Захарова: В България може ли да се диша

Това стана след забраната н интрвюто на Митрофанова
Обновена: 17 дек 2023 13:21 | 16 дек 2023 19:20, Стела Стоянова
253
Захарова: В България може ли да се диша
Снимка БГНЕС

След като България забрани излъчването на интервю с руската посланичкка Елеонора Митрофанова, говорителката на руското МВнР Мария Захарова попита дали може още да се диша в тази страна.

"В България руските жени нямат право да дават интервюта или да пресичат въздушното й пространство. Все още ли може да се диша в България?", написа говорителката в канала си в Telegram.

По-рано програмният съвет на Българското национално радио (БНР) свали от ефир интервю с руския посланик Елеонора Митрофанова, което трябваше да бъде представено в събота в предаването „Политически некоректно“ след изявления на Делян Пеевски. /БГНЕС
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


253
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
199
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Последно: целта на войната в Украйна не е да ви изтощи, а да ви вкара в гражданска война. Оправяйте се, както можете! Не винете вестителя за лошите новини!
198
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
За империя, която дори не знае или се прави, че не знае къде е Картаген, моля за извинение, но във вас няма нищо римско! Набивайтве си канчетата с братовчедите и когато американски сенатор в присъствието на г-н Зеленски изразява радостта си от това, че умират руснаци, помислете си дали не е грешите някъде?
197
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Много са разсеяни руснаците. Искат да са наследниците на Византия, нали? Да приемем, че Византия е приемникът на Римската империя, макар че имаме и Свещена Римска империя в Западна Европа, но да приемем, че Византия е Източната Римска империя. Как е превзет Картаген? Превзет, разоран и засят. Руската федерация е ли в силата си да постъпи така? Ами, не е. София не е Картаген.
196
2
 
7
 
! Отговори
! преди 4 месеца
А нашия посланик, ще го пуснете ли по руското национално радио, да си каже мнението да войната и политиката на путин?
195
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен 206. Абе хитрец. Русия ти е направила АЕЦ Козлодуй , ТЕЦ Марица, Вецове....Жп релси, пътища , блоковете където живеем. Подводници...., в космоса сме били покрай тях ....Какво от това е направила за България , Америка - само пропаганда и проваляне на икономиката ни по всякакви начини!!!
194
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Принципно Руснаците доста глупаво правят политиката си в БГ. Вместо да дават всичките си пари за пропаганда и разни ферми за ***- та , да бяха давали пари на хората - или за детски градини, за старчески домове..., за полезни неща за обществото, то обществото щеше да обича Русия, заради всички добри неща , които прави...Ама то не! Пари за пропаганда против Запада и език на омразата , който уж трябва да борим?!!!?
193
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
И двете 'приятелски' държави - сащ и русия, ни искат визи, за да ги посетим. Аз към тях илюзии не храня.
192
8
 
11
 
! Отговори
ффф преди 4 месеца
Ясно е че по големия процент от народа за против раша и това е достатъчно... който е за масква да стяга куфарите и да се маха...
191
5
 
13
 
! Отговори
Мен преди 4 месеца
Като не им харесва да заминават за руслямистан
190
7
 
21
 
! Отговори
Зозо преди 4 месеца
Още едно време преди Путин съм казал, че няма по-нагли типове от блатните, крепостни пияндури. Носят си азиатския ген от Златната орда. Все някой им е длъжен на тези некадърници.
189
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
За каквото и да дават сащ пари в българия, обществото няма да ги заобича. То е научено да мрази. През соца парите са идвали от руснаците, но това не пречи на доста българи да ги мразят. Хитлер е върнал българска земя без да умре нито един българин, но после пак са ги намразили. Примери колкото си искаш. Когато ни дават, са ни длъжни. Когато не ни дават, са виновни.
188
10
 
22
 
! Отговори
Паню Баирски преди 4 месеца
Руските въшкарници нямат право на мнение, особено тази цапната в устата мисирка Захарова!
187
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Принципно Американците доста глупаво правят политиката си в БГ. Вместо да дават всичките си пари за пропаганда и разни НПО- та , да бяха давали пари на хората - или за детски градини, за старчески домове..., за полезни неща за обществото, то обществото щеше да обича Америка, заради всички добри неща , които прави...Ама то не! Пари за пропаганда против Русия и език на омразата , който уж трябва да борим?!!!?
186
17
 
13
 
! Отговори
Петър преди 4 месеца
И нямам спомен по комунистическо да е имало руски бази в България и така брутално да ни се казва какво да правим,какво да произвеждаме,с кого да имаме контакти и да търгуваме
185
9
 
9
 
! Отговори
Петър преди 4 месеца
Важното е,че американския посланик се изказва по всички медии.докъде стигнахме свинята Пеевски,американското и украинското посолство да казват какво да се излъчва по български национално радио,ако е все още българско.говорите за СССР и комунистите,ама вие сте в пъти по-зле
184
8
 
3
 
! Отговори
Туй преди 4 месеца
Дежурното прайдърче във форума, как не се умори да пишеш едно и също, бе. Много хора ще направиш русофили с проздотията си!
183
6
 
23
 
! Отговори
Тия в Руснята са преди 4 месеца
Смешни. Господин Навални в Русия може ли да се диша ? Господин Навални? Господин Навални къде сте ? Изчезна тоя човек. Като намерите Навални го питайте как се диша в Русия
182
7
 
15
 
! Отговори
До 197 преди 4 месеца
До Анонимен Брей, вЕрно ли е, че СССР, а после Русия, винаги са ни уважавали. Ти да ни си живял, и все още живееш, в някаква паралелна реалност или просто представяш желаемо за действително?
181
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Теди, добрата новина е, че такива намалявате по естествен път. Колкото по-бързо, толкова по-добре! Срамно е да си на страната на друга държава, а не на родината си! Ама рускитероби толкова си можете!
180
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Винаги сме били фурнаджийска лопата, ама тази истерия против Русия е прекалена! Може би един от малкото ни съюзници в цял свят , който някога ни е уважавал , сега ни се подиграва на управляващите и техните решения! Някой , ако ми каже , коя друга държава ни е дондуркала толкова колкото Русия?! Турция Англия, САЩ, Германия?! Кой колко пари ,време и съпричастност е дал за нас?! Май отговора е Русия най- много....