Захарова: В България може ли да се диша

Това стана след забраната н интрвюто на Митрофанова
Обновена: 17 дек 2023 13:21 | 16 дек 2023 19:20, Стела Стоянова
253
Захарова: В България може ли да се диша
Снимка БГНЕС

След като България забрани излъчването на интервю с руската посланичкка Елеонора Митрофанова, говорителката на руското МВнР Мария Захарова попита дали може още да се диша в тази страна.

"В България руските жени нямат право да дават интервюта или да пресичат въздушното й пространство. Все още ли може да се диша в България?", написа говорителката в канала си в Telegram.

По-рано програмният съвет на Българското национално радио (БНР) свали от ефир интервю с руския посланик Елеонора Митрофанова, което трябваше да бъде представено в събота в предаването „Политически некоректно“ след изявления на Делян Пеевски. /БГНЕС
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


253
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
179
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Да, другарки Захарова. Доста по-добре, отколкото ви се иска .
178
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
По принцип , дишаш , ако Боко или Пеевски ти дадат! Те дават , само ако си послушен евроатлавник!! Ако пишеш нещо прекалено вярно за ФАЩ или Израел и коментарите изчезват....Това за сега.. .скоро и в затвора ще ни вкарват ....!
177
2
 
9
 
! Отговори
смях преди 4 месеца
В дописчицата става дума за едно, на снимката към нея - съвсем друго и без връзка с текста! Прекрасно свършена работа! Поздравления! После да не ни промиват мозъците с приказки за "журналистически стандарти". Жалка история!
176
3
 
8
 
! Отговори
Я па я..! преди 4 месеца
Тази на снимката е Ала Пугачова.
175
10
 
13
 
! Отговори
Питам преди 4 месеца
Какво би станало ако има интервю с Тагерев по някоя руска медия ? Всички допуснали този гаф директно в Сибир.Една седмица път по транс сибирската магистрала с влака и добре дошли в преизподнята.
174
16
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
В България никой не се интересува от мнението на някакви гнусни прости руски тьотки, по какъвто и да било въпрос. Облъчвайте си внуците, невменяеми "жени".
173
4
 
4
 
! Отговори
Я па тоя преди 4 месеца
С тая снимка! Много се загрижил за Захарова! Га, че е по-убава?
172
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Рускините може да дишат! През носа!
171
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Българите си дишаме нормално, но не знам как е за русофилите и рашистите?! Ако им е трудно да дишат могат да идат в Московията, а там такова дишане ги чака, че от много кислород ще им се замаят главите.
170
13
 
20
 
! Отговори
Абе преди 4 месеца
я направо да я гоним тая митрофанка. Вида й е като надзирателка в затвор.
169
0
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 4 месеца
Само не разбирам защо са сложили снимка на председателя на Върховния касационен съд. Явно компетентния журналист не знае как изглежда Захарова.
168
4
 
7
 
! Отговори
Чукундуриан преди 4 месеца
До Диана --- Вярно е, но Филип Димитров се уплаши навремето. Трябваше веднага да им отреже главите на червените динозаври и ДНЕС нямаше да има проблеми с останалите партии, но... уви. Късно е.
167
11
 
15
 
! Отговори
Людояд преди 4 месеца
Големо квичене на руский падметки се носи из мрежата. Така трябва, за да не могат да дишат руските башибозуци и партайгеносета. Толкоз.
166
5
 
20
 
! Отговори
ДоДжендъраДиана преди 4 месеца
В политиката да участват само достойни хора като Делян Пеевски, беден демократ от ДПС , Ристо Иванов заявил - за винаги с ДПС и ГЕРБ, заедно в борбата с Делян и ББ, Киро и Асен които припознаха ГЕРБ и ДПС като носители на демокрацията. Модела КОЙ фактически е подкрепян в миналото от неизвестни извънземни. Боко мафията и Делянчо олигарха са невинни жерви на "руската пропаганда"
165
11
 
16
 
! Отговори
Диана преди 4 месеца
До Анонимен 175 Брей какъв експерт се извади, значи...Истината е обаче, че по природа човекът не е лош. Лош става когато му се налага да живее в неблагоприятни условия, такива като във времето на прехода на БСП, а и доста след него, значи...Та ние още не сме махнали БСПто затова че съсипва народа, тези още продължават да тровят всичко и всички - какво можеш да очакваш?!..БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!
164
12
 
8
 
! Отговори
Диана преди 4 месеца
Е, да, за някои руски жени климатът у нас е много нездравословен, явно, но пък има много други руски жени, които благодарение на точно този климат, значи, са направили и внуците си руснаци въпреки че всички останали във фамилията са българи...Всеки с късмета си, значи...
163
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Оправете си снимката. Това е бълтарската съдия Захарова.
162
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Май г-жата Мутрофонова се проваля със задачите си в България, изпуска се вече, по-добре да стои далеч от прозорци и цигари!!!
161
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Подсъзнанието винаги е по-могъщо от съзнанието. Винаги на финала идват варварите поради същата причина. Хората са лоши по природа. Необходим е здрав репресивен апарат,който да ги пази от собствената им природа. Либерализмът е обречен.
160
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
За рус0р0би - само със шнорхел. Да се познават от далече, инак понякога изглеждат като нормални хора!