Борисов: След изборите хората ще определят кой и как ще управлява

Хубаво било да се мисли преди вота, а не след това
339
Борисов: След изборите хората ще определят кой и как ще управлява
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира, че висша форма на демокрацията е след изборите хората да определят кой и как да управлява.

"Заради това е хубаво да мислим, когато има избори, а не след това. Не мога да си изкривя душата и да кажа нещо лошо за Христо Иванов, за Атанасов, за Петков, за Василев, с които 9 месеца сме защитавали едни и същи каузи и министри, политики и всички сме казвали, че сме свършили добри неща", каза той.

Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отговори на упреците, отправени му по-рано днес от Кирил Петков в тв ефир.

На критиките на съпредседателят на ПП-ДБ той отговори, че може да говори само от името на ГЕРБ, да отговаря само за себе си и партиите, които представлявам.

"Оценките, които се дават, са право на всеки лидер. В единият случай казват: Бойко, помогни ни, после е виновен за всичко", коментира Борисов.

Лидерът на ГЕРБ повтори, че след преговорите и компромисите, които е направил, е можело да има правителство.

"На ГЕРБ е работа, ние ще решаваме с кой ще управляваме", отговори Борисов на въпрос за това дали са готови да управляват с ДПС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


339
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
179
14
 
4
 
! Отговори
северозапад преди 1 месец
Е ,след тези три години управлявани от алчните и про сти учили в чужбина ,хареса ли ви ? Море ще се сещате за Бойко много пъти,ще ревете и смеете като се сетите за харакировците и кокорчовците .
178
6
 
1
 
! Отговори
РОДИТЕЛИТЕ СА преди 1 месец
ДО ВРЕМЕ БОЙКО ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ
177
3
 
2
 
! Отговори
Циркон преди 1 месец
Ракетата Циркон се движи с 11000 км/ч. Докато мигнеш и си чао
176
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За България най-добре е да ни управлява изкуствен интелект. Нека да купим роботи с изкуствен интелект и да бъдем първи в света с правителство с искуствен интелект. Тогава ще разберем истината за всичко. Това е много лесно постижимо. Както виждате хора Академици и хора завършили в Харвард не ни вършат работа. Трудное срещу и/или с подобни от ГЕРБ и ДПС.Ако и роботите не свършат работа, значи не засужаваме нищо добро, а пенсии от 300 лева и коледни и великденски добавки от 50 лева.
175
3
 
5
 
! Отговори
ХАХАХА преди 1 месец
ЕДИН ФАЙТОН ИЗБЕРАТЕЛИ
174
4
 
14
 
! Отговори
До 176 преди 1 месец
Като арестуваме Борисов ще дадем половин година на всички заплашвани и страдали от него да подадат сигнал. Такова прасе като Борисов, който 20 години е вредял на гражданите за европейското развитие на България не можеш нито да го осъдиш, нито заслужава бързо спокойствие. Той ще бъде съден, бит и изнасилван поне десет години в името на народа
173
3
 
6
 
! Отговори
Боцко преди 1 месец
Само на мен ли ми направи впечатления че вчера бойко каза:Както обещах на Иван Костов.Тва трябваше да гръмне
172
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ХОРАТА НА ЛУКОЙЛ ЩЕЛИ ДА РЕШАТ КОЙ ДА УПРАВЛЯВА. НЯМА НАЧИН.
171
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ядох варени картофи
170
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Комунистическата змия има гръбнак и уста. Всички зайчета в гората, диви свинчета, катерички, вълци, мечки бягат от нея лато я видят..... Само хитрата лисица като я види и се усмихва и вика: Ей сега Комунистическа змиьо ще извикам ловците в гората да отидат на лов за зайци, диви свинчета, мечки и вълци за да има месо и кожи за Комунистическите Змии в БКП то управляващи кошерно кошарата още от времето на Светлата Петолъчка на Стефка Сердюнова Сутрин Рано - СССР то...
169
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Когато партийната класа/върхушка е импотентна и "властожадна" изборите са перманентни, през половин или една година. На България липсва национална идея и отдадени хора, които да милеят истински да работят за нея. Управление от мутренски тип - "телефони, телефони, телефони" е пагубно зловредно. Народът не е виновен, че за властта се бутат само хора, които нищо друго не могат да правят. Можещите и знаещите стоят настрана от калта. Наивните идеалисти са обречени когато се докоснат до властта.
168
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Избирателите на ГЕРБ и ДПС не разбират колко много си вредят на себе си.
167
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И за какво да го арестуват Борисов? За какво да го обвинят? За фалшивите снимки с чекмеджета с евро ли? Или за измислената къща в барселона, която уж била негова? Е нема как да стане. Или може би за зайчарника в двора му в Банкя? Дран паран!
166
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пак ще спечели изборите макар и само със 7-8% от имащите право на глас. Досега ги печелеше само с 10 % от всичките имащи такова право. Лошото е че избирателната активност рязко спада и тези 8-10 % определящи първото място за който и да било са смешни. Те са смешни за всички политици и провалът им пред обществото.
165
1
 
8
 
! Отговори
gogo преди 1 месец
Тоя много семейства си подсигури като назначи баща или майка в администрацията - местна, държавна, съдебна .... сега е много сигурен, че пак ще го издигнат за свой премиер. Да, ама не - стига сме му *** *** на простака
164
2
 
4
 
! Отговори
Независим преди 1 месец
До Мнение. Реално погледнато ПП направиха много грешки поради политически опит. НО бяха в сглобка с Герб, които е меко казано смешно ако сега визират грешки на ПП, аз не бих има очи, ако работя с някого и имат право на глас, накрая да си измия ръцете с другия, при положение че твърдя, че съм професионалист, моралист и интелектуалец. Просто това си противоречи. За съжаление за провала на ПП, Герб имат точно толкова, че и повече принос, в крайна сметка дори и на финала ПП се съгалсиха с всичко, НО
163
3
 
10
 
! Отговори
ТЕЖКО И ГОРКО преди 1 месец
НА НАРОД С ВОДАЧИ КАТО БОЙКО ПЕЕВСКИ АХМЕД ТАКЪВ НАРОД НЯМА МЯСТО ВЪВ СВЕТОВНИЯ РЕД.
162
1
 
8
 
! Отговори
Мнение преди 1 месец
Аз съм сигурен, че Борисов, Доганов, Пеевски и Цацаров няма да са живи преди изборите. Ще потеглят по пътя на Петьо еврото. С американците, с руснаците и с турците не вървят майтапите, които си правят с българите. Просто световната ситуация е такава, никой няма нужда от лъжци и престъпници облечени във власт. Те са вредни за хората
161
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
айде руската седянка отиде в канавката
160
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кои хора ? В нашата фирма от 1200 ИТ специалисти, счетоводители, адвокати и инженери пуснаха анкета. Странни резултати - нито един подкрепил Герб, защо ли ? Защото, 12г ги подкрепяхме и единствените им привъженици са такива на каишка, на уредена служба или косвена зависимост от структурите им, плюс малцинствата и пенсионерите. Вие сте образовани хора, извадете си изводи, в "демократична" страна сме - от 1200 нито един глас за Герб...кой нормален ще прави едни и също и ще очаква различен резултат