Петкова: ГЕРБ нямаше да допусне това поскъпване

Търсят победа
4 мар 2023 20:02, Росен Стойчев
271
Петкова: ГЕРБ нямаше да допусне това поскъпване
Снимка: БГНЕС

Ако бяхме на власт, нямаше да се стигне до този проблем с цените на храните. Служебното правителство, в което министри бяха Василев и Петков, допусна цената на тока да скочи изключително рязко и не предприеха никакви мерки за компенсиране на бизнеса.

Още по темата
Това каза за Нова Нюз Теменужка Петкова от ГЕРБ - СДС.

"Политическата стабилност е най-важната антиинфлационна мярка, редовно правителство, което да носи отговорност. Подпомагането на българския бизнес трябва да продължи при нови скокове в цените на тока. Помощта обаче трябва да бъде таргетирана, иначе се генерира допълнителна инфлация. ГЕРБ излизат на тези избори за победа, да правим стабилно, компетентно и отговорно правителство, което да измъкне страната от кризата. Никога по време на нашето управление не е имало чадър върху никого", коментира тя. И допълни, че само при икономически растеж може да има повишаване на доходите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


271
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
174
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Цените не се определят от правителството. Явно живееш някъде между социализма и комунизма.
173
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ха,ха те го допуснали,а ГЕРБ го разписали с ЕС преди тях
172
0
 
3
 
! Отговори
асфалта изкрадоете.. преди 1 година
Кашкавала и луканката няма да изкрадете !
171
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Време е за коалиция ляво + дясно. Да има баланс и умереност, защото времената са сложни.ГЕРБ + БСП или ПП + Възраждане, няма значение, нажно е да не се позволи залитането в някоя посока. Да се контролират взаимно.
170
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Авоктеп,Авонин-все една стока сте.Алчни и кресливи.
169
2
 
19
 
! Отговори
анализатор преди 1 година
Тази,с вид на костенурка,да не говори дивотий.Вие сте проблема,вашето 12 г. управление доведе до този хаос и разреха,КРАДЛИВИ ГЕРБЕРАСТИ.
168
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И тая лъже като оная Корнеля.Всички искат да бъдат на власт за да идат парите при тях.
167
1
 
19
 
! Отговори
NoirFire преди 1 година
Времето на партията ГЕРБ, творение на МВР със свое предстваително лице ББ изтича, в опит държавата да бъде контолирана, но всъщност всички те окрададоха доста пари и нищо не се направи, иде отново Киро, царят на анархията, държавата ще се тресе с основите си, невъзможно е да се състави кабинет без него, печели с няколко процента пред ГЕРБ, но печели.
166
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази колкото е уродлива, толкова и лъже...
165
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ама ние сме си виновни вместо да ходим на избори да отидем на площада да обесим двама трима *** другите просто да гледат и ще видиш как герб пп д б дпс повече няма да иска да ми видят власт защо боже не сме като гърците
164
6
 
33
 
! Отговори
Иван Асен преди 1 година
Тази гробарка да спре да лъже, че може да ми направи къща за гости! Всички в Гроб са крадци!
163
4
 
31
 
! Отговори
Българофил преди 1 година
Естествено! Нали картелите са техни! Нали старите биячи станаха бизнесмени - щяха да крадат по другия начин! Пак на схемата 30 за хората ,70 за нас!
162
11
 
20
 
! Отговори
ББ преди 1 година
защо над 12 г. отказвахте азерският евтин газ, а строихте руски потоци с данъците на Българите?за да ни направите зависими?защо ЕС на вебер финансираше руските зависимости налагани през мафиотски като дпс-гроб?щази-дс на кгб ли още управлява ...ЕС???САЩ дали са слепи???война е няма време за лицемерие...Бог да пази Сащ и искрените приятели!!!
161
6
 
25
 
! Отговори
ББ преди 1 година
факт е,че гроб постройха руски поток с ограбени от Народа ни над 3 милр,не получавайки и молекула газ!защо скрихте пътната карта,какви ангажименти поехте с борисов и доган към путин...покажете пътната...публикувайте я!!!защо поемате ангажименти от името на България към путин и ги криете от хората???
160
5
 
22
 
! Отговори
Турист: преди 1 година
"Господи, прибери си вересиите"...!
159
6
 
18
 
! Отговори
Петя преди 1 година
До 187 Жалка гледка Значи викаш гербаджиите се замогнаха ,а Ристьо от ДБ без трудов стаж с къща в Брюксел,Копейкин с палат във Варна и още колко от променкаджиите?!За тях се правите на ул...а .ви.Негодницлъжци,измамници.По цял ден видите по сайтовете и лъжете
158
4
 
19
 
! Отговори
ББ преди 1 година
хахаха,въпреки цензурата ви,защо скрихте пътната карта за строежа на руски поток!какви ангажименти поехте към путин?сащ НЕ МОЖЕ МИНЕТЕ С ...200
157
5
 
26
 
! Отговори
Жалка гледка преди 1 година
Много къщи построихте с народни пари. В това число ГЕОРГ и ДЕСА. Но и много други. С евросредства, предназначени за развитието на България. И това е то, България не се развива, за сметка на личното развитие на ГЕРБ-аджиите, които вече се замогнаха и бедните им вярват, защото карат скъпи коли и имат чисто нови къщи. С народните пари. Един строи къща и си купува кола, прави бизнес, 1000 човека гладуват за негова сметка. Така са нашите любимци от ГЕРБ.Всички ги виждаме, не може да си кривите душата
156
2
 
13
 
! Отговори
toti преди 1 година
На ти така им лъснаха одупетата,че един цвестен/не корумпиран/не им остана,но по веригата са много и те ще ги поткрепят,щото СА ВЗЕЛИ НЕМАЛКО ПАРИ !!,но са вашите субсидии...??
155
2
 
11
 
! Отговори
Високи рамене преди 1 година
На теменужка главата и започва от чатала. За това е толкова умна - акъл на ниско вирее.