Сидеров: Задържането ми в Първо районно беше незаконно

Той отишъл да пита защо назначават "татуирани силиконки" като Симона Радева
17 юли 2022 20:55, Нели Христова
115
Сидеров: Задържането ми в Първо районно беше незаконно
Снимка: БГНЕС

МВР е най-голямата организирана престъпна група в България. Това заяви по БНТ лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

"Задържането ми в Първо районно беше незаконно, нямаше заповед, имаме брутално погазване на Закона за МВР от служители на МВР", коментира той и заяви, че ще докаже това, както го е направил 2020 г. "Тези, които скочиха срещу мен, дори не се представиха. Имаме брутално нарушение на закона за МВР от служители на МВР."

"Бяхме 3 медии. Аз не съм отишъл да нахлуя. При което един от началниците ни излъга, че ще даде изявление, през това време 4-ма ме държаха в една стая 8 часа противозаконно", казва Сидеров.

Лидерът на "Атака" е искал да потърси сметка защо в районните управления се назначават "татуирани силиконки" на такива длъжности.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
4
 
11
 
! Отговори
Леле Мале преди 1 година
Прегорелия бушон -чуди се каква простотия да направи за да е център на внимание..да го забележат -да заеме "обществена позиция"..Остана и оня Мур га вел Валерката-клоуна дет откриваше тоалетни,обикаляше с шумомер и риташе бабички ..докато пълнеше канче и той да се появи..не вдява ,че сега Копейкин е поредния "патреотичен бушон - родолюбец бунтар" Волен е Болен -няма веч кинти за вояжи..пури и ресторанти в чужбина
9
7
 
8
 
! Отговори
Линда галопа преди 1 година
Силиконки и бонбонки - гроздето е кисело,високо е.
8
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 5Редно е да дадат обяснение на гражданите защо работят в него служителки които нарушават закона и подпомагат престъпниците които газят по 2 жени.
7
12
 
14
 
! Отговори
Bg преди 1 година
Тоя любител на белото и водката с белите коси съвсем е изтрещял,откакто Путин го смени с оня от възраждане и му спря парите
6
15
 
15
 
! Отговори
православен патриот преди 1 година
Единствено Волен продължава да се опълчва на мафията !! Дерзай , Волене! Истинските православни патриоти те подкрепяме !
5
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нагъл като ром от крайния квартал . Язък за потенциала
4
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Напротив! Трябваше да те свалят на земята.Полиейското управление не е кръчма да търпят пияни наполеоновци да говорят цинизми. Ако беше в друга държава и от партията да си ти били шута.
3
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Така се прави както Сидеров.Да припомня че по времето на Пландемията Цвета Галунова и други от партията Възраждане бяха нахлули в РЗИ-то във Търтово да искат махане на мерките.
2
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мина цяла седмица таз новина чакахме , чичо фен ти бях ама яко преграваш
1
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво ни интересува това нас нормалните?