеството." - киро или евроценностите които ВИ споделя?
100
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Борисов/ГЕРБ нашамароса шарлатаните от ПП,ДБ, така че свят им се зави и не знаят, какво става. И откъде им е дошло. Още по-малко знаят, какво да правят, както винаги.
99
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кирчо няма Туски поток има Балкански ама ти си толкова компетентен че даже името не му знаеш. Ужас, що за *** господин!
98
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ние виждаме очите на един луд, който сечука със съпартийка, тайно.
97
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Комисии за "Чаталджа", за 9-те милиарда и източването на БЕХ. За лъжата в декларацията за гражданство, с което Кирил Петков наруши конституцията. За хонорара от 10 000 ев о за Лена Бо.иславова и за какво точно ги е получила, от ББР. За 1.5 ллн дадени на адвокатската фирма, в която работи майката на Никола Минчев. За Нексо и оневиняването им. За вички заеми с които задлъжниха държавата и защо. За в връзките на ПП,ДБ с Маджо, Алексей Петров и ъндърграунда. Комисии също трябва да има.
96
2
 
12
 
! Отговори
от село преди 1 месец
А бе Киро къде виждаш страх в Боко ,или се застараховаш за резултатите след изборите ?Ако си цветарка бая китки ще продадеш ,но ти се държиш като клюкарка жалко вредно и недоносено човече.
95
5
 
0
 
! Отговори
as преди 1 месец
Ангелов е много як! Все едно той лично е получил еддиния милиард! Да четеш по.ии, и а ги пишеш после е много яко!
94
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кирчо е гледал много страшни филми, но какво е страх разбрал на 3 март когато го биха със снежни топки, а кевларените одеала не му помогнали.
93
4
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
Къде е тоя страх в очите на Борисов? ? ? Пак си се напушил...
92
4
 
19
 
! Отговори
Ангелов преди 1 месец
Абе шушляк непоръбен. Балкански поток струва 3 милиарда за 2 години сме получили 1 милиард такси значи за 6 години ще се изплати коя друга инвестиция се изплаща толкова бързо само бизнеса с кристали и бело ама ти и това не знаеш щото мухите в картуната ти много шумят и пеят велик си Киро велик. Такава куха лейка в цялата история на България като политик сме нямали и едва ли ще имаме.
91
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Какъв ви е проблема с този Турски поток? Тогава сме били в добри отношения с Русия и се е построил този поток, защото за Европа доставките намаляха заради проблема между Русия и Украйна. Европа се е осигурила с обиколни тръби. Всички са имали полза. Какво дъвчете по цял ден този Турски поток.А Пътната карта Теменужка отдавна ви каза да си я намерите. Много има да се учите още.