Нинова: Борисов е олицетворение на задкулисието и паралелната държава

Борисов е бащата на сглобката, заяви лидерът на БСП
2 сеп 2023 12:16, Елка Василева
74
Нинова: Борисов е олицетворение на задкулисието и паралелната държава
Снимка: архив, БГНЕС

Само 24 часа след като потвърди, че е имало срещи между него, Алексей Петров и ПП, днес Борисов се отметна от това. И в същия момент казва: аз никога не лъжа. Пародия. Това се казва в позиция на председателя на БСП Корнелия Нинова, разпространена от пресцентъра на партията.

Още по темата
" Борисов над десетилетие е олицетворение на задкулисието и паралелната държава. И сам го призна. Докато от Денков и Габриел се провеждаха официални, за пред публиката, разговори за правителство, истинските, задкулисните договорки са направили сглобката. Класически пример на паралелна държава. И нейният баща е Бойко Борисов", казва още Нинова. "Въпросът е докога ще му минават номерата? Как уж европейските хора Денков и Габриел ще приемат, че са били сламени човеци на конци, докато балканският мутренски и задкулисен сговор на Борисов е текъл? Това е въпрос и към европейските ни партньори", посочва още Корнелия Нинова.

"И един въпрос към Борисов: защо сега, смелчаго? Защо не, докато Алексей Петров беше жив? След убийството му една седмица се кри в миша дупка. И накрая към народа: докога? Докога ще търпим тази гавра с народ и държава?", пита в поста си лидерът на БСП.

По-рано днес в Бургас лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обясни, че убитият бизнесмен Алексей Петров е помогнал с логистиката за провеждането на срещата, но не е участвал в разговорите за състава на правителството, припомня БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
1
 
0
 
! Отговори
toti преди 8 месеца
А дали е тъка,...кой ще ми каже ...и усмихваш се даже.....
68
1
 
2
 
! Отговори
Онзи преди 8 месеца
***, кой вярвя на измишльотини.
67
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Напориста умница.
66
1
 
6
 
! Отговори
СМЕХ... преди 8 месеца
БСП-----ВЕЧЕ Е "БУТИКОВА ПАРТИЯ" собственост на Корнелка от с.Крушовица!Ваня Гриторова може да спечели , само ако почне да бута на "промоция"!
65
2
 
6
 
! Отговори
факт преди 8 месеца
тая не спре да плаче :) нема пост има рев !
64
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Лъжливата лелка Нинова не е по-добра от тиквата. Била в СДС, пробвала и като костова приватизаторка, па се спряла у БСП--то /БКП-то/. Надалече, от такива.
63
1
 
9
 
! Отговори
СМЕХ... преди 8 месеца
Не ви ли идва наум , че точно тия които са против "НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО"---точно те пречукаха "Трактора" , за да попречат на "СГЛОБКАТА"...??!!!--- ТОЧНО ТЕ СМЕНИХА И ГЕШЕВ С ИМИТАЦИЯТА НА "АТЕНТАТ" И ИЗВИКАХА ЧЕРЕПА , ЗА ДА РАЗИГРАЕ НОВ ПУЧ , С НЕГОВАТА ПАРТИЯ "БЪЛГАРСКО ЛЯТО", ЗАЩОТО ЯВНО НЯКОЙ ПЛАТИ В ДУБАЙ ЗА ДА ГО ИЗПРАТЯТ В БЪЛГАРИЯ , СЛЕД 2-ГОДИНИ!../При комунистите ,няма нищо случайно---ЗАПОМНЕТЕ ТОВА!!!/
62
1
 
8
 
! Отговори
Диана преди 8 месеца
До Диана - продължение...Бойко Борисов не се еотметнал от вчерашните си думи за Алексей Петров! - той само се пояснява след като е изслушал мнението на министър-предстедателя, явно..Той и вчера посочи,че А.Петров е помагал за организирането на срещата и по този начин има роля за създаване правителството. Как ще се е отметнал от това, че се е срещал с А. Петров,който познавал бащата на смешката от ПП Кирил Петков и е помогнал за осъществяване на среща и разговори ПП-ГЕРБ..Едно пояснение не е лъжа
61
1
 
7
 
! Отговори
Диана преди 8 месеца
Ниново отново манипулира света около себе си - за тази жена политиката е интрига, пъзел от разбрала-неразбрала схватки и техники, но без съмнение основната й грижа е да напада бързо, преди другите да са се усетили какво точно става и понеже си е пр.ос.та женица нещата при нея се навързват по един невъобразимо невъзможен начин така че човек да се чуди да се смее ли или да плаче. Водещата я сила е СТРАХ - да не би да ги спипат на тясно, да изпуснат кокала, да се срутят в пустотата в себе си...
60
1
 
8
 
! Отговори
КОМ.УНЕТА=КОРУМПЕТА преди 8 месеца
БСП, ВЪЗРАЖДАНЕ, ИТН, ПРЕЗИДЕНТСТВОТО...
59
9
 
1
 
! Отговори
Пиян залян преди 8 месеца
Платените герберунгели май днес са си получили стотинките са щтракане в цензурасткият сайт !
58
2
 
8
 
! Отговори
Богомил Трайков преди 8 месеца
А Вие г-жо Нинова сте олицетворение на алчноста за власт и тъпотията.
57
5
 
3
 
! Отговори
Дървен Шоп преди 8 месеца
Корни , това го знаят всички от 11 години , ама *** народ , прозти управници !
56
6
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 8 месеца
не само това!..Тиквата е "ЧЕРЕШКАТА НА ТОРТАТА" на българскияатаПРОСТАЩИНА,бруталност и КЕЛЕПИРЛЪК !....А,и на типичния за неговия прайд гьонсуратлък...Но какво да правиш?...-"СПИ ГРАДЪТ"...
55
2
 
13
 
! Отговори
САМО ПИТАМЕ: преди 8 месеца
ТИ КОРНИ, СЕГА НА. ИЗБОРИТЕ ЗА ДЕВСТВЕНИЦА ЛИ ЩЕ НИ СЕ ПРАВИШ И ПРЕДСТАВЯШ.....ХАХАХА..... ?!
54
2
 
17
 
! Отговори
СМЕХ.... преди 8 месеца
КОРУПЦИЯТА СЕ НАРИЧА--"НИНОВА"!НЕКОИ ХОРА ЗАБРАВЯТ ОТКЪДЕ СА ТРЪГНАЛИ....И С КВИ ПАРИ..ХАХАХА....СЕЛСКАТА КРУШОВИЦА ЯВНО СТРАДА ОТ ДЕМЕНЦИЯ!!!!
53
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
бсп са гадове.
52
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
слаб борисов силни БСП тва полжението
51
3
 
3
 
! Отговори
Мнение преди 8 месеца
Борисов и Нинова са най-лъжливите политици на българската политическа сцена!
50
0
 
18
 
! Отговори
Хехе преди 8 месеца
За Баце може да се напишат легенди! Но ти, Нинова,си официалното олицетворение на Корупцията за тези изминали години , понеже беше уволнена от бившия шеф на БСП Станишев точно за Корупция, докато бяхте заедно във властта! Затова,по-скромно, за такива приказки мандат не дават..