Тошко Йорданов: Денков излъга за мигрантите в НС

Според него само от Австрия ще приемем 6619 мигранти
13 яну 2024 19:07, Александър Попов
56

Премиерът Николай Денков излъга в парламента по темата за мигрантите, заяви председателят на парламентарната група на "Има такъв народ" Тошко Йорданов в предаването "Брюксел 1" по Bulgaria ON AIR.

Той посочи, че в анекса към Дъблинското споразумение за България се споменава "незабавно приемане обратно на всички лица, търсещи убежище, за които България и Румъния носят отговорност в съответствие с регламента от Дъблин без никакви ограничения".

"Документът е подписан на 29 декември 2023 г.", каза Йорданов.

Той цитира питане в австрийския парламент до министъра на вътрешните работи на Австрия за мигрантите, които страната иска да ни върне обратно.

"За България е посочена цифрата 9196 човека. България се е съгласила на 6619. Със споразумението, което нашите подписват, всички тези души се задължаваме да ги приемем без да кажем "не". Преди това сме могли да бавим процедурата. Единствените в ЕС, които са били толкова глупави, са управляващите от ПП-ДБ, подписвайки този анекс. Това важи не само за Австрия. Всяка държава би могла да поиска да ни върне хората, които са били регистрирани при нас. В момента опитват да променят закона, за да задължат общините да приемат емигрантите, които ще идват и които ще ни връщат. Всеки българин и български град ще бъде "безкрайно щастлив" да му стоварят афганистанци и сирийци и да се оправят. Срещу какво? Срещу въздушно-капковия Шенген", попита Йорданов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още по темата: ШенгенТошко Йорданов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
2
 
! Отговори
555 преди 4 месеца
Усещането на обществото е че преговори от наша страна се водят в поза колянно-лакътна опора. Много скъп ще ни излезе този никакъв шенген, като знаем на каква антиинтеграция са способни особено авганците.Помним емигранти в западна Европа какви ги вършиха и продължават. Таралежът в гащите ни е осигурен.
45
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тошо че е прав прав е, ама само с говорене няма да стане.Сглобкаджиите са се окопали,без бой н́*** да пуснат кокала.
44
5
 
1
 
! Отговори
жените са дипломати преди 4 месеца
МЪЖЕТЕ НЕКА ПО МАЛКО СИ БЛЪСКАТ РОГАТА И ПОВЕЧЕ ДА РАБОТЯТ ЗАЕДНО ! АКО ИМА ПРОВАЛИ, ПРОВАЛИТЕ СА ПРОВАЛИ КАКТО НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ, ТАКА И НА ОПОЗИЦИЯТА !!! ЗАПАДНА ЕВРОПА Е БОГАТА, ЗАЩОТО ТАМ ПРЕДПОЧИТАТ ДА РАБОТЯТ ЗАЕДНО ! ОТ ПРОВАЛИТЕ ВСИЧКИ ГУБИМ ! РАЗБРАХТЕ ЛИ ДЪРВЕНИ ГЛАВИ ??????????????
43
0
 
4
 
! Отговори
РЕШИпроблемДНЕС ! преди 4 месеца
ВМЕСТО ДА СТРАДАШ, ПОЕМИ СЪДБАТА СИ В СВОИ РЪЦЕ ! ВСЕКИ ОТ НАС Е ТИХ ГЕРОЙ ! НЕ Е НУЖНО ДА ВДИГАШ ШУМ ! ПРАВИ КАКВОТО СМЯТАШ, ЧЕ ЩЕ НАПРАВИ ТЕБ И БЪЛГАРИЯ БОГАТИ И СИЛНИ И ДОБРО МЯСТО ЗА ЖИВЕЕНЕ ! ТИ МОЖЕШ ВСИЧКО ! ТИ СИ ПОДОБЕН НА БОГА И СИЛАТА НА БОГ Е В ТЕБ !
42
0
 
10
 
! Отговори
РЕШИпроблемДНЕС ! преди 4 месеца
В Швейцария няма жени с бурка на лицето! Който не харесва ВЪН ! Ако емигранти крадат или не работят, ги екстрадират! След 2 криминални прояви нарушителят е предупреден! След трета криминална проява изчезва! Там затворите са полупразни! Икономисват хората! Всеки работи и допринася за нарастване на стандарта! Нарушителите ВЪН ! Гражданите уведомяват полицията за всяко забелязано нарушение и законът гарантира анонимността им! Така се поддържа ред и стандарт! Затова богати чужденци инвестират там!
41
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Няма договор за пускане,пропуск транзитен през българска територия и ГКПП на имигранти без личен паспорт и виза българска за пребиваване на територията на Р.България и транзитни съгласувани със страните членки на ЕС с Шенгенската зона,че да има анекс към него за връщане на имигрантите оказали се на територията на страните членки на ЕС и от Шенгенска зона като Австрия,а този договор е за вето на членство в зоната м/у българската сглобка и австрийската изпълнителна власт и не може да има тоз анекс
40
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Време е Във всяка къща да има автомат Калашников и да се защитава дома и семейството българския народ явно от разни генерали и военни *** няма никакъв смисъл в тая държава
39
0
 
2
 
! Отговори
РЕШИпроблемДНЕС ! преди 4 месеца
В Швейцария няма жени с бурка на лицето. Който не харесва му казват да си ходи. Ако деца на емигранти крадат, цялото семейство го екстрадират. След 2 криминални прояви нарушителят получава последно предупреждение. След трета криминална проява изчезва. Там затворите са полупразни. Икономисват хората, затова им е висок стандарта. Гражданите уведомяват полицията за всяко забелязано нарушение и законът гарантира анонимността им. Така се поддържа ред и стандарт. Затова богати чужденци инвестират там.
38
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Гответе се за авганистански и сирийски зетьове много обичат бели булки
37
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
В Швейцария няма жени с бурка на лицето. На който не му харесва му показват границата да си ходи. Ако деца на емигранти търчат и крадат по пазарите, цялото семейство го екстрадират. След 2 криминални прояви нарушителят получава последно предупреждение. След трета криминална проява изчезва. Там затворите са полупразни. Икономисват хората, затова им е висок стандарта. Гражданите уведомяват полицията писмено за всяко забелязано нарушение и законът гарантира анонимността им. Така поддържат стандарт.
36
2
 
13
 
! Отговори
SS преди 4 месеца
От идването на тарамбуките,ще пострада единствено и само обикновенния човек не тия дето ни управляват.
35
2
 
14
 
! Отговори
SS преди 4 месеца
Като дойдат тарамбуките,какво мислите ,че ще правят? Ще работят,и ще си плащат данъците ли? Ще създадат общности и ще се капсулират. Дано не се появи и явлението ,,окупас" като в Испания че ще има убийства.
34
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Какъв е проблема да лъжат инда мажат като на никого не се търси отговорност за противодържавна дейност? Нито на тагарев на който всяка втора дума е укр, другите подписват някакви анекси и казват че няма проблем и мигеанти няма да получим. Ама всички видяхме какво е подписано. Скоро като започнат да ги пращат към бг ше е мн интересно с какво ще се оправдават. Но дори тогава пак няма да се търси нищо от никого
33
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Този ръси нагли лъжи и простотии във ВСЯКО едно свое интевю!
32
6
 
21
 
! Отговори
мак преди 4 месеца
И аз съм на мнение, че дори и 1 меркелов гост да бъде върнат от Австрия и приет обратно в България, веднага Германия и други ще започнат да връщат своите. И пак ще ни вменяват задължения и солидарност. А за депортации и дума не може да става, защото как ще върнат клетниците там, откъдето са избягали, това не е евроценност.
31
24
 
10
 
! Отговори
Изнервен преди 4 месеца
Стига си плюл бе, текезесар. Нищо не е излъгал.
30
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
ПП са професионални лъжци
29
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
всичките да ги изпратят в Германия при Меркел тя ги покани
28
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Националните предатели от престъпната сглобка ще свършат на въжето!
27
1
 
6
 
! Отговори
до анонимен 33 преди 4 месеца
"""""Оправете си словореда....... """"""" ------------ Ненвъзможно, колега!!!!!!!!!!!!!!, на "текстописците" на сайта им липсват първите Седем години от образованието!!!