Йотова за боя в НС: Такъв е характерът на сглобката

Някои депутати може би били получили своите пет минути слава
52
Йотова за боя в НС: Такъв е характерът на сглобката
Снимка: БГНЕС

Случилото се в Народното събрание не ме изненадва, такъв е характерът на сглобката. Това каза вицепрезидентът Илияна Йотова в предаването „Още от деня“ по Българската национална телевизия по повод днешното заседание на парламента, на което депутати от „Възраждане" се опитаха да изключат звука от колоните в пленарната зала и се стигна до спречкване. „Сглобката не е само в изпълнителната власт, а и в управляващото мнозинство - в този диктат, който се налага всеки ден“, коментира тя и уточни, че не е имала възможност да проследи цялото заседание, но е видяла публикуваното в медиите.

Според вицепрезидента днес някои депутати може би са получили „своите пет минути слава“, което е медиен успех, но няма да увеличи доверието на избирателите. Йотова посочи, че от Народното събрание се очакват закони, които да защитават интересите и правата на гражданите, а очевидно това не се получава.

За казуса с демонтажа на Паметника на Съветската армия вицепрезидентът каза, че истински се надява да има правораздаване. Доколкото разбираме има заповед на министъра на културата за спиране на демонтажа, което по някаква причина областната управа отказва да изпълни, заяви Илияна Йотова. След като 260 хиляди лева ще струва демонтажът на паметника, дали да не се направи иск срещу областния управител. Нека тя да ги заплати тези пари, защото това са средства на всички нас данъкоплатците, коментира тя.

Вицепрезидентът посочи, че не знае защо толкова се бърза с демонтажа и заповедите се пренебрегват с риск за незаконност. Йотова допълни, че ако от нея зависеше, би предприела друг подход – да има допитване до софиянци за паметника, къде да бъде преместен или да бъде оставен и какво да има на негово място. „Не са много местата в София, в които е конструирана българската памет“, изтъкна Илияна Йотова. Защо да не бъде построен един пантеон на всички загинали на мястото на този паметник, попита тя и настоя за нормален и разумен разговор.
В края на 2023 г. всички получихме един новогодишен подарък и това е образът на флекса, който разединява, заяви още вицепрезидентът и допълни, че властта е получила образа на власт на разединението. /БТА, Биляна Иванова/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още по темата: Йотова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
2
 
! Отговори
ГЕРБ ДПС ИТН дъното преди 4 месеца
Много противна жена. Трябва да се забрани да има вицепрезидент. Тази цял живот е на държавна хранилка. Противна жена грозно зловещо излъчване като стар хастар
38
0
 
1
 
! Отговори
чичо преди 4 месеца
Йотова,тази сглобка е рожба на Радев-престъпника,спрямо цялата нация,Радев.Той подведе народа,че всеки *** може да управлява държава.А ти активно му помагаше.
37
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ако Радев беше КАТО ЗЕЛЕНСКИ, ЩЯХМЕ ДА ИМАМЕ ВОЕННА АВИАЦИЯ ! ВМЕСТО ДА СЕ ЗАНИМАВА С ПРОИЗВЕДЕНИЯ ОТ ВРЕМЕТО НА КУЛТА КЪМ ВЪЛКО ЧЕРВЕНКОВ, ДА НАПРАВИ НЕЩО ПОЛЕЗНО ЗА АРМИЯТА И АВИАЦИЯТА ! НАЛИ УЖ МИНАВА ЗА МЕЖДУНАРОДЕН ПОЛИТИК, ПРИ ТОВА ЛЕТЕЦ И ГЕНЕЕРАЛ ????????
36
3
 
2
 
! Отговори
toti преди 4 месеца
Прави са някой де казват,че ние сами на себе си сме врагове и сами се самоунищожаваме защото от истотията помним колко са предавали родината и за чии интереси са работили обещавайки им ,,светло бъдеще''!! Май и сега има такива неродолюбци,които за коричка хляб предават страната ,но историята ще ги забрави завинаги и внуците им ще се срамуват от тях !!!
35
5
 
2
 
! Отговори
тъпомер преди 4 месеца
Путин Путин копейки и т.н.А сглобка от предатели тагаревци и пеевчета не ги притеснява,важното е да бълваме глупости и да си броим плюсчетата.А правителство което плямпа само за Украйна и му е на оноя ...... за България.
34
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Кой провокира, вилня и саботира работата на НС бе, Йотова ? Добре го видя, но го говориш обратно. И да не забравяме за вдигнатия юмрук на Радев. От там започна падението за Бългатия. И ти, Йотова се усмихваше широко до Радев.
33
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До ако Радев беше Aко Радев не беше комунист щеше да е българин...
32
2
 
8
 
! Отговори
Тази преди 4 месеца
...пак не разбрала,че точно Копейките са виновни с изцепките си, но за нея все "сглобката" я чегърта извътре! И откакто щеше да си счупи коленете да целува руският Поп за ..., има ли някой изненадан, от "дълбоките" и умозаключения?
31
2
 
6
 
! Отговори
ако Радев беше преди 4 месеца
КАТО ЗЕЛЕНСКИ, ЩЯХМЕ ДА ИМАМЕ ВОЕННИ САМОЛЕТИ
30
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
За България има само един изход: РАБОТА ! НЕ ПОЛИТИКАНСТВАНЕ ! РАБОТАТА УЧИ НА УМ И РАЗУМ ! А СЪЩО РАЗДАЙТЕ БОКСОВИ РЪКАВИЦИ НА ДЕПУТАТИТЕ И ПУСНЕТЕ ШОУТО ПО НАЦИОНАЛНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ ! ЗА ДА ПОКРИЕ ЧАСТ ОТ ЗАПЛАТИТЕ ИМ ! ТАКА ЩЕ ИЗПЪЛНЯТ ЗАВЕТА НА ЛЕВСКИ: КОГАТО ГУБЯ, ГУБЯ САМО СЕБЕ СИ, КОГАТО ПЕЧЕЛЯ, ПЕЧЕЛИ ЦЯЛ НАРОД !
29
0
 
3
 
! Отговори
за 46 години преди 4 месеца
БРОЯТ НА ПАЛЕСТИНЦИТЕ В ГАЗА НАРАСТНА ОТ 380 000 НА 2 300 000 ! ДЕ ТАКЪВ КЪСМЕТ ЗА БЪЛГАРИТЕ ?!!??!!????
28
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Бг президентът & вице-президентът са срам за страната! Жалко, много жалкъ, че подкрепят "*** " и се идентифицират с него. Чакам с нетърпение тази с-г-а-н да се о.. мете скоро
27
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
САМО ДА КАЖА НА ПОСОЛСТВОТО, ДЕЦАТА НА ДНЕШНИТЕ ПРЕБОЯДИСАНИ ЩЕ МАХНАТ И ВАШИЯ ПАМЕТНИК. ПРИ ПЪРВА ВЪЗМОЖНОСТ. РАДВАЙТЕ ИМ СЕ НА СЛАГАЧЕСТВАТА.
26
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До ЯМБОЛИЯАЙДЕ БЕГАЙ БЕ *** ГЕРБЕСТ СТИГА СИ СИ ДАВАЛ РОЛИ
25
5
 
17
 
! Отговори
ЯМБОЛИЯ преди 4 месеца
Неуважаема ,,другарко,, Йотова,не те ли е срам да лъжеш? Нима си късогледа да видиш,че Възраждане е партията,проявяваща винаги агресия и е с липса на всякаква етика и морал. Тя трябва да се закрие,защото е неофашистка партия,защитаваща руската агресия и петняща добрата дума възрожденец.
24
3
 
8
 
! Отговори
Ммен преди 4 месеца
Бият се дпс и възраждане, тя сглобката...
23
5
 
13
 
! Отговори
дедо ви преди 4 месеца
йотова отново неподготвена ! разединителя не е флекса бе йотова , разединителя е фигуранта с вдигнатото юмруче а ти беше до него , помниш ли?а що се отнася до парите за премахването на ссср маркера аз нямам против от моите данъци да се дадат парите. но да те питам: за възтановяването на чинията на бузлуджа бсп или лично нинова ше даде парите , или от наше данъци ше са?щото за това да е от нашите данъци съм против ! а какво ше се направи на мястото на маркера , има умни хора които ше решат,не ти.
22
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До българинКАЗАХ ТИ ЧЕ НЕ СИ НИКАКЪВ БЪЛГАРИН. ПРОСТО СИ НЕВЪЗПИТАН И ОЗЛОБЕН СИН НА ПРЕБОЯДИСАНИ РОДИТЕЛИ. АЙМА ГЕРБЕРСКА ВИ РАБОТА. ТИ СИ СИ ГИ ПРЕБОЯДИСАЛ НЕ НИЕ.
21
2
 
8
 
! Отговори
Аноним преди 4 месеца
А юмруците Йотова кого докараха или когато е за вас може Йотова каква е тази нищоправеща длъжност сега като променят конституцията да я закрият тази длъжност нищоправене за луксозни държавни пари в богата държава България
20
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До МайораАГРЕСИЯТА СРЕЩУ сЪРБИЯ И НЕЗАКОННАТА АНЕКСИЯ НА кОСОВО ЛИ ИМАШ ПРЕДВИД, КЪДЕТО СЕГА ИМА ОКУПАЦИОННИ ШАРЕНИ ЧОВЕЧЕТА БЕЗДОМНИЦИ ОТ сащщ ЛИ? ИЛИ 80 ГОДИШНИЯ ПРОЦЕС НА ИЗТРЕБЛЕНИЕ, ПРОГОНВАНЕ И ДЕПОРТАЦИЯ НА ПАЛЕСТИНСКИЯ НАРОД В РОДНИТЕ МУ ДОМОВЕ ЛИ? ИЛИ ИНВАЗИЯТА В ИРАК ПОД ФАЛШИВ ПРЕДЛОГ, ИЛИ СЪСИПВАНЕТО НА СИРИЯ, ЛИБИЯ, ТУНИС, ДОКАРВАНЕТО НА НАРОДИТЕ ИМ ДО КРАЙНА МИЗЕРИЯ ЛИ? ИЛИ ТУРСКАТА ИНВАЗИЯ В КИПЪР И СИРИЯ И ИРАК ЛИ?