Борисов: Радев е отговорен човек, на него може да се разчита

Мераклии за премиери щели да се намерят
256
Борисов: Радев е отговорен човек, на него може да се разчита
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира, че президентът Румен Радев е отговорен и на него може да се разчита относно избора на служебен премиер.

Според Борисов "мераклии за премиери има и ще се намерят".

Още по темата
Относно предизборната кампания, той отсече, че парламентът трябва да излезе в отпуск. Съгласно промените в Конституцията, които това Народно събрание прие, парламентът е постоянно действащ и мандатът на депутатите се прекратява с полагането на клетва от новоизбраните.

Борисов днес разкритикува правителството в оставка и отсече, че еднолично взема решения и управлява.

Като пример той решението да се декапитализират енергийните дружества, което определи като груба грешка.ийните дружества, което определи като груба грешка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


256
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
186
0
 
8
 
! Отговори
Тиква преди 1 месец
Лицемерна мутра и всички гербисти,същи и укрофашисти.
185
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бойко Борисов може да хвърля банковата карта, а семейство Борисови ще плащат само в брой, защото са изключени от Суифт. Ще си мамафят с Влади и Шишо и ще им светят очичките в килия 19
184
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Когато беше диспута между Радев и проф.Герджиков през време на предизборната борба генералът С колко ви купиха професоре.Ако за нещо съжалявам е че не спрях Борисов.Четеш че Борисов се възхищава на генерала.Това не се ли нарича стокхолмски синдром при който жертвата се влюбва в своя мъчител.Вероятно и Радев държи с нещо Борисов та той така му се възхищава а дълбоко в себе си го презира и се страхува.Лицемерие и пак лицемерие.По лицемерна политическа сила от ГЕРБ не сме имали.След него е ИТН.
183
0
 
10
 
! Отговори
Ха-Ха преди 1 месец
Толупа ще стане най после приятел с ЗЕлените Чорапи.Няма вече Мутри Вън.
182
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
nрост летец викаше пожарникаря!
181
0
 
13
 
! Отговори
Радослав преди 1 месец
Радев е отговорен, но му вързахте ръцете и надробихте една тотална свинщина! Да дава на твоето момче мандата и да ти гледа сеира! И какъв беше смисъла от тази промяна НС да работи в оставка когато вие прокарайте след като сега искате да излиза в отпуск? Въобще има ли едно решение което да сте взели и да е работещо като хората? Има ли един закон написан на ниво второкласник поне? Явно дори тиквата си признава, че за законотворци не стават!
180
0
 
1
 
! Отговори
... преди 1 месец
.....
179
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
а като вдигна юмруче и те свали от власт, отговорен ли беше?
178
0
 
2
 
! Отговори
ххх преди 1 месец
До 211- Помни че вълкът козината си мени но нрава не. И какво като Пеевски е в този списък. В парламента той командва. хахахахахаха
177
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако се вярва на посочената от много медии информация, до края на месеца крадливата МУТРА ще оглави новия списък Магнитски-3. Остават по-малко от 3 денонощия. Възможно е това да е предизвикало странния обрат в поведението му.
176
4
 
5
 
! Отговори
Деди преди 1 месец
Прав си Баце, Президентът е отговорен чиляк! Ама вие (от Сглобката) не сте, защото "гениално" сътворихте тази "домова книга", по която Президентът да готви в държавната кухня!. Сега - признание, ама то е като качулка след дъжд! Плюй си в пазвата и каквото сабя покаже!
175
2
 
24
 
! Отговори
. преди 1 месец
Аз пък помня, когато го плюеше...
174
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Организирайте граждански арест на Борисов щом толкова го мразите, имате това право и ще ви дават по телевизията
173
4
 
13
 
! Отговори
Мнение преди 1 месец
До изборите Борисов със сигурност няма да е на този свят, поне да си отиде достойно, а не като женския полов орган, който го е родил
172
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Щом народа гласува за Борисов , то и народа е същият като него , искат си СЪЩОТО , никакви реформи , никакъв ЕС , никакъв Шенген , Менген и тЪ. нЪ. ..На теория искат , на практика НЕ ИСКАТ !
171
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
КАК БЕШЕ ИМЕТО НА БОРИСОВ , като агент на БКП ?
170
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На Радев може да се разчита , а на теб Баце , може ли ?За 13г. , България най-бедна и най-корумпирана държава , напусналите за 13г. България , над 1 млн. !
169
4
 
23
 
! Отговори
НИМРОД преди 1 месец
От охранител на Тодор Живков, през Буда , главен секретар на МВР , генерал Премиер !!БИОГРАФИЯ НА ЕДНА ЗАВЪРШЕНА МУТРА ПРЕВЪРНАЛА СА В МЕЧТА НА ПОДОБНИ НА НЕГО ***, въобразяващи си, че могат да управляват държава!! ЗАДКУЛИСИЕТО което ни го представя като боксова круша е това, което крие истинската си същност, ОГРАБВА НИ ЗА ДА ЖИВЕЕ ТО И ДЕЦАТА МУ ЩАСТЛИВО В ЧУЖБИНА. Българите се превърнахме в чужденци в собствената си държава!!
168
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Борисов е много хитър политик, което означава, че е изключително вреден и опасен за България. Борисов и ортакът му Пеевски са класически профилни психопати, които нямат никакви проблеми да запалят държавата заради личния си комфорт. Докато ни управлява милиционерската ДС пасмина, чийто свидни чеда са тези двамцата, няма да мръднем и йота напред.
167
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Радев и Борисов винаги са били партия. Враждата им е само за пред хората. Затова Борисов "загуби" президентските избори - трябваше да има имитация на демокрация.