Антоанета Христова: Румен Радев няма да даде мандат на БСП

По-вероятно е мандатът да е на ДБ
16 юли 2022 18:50, Росен Стойчев
34
Антоанета Христова: Румен Радев няма да даде мандат на БСП
Снимка: БГНЕС

„Когато разглеждаме третия мандат, е много важно да видим мотива на президента. Според мен мотивът на президента няма да е да даде този мандат на БСП”.

Още по темата
Това каза в Нова Нюз политическият психолог проф. Антоанета Христова.

Тя обясни убедеността си с това, че президентът нямал много добри отношения с БСП. „По-вероятно е мандатът да е на ДБ”, посочи професорът.

Христова не бе категорична дали ще се реализира трети мандат или ще има нови пердсрочни избори.

"Моето усещане е, че всичко може да се случи. Защото отговорността към избирателя е да бъдеш много по-категоричен: правя-не правя правителство, опитвам се-не се опитвам. Единствените политически партии, които са казали каква е позицията им категорично - че няма да правят правителство - са тези, които са в опозиция. Четирите, особено ИТН, продължава да го играе и да държи зрителя на къса верижка. ", добави психологът.

Според нея при хипотеза за предсрочни избори: "Тези, които са гласували за ПП, те няма да гласуват за ПП”. И още: "Ако изборите са честни, разпределението на политическите партии  ще бъде много различно от това, което очакваме в момента”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 1 година
КАКТО ОБИКНОВЕНО ПРОФЕСОРКАТА НИЩО НЕ УСПЯ ДА АНАЛИЗИРА.ТОЛКОВА СИ МОЖЕ
24
0
 
0
 
! Отговори
Ангелина преди 1 година
По- леко Христова ,с дружката ти "придворни шутове - анализатори на ГЕРБ и компания" ,даже и малките деца вече не Ви "слушат великите анализи"...Спокойно ,това Ви са последните "трохи" ,които получавате за "анализаторските си способности" .ББ се обгражда около себе си с най- долнопробните екземпляри ,които са не само зли ,способни на всички низости , нямат никакъв праг на търпимост и бързо изпадат в истерия.Но това е най- важното ,те владея метода на "силното крещене",така са убедителни ...
23
4
 
4
 
! Отговори
ООООХ... преди 1 година
НА ТАЗИ ДЕТО ХОДИ ПО ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ И ГОВОРИ ТОВА КОЕТО И СЕ ИСКА НА НЕЯ ДА СТАНЕ АМАН ОТ ПРОФЕСОРКИ КАТО НЕЯ - ПРОСТО СМЕНЯМ КАНАЛА КАТО Я ВИДЯ РАЗБРАХ ЧЕ И ДРУГИ ПРАВЯТ ТОВА
22
4
 
5
 
! Отговори
ББ преди 1 година
г-жо...позор сте с внушенията и работата ви за проекти...платени с цената на просперитетана България...гнуся се,да си нещастна...жалка и продажна...не е ценност в България!колкото и да ни подценявате...едни 500 г. оцеляхме срещу ятагани и кланета...и вие с осребяващата ЕС проекти...ще ни еВете,***.т.цията не е...ценност г-жо,децата ви ще се срамуват от вас!
21
3
 
2
 
! Отговори
Ако изборите са преди 1 година
честни?Кога в БГ е имало честни избори?Разликата между машинните и книжните е само в професионалната специалност на манипулаторите-при книжните нямаше нужда от висша компютърна грамотност,а при машинните тя е определяща.Някои фирми и компютърни специалисти ще направят яки гуши.Нужно е създаване на комисия за проверка и лицензиране на всяка една от 10-те хиляди машини,комисия от специалисти от всички партии,която да тества и запечата машините,а не да се разчита на купени фирмаджии.
20
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Придворната дама на Боко не се беше изхождала скоро.Кой ли пък нея ще пита на кого да даде мандата.Ай сиктир!
19
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
НАПРОТИВ, ЩЕ ГО ДАНЕ НА БСП ЗАЩОТО САМО ТЕ МОГАТ ДА ОПРАВЯТ ОТНОШЕНИЯТА С РУСИЯ, А РАДЕВ СЪЩО ГО ИСКА. ОСВЕН ТОВА ПО ОТНОШЕНИЕ НА РСМ БСП И РАДЕВ СА НА ЕДНО МНЕНИЕ
18
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 9..викаш направо на шиши да го връчи.
17
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
..ще го даде интриган..тко, д..ърта, спряха ли ти боковите парички, мутре..са продажна
16
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще го даде на когото му наредят, на всички ни е ясно. Нали той си ги назначи тия БОККЛЛУУУЦЦИИИ
15
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Напротив!! Тези, които гласувахме за ПП , пак.ще гласуваме за тях. Тези, които не гласувахме за тях, сега ще гласуваме за тях. Бобът ти нещо е загорял. Върви го разбъркай!
14
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не силни, долни предатели.
13
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Естествено че е за тях само тия силни предатели може да направят кабинет в услуга на Вашингтон. Тяхно беше и внесеното предложение за снемане на ветото над Македония. Тия са най-големите предатели на България.
12
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Разбира се,че няма да даде мандат на крушовишката ***.На Боце ще го залепи отзад. Боце похвали ли ти се,професорке? Нали той и Каскета бяха инициаторите на нахлуването в Президентството! Ама Киро не поиска да арестува Гешев, може да му потрябва.
11
9
 
8
 
! Отговори
6587945876 преди 1 година
До Анонимен Тая е от тиквите. Взе 500 000 да пише закон за пътна безопасност това недоразумение заедно с Калинчето. На буци танцьорките.
10
12
 
8
 
! Отговори
6 преди 1 година
Точно за ПП ще гласуваме а не за толупа. Чегъртане до дупка.
9
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
едно време на тия като тази им казваха дървени философи, сега професори, тази откъде знае какво е решил фигуранта, то от него нищо не зависи
8
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Never ever Ristiu buikikiev, nito atanasov. Еле па за дарагалевския гениййййй и дума дс не става.
7
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само в България фешизмът и комунизмът вървят ръка за ръка - това в партия Възраждане. Затова уважавам маааалко повече БСП. Те са само комунисти. А ония мешаните костадинмета са за затвор и пълна забрана. За антинародна дейност, за опити за възраждане на фашизма (затова искат да се отделят от ЕС, там не са толерантни към тази идеология) , за заблуждаване на ниските прослойки от населението и въвличанието в мракобеснически каузи. и още много, много. Не знам къде гледа ЕК, не е ли подаден сигнал?
6
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Единственият правилен избор за ушатия е да даде мандата на дпс - 3тата политическа сила! Всичко останало е загуба на време и възможност за предателите да вкарат България в още по-лошо положение!