Дано третият опит за партия на Радев е по-успешен

Тошко Йорданов: Опитът с Кирил и Асен беше трогателно нещастен
29 яну 2024 20:26, Александър Попов
27
Дано третият опит за партия на Радев е по-успешен
Снимка: БГНЕС

Радев може да казва каквото си иска, след края на мандата си би могъл да оглави и политическа партия. Дано само следващият му опит да е по-успешен от първите два, заяви Тошко Йорданов от ИТН пред БНТ.

"Първият опит с Кирил и Асен беше трогателно нещастен за цялата държава. Още сърбаме попарата на тия двамата, които управляват. Стефан Янев пък се появи незнайно защо в политическото пространство", заяви Йорданов.

Председателят на парламентарната група на ИТН заяви, че партията ще се яви самостоятелно на европейските избори.

Йорданов коментира темата и предложението на МС да отпаднат таксите за обучение на студентите и докторантите в държавна поръчка.

"Има прекалено много университети в България, има повече студенти, отколкото реално завършват. Следствие, на което стойността на образованието е изключително ниско. Нивото е ниско. Цялата порочна схема парите да следват ученика довежда до това, че никой няма високи изисквания", уточни председателят на ИТН.

По думите му "това е поредната безсмислена дейност, която развива сегашният кабинет".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: Тошко Йорданов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
1
 
! Отговори
Отец Антонионий преди 3 месеца
Граждани и гражданки, честито! Доживяхме да се пръкне ДПС-2! Негов татко- творец- създател-Господ е великият комбинатор Остап Бендер-2, подвизаващ се под псевдонима Румен ЗелениятБастун- Радев! (Внимание!!! Истинският Творец на ДПС е ДС, а бай Ахмед - само един от "малко по-грамотните и изпитани в не една подмолна акция" агент- провокатори! Дали и тук ДС НЕ Е ОСНОВНИЯТ ИГРАЧ, СКЪПИ СЪГРАЖДАНИ?! А пародията Тошко Африкански май се явява като РR на Радевите стремежи и вълнения!СлавиТр. ще да е...
21
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тошко е мегафона на РР Вдигнатия фалшив юмрук срещу мафията е бил за кеша
20
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ИТН нали щеше да прави на Радев президенска република ? Ех тоя сладък президенски кеш
19
2
 
5
 
! Отговори
Ели преди 3 месеца
Вашата партия ИТН от кой опит е - първи ,втори? Кару Цари безполезни,нагли
18
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Направете едно сравнение и ще се убедите в некадърността и късогледството на управляващите вече 34 години: в края на 80-те години около 9 млн. души 18 ВУЗ-а;към 2015 г. 6,5 млн. - 52 ВУЗ -а,като 20% от завършилите средно образование следват в чужбина.М.г. решиха да намалят броя на ВУЗ-овете... като ги обединят. Абе, г-да от МОН, намалете реално този брой на 20 университети, приемайте само мн.добри и отлични зрелостници и повишете качеството на образованието,че *** и Пульо станаха преподаватели
17
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Аз ще гласувам за Радев
16
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тошко Къдравелник
15
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Третия опит за да е успешен Радев трябва да покани Тошко да му направи Бананена Партия
14
8
 
2
 
! Отговори
Tенгри кан преди 3 месеца
Второ, американското посолство дебне всяка стъпка на Русия на българското политическо пространство. Тя няма да позволи партия в управлението, прокси на Русия;))) Затва Киро и Асан беха пречупени и извадени от уравнението и Русия загуби битката тук. Просто американците кешираха повече от руснаците;)))
13
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Изборът на това недоразумение, което се занимава с вътрешно- политически свади, интриги и борби е най-голямото падение за президентската институция !
12
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Добре, че бяха Киро и Асен, че след толкова години да се закрепи някакво европейско правителство. Ах как съжаляват тошковците и балабановците на дългото, че не им излязоха сметките като събориха първото правителство на Кирил и Асен. Едно го мислеха, друго стана.
11
8
 
13
 
! Отговори
Tенгри кан преди 3 месеца
Радефффф натрупа кеш за нова партия чрез Ушеффф, Копринков и Узунов, но Доган ще му я вземе. Вижте ся, за партия не става само с кеш, трябват хора с акъл;))) А, сами знаете, че акъл под фуражка не вирее. С кого се обгради Радефф за партия?:))) Копринков, Узунов, Михайлов - селяни-милиционери;))) и масони. С кадрите на "Слънце Ориент" партия не става. България принципно е зле с материала, за квото и да е, а за успешна партия, требе повек от квото и да е;)))
10
6
 
3
 
! Отговори
Идеалист преди 3 месеца
"Първият опит с Кирил и Асен беше трогателно нещастен за цялата държава. Още сърбаме попарата на тия двамата, които управляват. Стефан Янев пък се появи незнайно защо в политическото пространство", заяви Йорданов." Нещастни опити на ПОСОЛСТВОТО, СИНЕРГИЗЪМ В ДЕЙСТВИЕ. Следващият може да е по-успешен, защото н.п. Кенет Мертен не се дава му замазват очите, като правеше Баце с Мустафата. Яко пипа. Колкото до мамин Шишко, не са му дали да топне дзурлата в копанята около енергетиката, затова е лют!
9
9
 
11
 
! Отговори
... преди 3 месеца
Тоше, я си кажи, че и вие сте в Парламента,след "аллабалата" с Президента! За това и мячите в негова защита! И след евроизборите ще забравим, че е "Имало такава партия"! Безполезни сте!
8
7
 
9
 
! Отговори
Хайде бе, преди 3 месеца
...опитът с Киро и Асен бил неуспешен! На тях ли ще прехвърлим цялата вина, а превратаджията Радев бил "чист"! Че всички знаехме какви поразии правят служебните кабинети, но не сме видяли Радев да излезе и да размаха юмрук? Горкият, толкова бил "наивен", та даже и неразбрал?
7
7
 
12
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 3 месеца
Тошко нищоправещ за много пари в парламента бил знаещ лелееее кои гласуват за тезичалгари потрес
6
6
 
8
 
! Отговори
Дони преди 3 месеца
Точно ти ли, беее, хакуна матата...
5
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Има повече студенти отколкото реално завършват? Какво се крие зад тази мисъл???
4
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Хахаха чалга копейки, ей тва са най пропадналите от стадото на копейките
3
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Pageв ro aлa-бaлaлизиpaxa oт nocoлcтвoтo, gonycнa roлямa rpeшka c xapвapgckитe измамници...