Ваня Григорова: Танкерите с газ няма къде да бъдат разтоварени

Призова за гарантиране на доставки
29 юли 2022 21:38, Росен Стойчев
170
Ваня Григорова: Танкерите с газ няма къде да бъдат разтоварени
Снимка: БГНЕС

Седемте танкера с газ няма къде да бъдат разтоварени, получихме поредните кухи обещания.

Още по темата
Това коментира икономическият експерт към КТ "Подкрепа" Ваня Григорова пред Нова Нюз.

По думите ѝ може да се пристъпи към гарантиране на газовите доставки. "Гълъб Донев е безспорен експерт, дано направи необходимите смели стъпки, ако бъде избран за служебен премиер", посочи Григорова. И допълни, че в "Товарни превози" не са изплащани дължимите средства за храна от една година.

Според нея енергийната криза е основата на нарастващата инфлация. "Невъзможно е да се гарантира отоплението на българските граждани. Германия много сериозно се готви за очертаващата се криза. Правят се планове за 'топли' стаи, където енергийнобедните да се стоплят. В България тази тема изобщо не се коментира", смята тя.

От своя страна Мария Минчева от БСК предстоят трудни и предизвикателни месеци, ако не се вземат адекватни решения. "Не бяха предвидени средства да се захрани Фонда за енергийна сигурност, за да се случат по-рано компенсациите. ", сподели тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Схемата е следната, втечнения газ, понее нема къде да го разтовариме, го продаваме на турците. Те ни продават пък руски газ по балкански поток. С тая разлика, че те ни продават доста по-скъпо. Това се нарича суап-ова сделка, от която ние излизаме хванали се за палците на краката. Гениално! Личи си Харвард!
65
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колкото и да мразя мутрата от СИК мисля че ако беше той нямаше да сме в това положение. Крадлив е Толупа и лъже много но има и някои качества на Живков. Хитрец е. И с Ердоган се оправя и с Путин.
64
3
 
5
 
! Отговори
Хахаха преди 1 година
Какво става, бездетни умрели утроби и импотентни мъжлета с дебели коремчета? Слушате ли продавачката от Макдоналдс какъв капацитет е? Хахахахаха
63
1
 
0
 
! Отговори
Toi преди 1 година
Ама твоя си работа Ице... Според мене си ограничен и липсата на деца ри е комплекс. Мама и тати пилят ли ти на главата за внуци?Аз деца си имам но съм толерантен към хората които нямат възможност. Заради тесногръди пънове като теб сме на рова дередже...
62
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Могат да ги разтоварят в Руската федерация. Хахахахахаха Колко му е? Нито акъл им липсва, нито диплома от Харвард. И двете ги нямат. Хахаха к'ви танкери го гонят Киро като е на трета линия, направи лети. Утре може да каже, че ще ги доставят по Еконт, щото ги поръчал по АлиЕкспрес. Пхахахахаха хептен е изгърмял бушона.
61
1
 
12
 
! Отговори
Ха ха преди 1 година
Да писаха турция е сьс забрана за износ на втечнен газ а гьрция не може да достави защото интеркома е готов на -95% както се похвали киро тия танкери да му ги закарат да ги разтовари той с газа за бьлгария в туби както каза колегата
60
1
 
11
 
! Отговори
Кико пръчлето преди 1 година
Бетона дойде,кофража го няма.
59
6
 
1
 
! Отговори
До 66 преди 1 година
Плюшиш ли злобарки на това бабче? Хахахахаха. Бая тъмна кога има, ама щом си падаш по баби римлянки грозни, кой съм аз, че да ти се бъркам.
58
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Очакваме Гешев да изпълни служебните си задължения.Киро и компания да не напускат България докато не си платят за стореното.
57
7
 
2
 
! Отговори
До toi преди 1 година
Бездетен си и защитаваш бездетна? Ами съжалявам, че си грозен или със сбъркан ген. Мъж или жена, които нямат деца за мен не са хора, а дефектен ген. Не взимам такива хора на сериозно, не взимам такива хора и на работа, защото знам какви злобата и интриганти са. Освен тома са грозни, а аз с грозни хора не общувам.
56
0
 
6
 
! Отговори
До 64 преди 1 година
Доколкото знам Турция има закон за забрана износ на втечнен газ.
55
1
 
4
 
! Отговори
Toi преди 1 година
Ице... Номер 61 ти да нямаш драма с правенето на деца брат. Нещо комплексиран ми звучиш на тая тема... Злобарче недно
54
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Могат да ги разтварят в Турция. Там имат терминали и оттам по тръбата към България.
53
2
 
17
 
! Отговори
Демократ преди 1 година
Всеки ден престой на нерастиварен танкер струва яко пара Време е гешев да установи вредите за бьлгария от кировите сделкиЗаконност за всички нали така казват от - пп и ортаците им
52
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киро не каза танкери. Каза идват 7 карго кораба. Хахахахахаха с този карго мозък какво друго очаквате да каже? С лъжа дойде,с лъжи си тръгва. Нещо като хетрик лъжа е с тези танкери. Нито има договор, нито са уговорени точки на доставка, нито са договорени точки за реекспорт към България. Всичко е хипотетично в светата на илюзиите за новата предизборна кампания. Ако носът му стане като на Христо, сам ще си е виновен. Не спря да лъже.
51
10
 
6
 
! Отговори
Христо преди 1 година
Чистачката и работничка в Макдоналдс кога стана експерт по газ? Дъртата е на 44 години и няма деца, респективно семейство. Отказвам да слушам глупостите на хора, които нямат деца. Особено като минат определена възраст.
50
1
 
8
 
! Отговори
Ха ха преди 1 година
Хората си пьлнят хранилищата за зимата кой ще растоварва кирчовите танкери да не е с предимство щото се бил рькувал с байден
49
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много ясно, че няма къде да се разтоварят танкерите. Всичко е резервирано до януари. Кой ще се хване на Кирчовата въдица?
48
1
 
6
 
! Отговори
Ха ха преди 1 година
Ми ако го вземем от газпром директно как ще се пьлнят шкафчета с комисионни
47
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До У бре Питай кирчо . Така или иначе гърците ни дават руски газ , защо не го взимаме директно от Газпром на по-ниски цени