Ваня Григорова: Танкерите с газ няма къде да бъдат разтоварени

Призова за гарантиране на доставки
29 юли 2022 21:38, Росен Стойчев
170
Ваня Григорова: Танкерите с газ няма къде да бъдат разтоварени
Снимка: БГНЕС

Седемте танкера с газ няма къде да бъдат разтоварени, получихме поредните кухи обещания.

Още по темата
Това коментира икономическият експерт към КТ "Подкрепа" Ваня Григорова пред Нова Нюз.

По думите ѝ може да се пристъпи към гарантиране на газовите доставки. "Гълъб Донев е безспорен експерт, дано направи необходимите смели стъпки, ако бъде избран за служебен премиер", посочи Григорова. И допълни, че в "Товарни превози" не са изплащани дължимите средства за храна от една година.

Според нея енергийната криза е основата на нарастващата инфлация. "Невъзможно е да се гарантира отоплението на българските граждани. Германия много сериозно се готви за очертаващата се криза. Правят се планове за 'топли' стаи, където енергийнобедните да се стоплят. В България тази тема изобщо не се коментира", смята тя.

От своя страна Мария Минчева от БСК предстоят трудни и предизвикателни месеци, ако не се вземат адекватни решения. "Не бяха предвидени средства да се захрани Фонда за енергийна сигурност, за да се случат по-рано компенсациите. ", сподели тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
0
 
3
 
! Отговори
До toi преди 1 година
Тогава започвай да учиш, а не завиждай. Чу ли, злобарче?
85
3
 
9
 
! Отговори
Киро кога преди 1 година
слезна от клона и почна да ръси мозък за танкери? Що не си гледа всяка жаба гьола? Аман от разбирачи.Изкярил е комисионни сигурно или ще кордиши Радев за зелен хайвер.
84
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колкото и да не ви се вярва, от танкера цената излиза по-евтино, отколкото по тръбите от Русия. И това е защото разни държавни служители на високи постове са продавали родината за пари. Те доволни, Путин доволен, и овцете о те доволни.
83
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
101, интерконектора не е готов! И няма да стане до края на годината. Затова продаваме на турция, а от тях купуваме руски газ на тройна цена в сравнение с газпром.
82
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не Киро е проблема а окупацията на Пентагона, шефа на нова, базите биолабораториите дупченето на Добруджа
81
2
 
0
 
! Отговори
Toi преди 1 година
Да да много много. Особенно ако всички са богаташи и умни и красиви и надарени като тебе Ице... 🙂
80
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има къде да бъдат разтоварени, в Гърция и от там по тръби. България няма да усети липса на газ. Ще усети обаче рецесията в Германия.
79
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киро договорил и 5 танкера с втечнен ток. Идват Тея дни по Коледа. Цената е търговска тайна.Мястото на доставка е секретно.
78
2
 
3
 
! Отговори
Дедо преди 1 година
Ванче, на Белене има терминал вързан с Чирен, важно е Рашката да охранява простото и кокорчо докато разтоварват танкерите, за да не ги бие плебса заради цената...
77
2
 
8
 
! Отговори
до к 90 преди 1 година
Киро ще стане защитен екземпляр. Ще го пишат в червената книга. Ще го охраняват и в музея. Един ден децата ще ходят да го изучават по анатомия.Имам предвид нещо като защитените животни.
76
3
 
5
 
! Отговори
Тома преди 1 година
По коментарите си личи че има 80% от хората на професора които още вярват на боко тиквата
75
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези танкери да не се връщат празни, да минат на връщане да натоварят Киро, Асен , Лорер и другите баджанаци с парапета барабар!
74
3
 
1
 
! Отговори
До toi преди 1 година
Късаят????? Хахахахаха. Неграмотно нищоправещо бедно мишленце. Казва се касаят. И ти ми работиш в Макдоналдс като "експертката" ванчето? Кажи, бедно мишленце? Завиждаш ли на програмистите с много пари и красиви и успешни деца? Кажи, малко импетентче с късо пишленце. Хахахахаха
73
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киро, ти с танкерите ли ще ни цакаш, бе? Нали ще останеш без охрана ? Кой ще те пази от хората, бр Киро? Що не си гледал трите деца и жената, а с танкери ни цакаш?
72
2
 
3
 
! Отговори
+ преди 1 година
До 86 и какво нароави ГЕРБ тоест Бойко с Путин и Ердоган ... Едно голямо нищо...
71
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Танкерите са на чертеж, бе хора. Идват 7 танкера с втечнен газ на чертеж. След това идва и втечнен мозък още 17 танкера. Очаквайте втечнени щатски долари, втечнен хляб и втечнени кюфтета. Тези се готвят да бягат в Космоса. Киро совалката само там ще се скрие от народа, че го почват с павета на есен.
70
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От 77Аз нищо не мога да докажа но май пак ще си изберем Тиквата. Друг вариант не виждам. Той успява да се мазни и на Путин и на Ердоган и на европейските лидери. Целува и прегръща американския посланик. Оставаше само да на....*** Мустафата пред камерите.
69
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След стотици врътки, 95% от газа който ползваме е руски. Така зашеметяваме Путин, че чак глава го боли от нашите фифъли, защото изобщо не може да ни фане тъпизмитe.
68
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая почна да разбира от танкери и LNG терминали с екслузивни лицензи и договори, посочва министри и т.н. Що не си гледаш синдиката ,нали не сте политизирани ?
67
4
 
6
 
! Отговори
до 77 преди 1 година
Дайте 1 доказателство за кражба, моля! Ако имате дайте доказателство, че Рашков търси 2 г.доказателство за кражба и не успя да намери, та чак днес тръгнал да пише писмо на Гешев. Рашков моли Гешев да арестуват депутат на ГЕРБ, който не спазил карантината. Ама ударил на камък. Излезли отрицателни резултатите. За това помогнете на разскедването-докажете какво е откраднал!