ПП за "Турски поток": Вижте страхът в очите на Борисов

Страхът витае в парламентарната група на ГЕРБ, заяви Венко Сабрутев
3 апр 2024 11:05, Нели Христова
168
ПП за "Турски поток": Вижте страхът в очите на Борисов
Снимка: БГНЕС

Ще подкрепим отделна комисия за "Лукойл", ако г-н Борисов не го е страх, нека подкрепи комисия за "Турски поток". Не може да разберем тезата на ГЕРБ, но видимо се използва темата, за да се размие темата "Турски поток", заяви Венко Сабрутев от "Продължаваме промяната – Демократична България" пред журналисти в парламента, предаде БГНЕС. Той добави:

"Страхът витае в парламентарната група на ГЕРБ. Вижте страхът в очите на Борисов."

Съпредседателят Кирил Петков направи уточнението, че ако ГЕРБ-СДС искат да говорят за "Лукойл", ще получат председател от тяхната парламентарна група. По този начин и ПП-ДБ, и ГЕРБ-СДС ще могат да засекат изказаните информации.

Ние сме винаги за пълна прозрачност, няма от какво да се страхуваме, добави Петков.

Кирил Петков припомни четирите важни теми, които да са във фокуса на 49-ото Народно събрание: Още утре да се вкарат в дневния ред правилата за Антикорупционната комисия; Законът за защита на лицата, които подават сигнали.

Знам, че ГЕРБ се притесняват от този закон, но нека го приемем бързо, призова Петков.

Третият закон, е законът за личния фалит. Четвъртото нещо е пътната карта за енергетиката.

Тези четири неща, ако бъдат изпълнени в следващите четири седмица, България ще получи 1,2 млрд. лева. Тогава вече може да говорим за повишаване на пенсиите за постоянно и ще говорим, че бюджетът може да бъде изпълнен. Всичко друго е замазване на очите, заяви Кирил Петков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
твоите светкавици в очите говорят за др.неща..
129
6
 
27
 
! Отговори
Да напомня: преди 1 месец
Измисленият страх в очите на ББ е нищо в сравнение с очевидното и за децата аматьорско ниво на Простокиро и Кокорко.
128
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До зсгрЗащо друже? Навсякъде е батак от 12 години? Това не е държава, а някаква мафиотска структура! Използват се наши и евро пари като собствени!
127
8
 
29
 
! Отговори
зсгр преди 1 месец
Тези палячовци с всеки ден се излагат все повече, нямат ли в редиците си някой умен човек да ги посъветва да спрат с про3тотиите и лицемерните шоута, които сътворяват всеки ден?????? След 2 месеца яма да имат и 5 %, това ще са следващите ИТН и бАтака!!! Спрете бе Киро, спрете бе *** гАвно!!!
126
7
 
25
 
! Отговори
емо преди 1 месец
риторичен въпрос защо не вкараха тези неща преди, а точно сега - защото идват избори и трябва да се наберат малко гласове на наивници в полза на пп.
125
10
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ПП та- защо откраднахте милиардите за тунелите- на кой олигарх ги подарихте?!
124
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кире- къде остана завода за батерии- откраднахте му милиардите, нали?
123
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
КИРЕ МУМУРЕНДУМА - НЕ ЛЪЖИ- СПОРЕД БУЛГАРГАЗ- 1.3 МИЛИАРДА ПЕЧАЛБА- КАЖИ КАТО ИЗПРАЗНИ ОНЯ ЯЗОВИР ДА СЕ СНИМАШ/ ПОКАЗАХА САТЕЛИТНИ СНИМКИ- ПОТЪРСИ В ГУГЪЛ/- НАПЪЛНИ ЛИ ГО ПОСЛЕ.
122
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Какво се дърляте с тия потоци? Като че ли ще накривите шапката на Путин. Всички ползват руски ресурси, макар и през трети държави, което оскъпява, но откъде другаде, бе другаре демократе? Без ресурси не може, а въведохте санкции. Ми през трети държави, та да плащате скапо и прескапо. Ако има друг начин, освен да откриете собствени находища.
121
3
 
16
 
! Отговори
Не лъжи! преди 1 месец
До Анонимен Получени към момента според Булгартранстаз транзитни такси 1, 3 милрд.
120
8
 
24
 
! Отговори
карачанаков преди 1 месец
Kиро днес е 3 а не 1 април деня на лъжеца ,казва се ден а не месец ,ти не спря да лъжеш ве то не бе не съм канадски гражданин,не бе завод за електромобили,вчера чухме че и раждаемостта при Вас била по голяма от колкото при ГЕРБ.Сигурно това е станало с твоята и на Лена помощта.Сега видя и страха в очите на Борисов,то ако излезе че поговорката НА СТРАХА ОЧИТЕ СА ГОЛЕМИ е вярна ,какво да кажем тогава за оня ококорения той сигурно се тресе от страх за всичките си действия
119
6
 
28
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
тоя не се спря да ръси глупости
118
7
 
37
 
! Отговори
Този преди 1 месец
... ще става все по зле! При Кики Лъжата спирачен път...няма! Спомням си как бил обяснил на Байдън, че Балкански поток бил "корупционен" проект, и той щял да пребори корупцията на ...100%? Оказа се , че срещата била в един коридор, и е траяла точно...9 секунди? Байдън даже изобщо не разбра, кой го е спрял!
117
7
 
25
 
! Отговори
Обективен преди 1 месец
Турски поток е изграден 2018г.-2020г. , когато не е имало война и санкции срещу Русия. Но Киро Простото отново захапа Боко Тиквата ,както се случи с ареста му. И не мога да разбера що за лицемерие е това ,да плюеш едни хора и слад това "плеснат с ръце па се прегърнат...". Сигурен съм,че след изборите пак ще си целуват мръсните крака ,все едно са вкусни близалки ,само за да са във властта. Долни ЛИЦЕМЕРИ.
116
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Но се изплаща парите се връщат шарлатани а не като Асен дето взе 5 милиарда и нещо от енергетиката да раздава безнаказано разследване
115
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И телевизиите услужливо разпространяват тази лъжа нали се финансират така
114
5
 
32
 
! Отговори
...! преди 1 месец
И за 7 години да се изплати, това пак ще е много успешен проект! Това не е като на Кики Лъжата... мостовете над Дунав, тунелите под Шипка, батериите за милиарди, или завода за електромобили!
113
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А защо сложихте така шарлатани печалба нали уж е недобросъвестно това съоръжение Вън Лъжци
112
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Наглеци готови на всичко за да запазят финансовите си потоци за нищоправене А колкото до Балкански поток тези шарлатани слуги на Божковите са никой вдигат шум лъжат заблуждават ПРИ Чалгарите сте шарлатани
111
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Киро и от теб ли Борисов да се страхува хахахаха алчен лъжец за власт лъжеш за пари милиони за нищоправине лъжеш ТЕБ и Асен и Лена да разследват за скъпата газ дето нагнетихте в Чирен за комисионните Киро съд затвор за теб ПОЗОРсте шарлатани