Слави Трифонов: Аз съм отвратен, а вие?

ИТН е на страната на отвратените, заяви той
22 май 2023 18:00, Александър Попов
461
Слави Трифонов: Аз съм отвратен, а вие?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на ИТН Слави Трифонов коментира формулата с ротационни премиери, за която са се договорили ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ.

"Има една емблематична реплика от филм, посветен на свободата на словото. Когато политиците атакуват свободата на словото, един редактор казва: “Ние сме на страната на отвратените, а не на страната на отвратителните”. Та и аз, и моите колеги, сме така. Като казвам “моите колеги”, имам предвид “Има такъв народ”.

Ние сме на страната на отвратените, а не на страната на отвратителните. Вие как се чувствате от всичко това, което се случва последно време? Защото то е отвратително, позорно, унизително и в крайна сметка неприемливо. Тези, които базираха цялото си създаване и цялото си съществуване на база на унищожението на другите, се събраха заедно с тях. И ще си правят правителство на ротационен принцип. Целия бранд “Продължаваме промяната”, казвам бранд, защото те така обичат да се изразяват, та целия бранд “Продължаваме промяната” беше изграден върху тезата анти-ГЕРБ. Даже те, в лицето на Кирил Петков, арестуваха Бойко Борисов. Цялата им риторика в продължение на година и половина изглежда така: Цитирам Кирил Петков: “Кражбите на Борисов и екипа му през последните 10 години са в огромен мащаб. Затова този човек иска да се завърне и да продължи да краде”.

Е, явно ще се завърне и ще продължи.

Друг цитат на Кирил Петков: “30 години затвор не му мърдат и той го знае. Борисов знае, че излезе ли от властта за постоянно, ще отиде зад решетките”.

Явно сега Кирил Петков и Асен Василев ще пазят Бойко Борисов да не влезе зад решетките. Явно такава им е договорката. Ще ви цитирам какво казва и Асен Василев на трети май тази година: “Опази Господ Бойко Борисов да ми е приятел!”.

Асене, Асене, Асенеее... не те опази Господ. Бойко Борисов не само ще ти е приятел, ами ще ти е и началник.

А ето какво казва пък Бойко Борисов за Асен Василев: “Когато един лъжец лъже, той си лъже непрестанно. Когато Асен Василев говори и ви каже “добър ден”, може спокойно да си пуснете лампата”. Бойко, пусни си лампата!

Мога да цитирам до утре сутринта изречения на Кирил Петков, Асен Василев и Бойко Борисов все в тоя дух. Те говореха така до снощи. Но тази сутрин слънцето ги озари със своите лъчи и те вече мислят по друг начин.

Сега скъпи приятели, които четете тези редове, кажете ми вие от коя страна сте? Аз съм отвратен. А вие?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


461
Още по темата: Слави Трифонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
358
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Да и аз съм отвратен. Няма да подкрепя ИТН на избори, но това не означава, че в тази инстанция не са прави.
357
2
 
3
 
! Отговори
До гласувалите преди 11 месеца
Да, ама докато вие се редяхте на опашки пред урните и сънувахте вашият лидер начело на пародията на държава аз си стоях на диванчето и си кърках червено винце. Кой е умният сега а? Пак гласувайте, на следващото правителство всяка партийка ще излъчи премиер, който ще е начело за 1 ден и така ще се въртят ден през ден, единият ще подписва договори със щатите а другият ще ги анулира. Това заслучавате празноrлафци недни.
356
5
 
13
 
! Отговори
Трифонов, преди 11 месеца
А аз съм отвратена от теб. Поведението ти е на селски хулиган - по принцип. Сега ясно ли ти е защо не си женен? Нормалните хора на твоята възраст вече имат внуци, ти още жена търсиш! Задавал ли си си някога въпроса, защо това е така. Многото пари не са условие да бъдеш щастлив!
355
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Слави не беше отвратен като развали редовното правителство с ГЕРБ; като сега му помогнаха да влезе ДПС; като оня ден смяташе да влязат с ГЕРБ и ДПС в управлението. Не беше хич отвратен.Отврати се вчера, защото не му обещаха нищо и си оттегли подкрепата. Ти си отвратителен!
354
3
 
24
 
! Отговори
f преди 11 месеца
тоя па. отвратена съм, но от теб, гнусен тиняр. ТИ вкара държавата в тази криза, каквато ти беше и мизерната роличка.
353
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Aко тоя мрачен субект не е олицетворение за отвратителното в политиката, не знам кой е...
352
4
 
17
 
! Отговори
Дядо Соци преди 11 месеца
И ние сме отвратени от теб. Мис-ки-нин.Проваляш всичко . Не знаеш какво искаш.Голяма излагация.
351
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Времето на анцузите и ланците мина отдавна. Славчо , Бойко си останаха там. Дойде друго време с други герои.
350
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Слави когато ти спечели изборите , защо предложи човек на ГЕРБ да бъде премиер?
349
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Не гласувай ,а чети тук новините и коментирай. Но така или иначе каквото и да коментираш ,все е едно. На никой не му пука за теб. Имаш право на глас и не гласуваш ,а само драскаш тук и на другите сайтове.
348
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Пригответе се за еврото по догодина за цифровото евро, за шенген да ви набутат обратно всички тъмни бежанци, за войната да не говорим там и оръжие и хора ще подаряваме може даже и плацдарм за военни действия.... а дефицита по 15 милиарда на година заеми ще теглят.... да са ви честити новите стари крадци....
347
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ти като не гласуваш се случва това ,което се случва. Като не гласуваш ще си мълчиш и ще бъдеш само наблюдател нищо повече.
346
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Слави а ти какво си мислеше ,че може да се правиш на клоун и така да унищожиш България?
345
4
 
4
 
! Отговори
ЧатДжиПиТи преди 11 месеца
Честито на гласувалите. Аз както винаги не гласувах, сега надявам се разбирате защо. Политическата клика е една, тя няма цвят, няма партия. Това са всичките айдуци в парламента, те са там не за благото на държавата а за да я разпарчетосат разбойнически. Ако някой правеше нещо за тази държава то сега нямаше да има дефицит.
344
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Не чета какво е написал,а само ще. отговоря на Слави Трифонов. Аз съм отвратен, но най-много съм отвратен от теб. Ти си патерицата на ГЕРБ ,която създаде хаос в държавата. Номерата ти подпомогнаха да се достигне до тук. Жалко ,че народа ни е наивен и слуша музика подобна на твоята и заради това ти вярва.
343
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ами... Всъщност истината е, че АЗ съм отвратен! За теб не е сигурно! Даже никак не е сигурно!
342
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Малко , средно и голямо ДПС.
341
1
 
13
 
! Отговори
СЪВЕТ преди 11 месеца
СЛАВЧО,ГЛЕДАЙ СИ ХУРКАТА И НЕ СЕ БЪРКАЙ КЪДЕТО НЕ ТРЯБВА-ТИ СИ ЛЪЖЕЦ
340
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
ето защо трябва да се мисли за кой се гласува
339
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Нима има изненадани още? Това беше ясно веднага след резултатите от изборите...Козяк размаха тоягата и щат, нещат протежетата ще се съберат...а стадото гласувало за тях ще си ръкопляска...щото било компромис в полза на България