След ПП-ДБ и БСП поиска оставката на МВР шефа

Нинова: Това е война и полицията не се справи
Обновена: 17 ное 2023 11:21 | 17 ное 2023 11:00, Камелия Цветанова
49
След ПП-ДБ и БСП поиска оставката на МВР шефа
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

След като от ПП-ДБ поискаха оставката на вътрешния министър Калин Стоянов заради погрома в София снощи, това направиха и от БСП.

Още по темата
"Това, което стана, е война. Недопустимо е и МВР не се справи", отсече лидерът на левицата Корнелия Нинова.

"Нашата позиция е ясна и категорична. Внасяйки вота на недоверие, ние искаме оставката на правителството", добави тя.

Лидерът на БСП коментира още, че депутатите, които не се регистрираха днес и заради това заседанието на НС се провали, са спасили правителството. Очакваше се днес да бъде прегласуван вота на недоверие срещу кабинета, който вчера беше отхвърлен а първо четене, но депутатите от ГЕРб, ИТН, ДПС и „Възраждане“ не се регистрираха и заседанието се провали.

"Тези, които днес не се регистрираха в зала и заради които нямаше кворум, спасиха правителството и дадоха време на сглобката до сряда да продължат да си извиват ръцете и да се договарят", настоя Нинова.

Според нея това, което се случва в парламента и държавата, повече не може да се търпи.

"Техните разправии и разпределяне на власт, на икономически интереси, блокират цялата държава", отсече соцлидерката по отношение на управляващите партии.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
5
 
! Отговори
данчо преди 5 месеца
Защо все още няма арести в БФС.Защо Боби перуката и сие все още са на свобода?Заради тази шайка вчера се проля доста кръв.
27
2
 
2
 
! Отговори
карачанаков преди 5 месеца
Барабар Петко с мъжете и видяла жабата че подковават коня и тя си вдигнала крака, че и Корнелата и още на всяка манджа мерудия.
26
4
 
7
 
! Отговори
Божеее преди 5 месеца
7000 полицай с пенсия и заплата са отвялени гербаджии. Каквото им нареди Борисов ,а сега вече в комбинация и с Пеевски ,това правят
25
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
ние пък искаме оставката на ръководството на бфс
24
0
 
5
 
! Отговори
Щом и Пеевски преди 5 месеца
го нарочи, съдбата му е предопределена. Наддаванията са: Кой измежду Калин Стоянов и Борислав Михайлов ще си отиде пръв до края на седмицата?
23
2
 
0
 
! Отговори
Бай Дрън преди 5 месеца
Сега Бойко да покаже новото мнозинство- ГЕРБ-Възраждане xD
22
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
ПП и ДБ остава за отмяна на ГЕРБ. На бате Бойко партията е овладяна от НПО то Отворено Общество . И Томислав Дончев Деница Сачева, Даниел Митов и много други вътре в нея са участвали като председатели и ръководители на Отворено Общество.Кой снима Бойко? Кой го подслушва ?Скоро ще разберете ама ще е късно за вас! ГЕРБ СЕ СМАРАНГЯСВА НА ТРУП! ППДБ остават да са лицето на ДПС ! Честито.
21
0
 
1
 
! Отговори
Къде са преди 5 месеца
къде са карикатурите по повод 30 годишнината от "Парк де Пренс"? Ръчичката на Костадинов през 1993 и ръчичката на Костадинов снощи.
20
2
 
5
 
! Отговори
баба мара преди 5 месеца
затова оставки на всички вас и нови избори с нови лица не може да стоите по100 години в нс и да бръщолевите само прос-то-тии махаите се
19
2
 
3
 
! Отговори
Терор преди 5 месеца
В секретните отдели на МВР (Полиция) стават страшни неща, Менгеле е пеленаче пред тях!
18
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
А тоя МВР шеф е трябвало да го арестуват още като оперативен работник за дребни делавери, а не да го издигат в кариерата, само защото е на татко си синчето. Макар че за да стане МВР шеф, трябва не само да има дебели връзки, но и някой с нещо да го държи за чувствителния му орган. Гледам, че ГЕРБ и ДПС не му искат оставката.
17
1
 
3
 
! Отговори
Недосегаеми полицаи преди 5 месеца
Полицията в град Бобов дол работи за Ромски барони и мутри, унищожават хора за удоволствие! Прокуратурата крепи полицаи - Психопати!
16
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ако проблемите с МАНТАЛИТЕТА на българина се решаваха с подаване на оставки, пффф, да си ги подадат всичките , нещата ще се "оправят" и "провокаторите" сами ще се вразумят и повече никога няма да чупят..... хахахаха :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
15
1
 
2
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 5 месеца
ППДББКП НОВАТА СТАРА СГЛОБКА ЧЕСТИТО С БКП НАПРЕД
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
И като паднат ППДБ какво? Бате Бойко е бита карта на 64 години освен да писка шумно на екран, а зад кадър да се договаря, друго не му остава. Жалка ,трагична история ... За Възраждане няма да коментирам, само емоционални опорки и никакви действия. ДПС са единствените които движат нещата! Давайте Шиши за министър председател та поне да знаем кой управлява 35 години .
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
И аз я искам! МВР спря да работи, откак го сложиха тоя пън на това място
12
1
 
2
 
! Отговори
Весо преди 5 месеца
Вчера политиците ни пак не разбраха,че да се краде в България не е заслуга и призвание,даже и привилегия!Както и,че освен политика,тази страна има нужда от още 5 неща.Кои са те?Футболната ни централа и Парламент са правени от един и същи ***.Птости,ограничени,***, смятат се за вечни и много...алчни! Хора живеещи в собствен свят,далеч от народ,избиратели,грижи и тревоги! Слезте на Земята,рано е за богове и хора!
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Вярно е, че ако ИТН и Възраждане са в залата, а ГЕРБ и ДПС не са, то правителството пада. И е вярно, че отсъстващите от залата депутати, каквото и да се обясняват, спасяват правителството на ПП, ДСБ, ГЕРБ и ДПС.
10
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Обаче ми прави впечатление че не се говори за самия мач. А резултата е повече от добър така че добра работа на Илиан Илиев че за толкова кратко време показа преобразяване, дали ще е постоянно така или е само момент ще видим. Аз лично не го гледах защото футбола ми е скучен вече, но разбрах че сме си набутали автогол в края и сме завършили наравно което значи че сме били близо до победата.
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Много ясно, нали са коалицията "Путин", Възраждане кога ще кажат и те?