Нинова при главния прокурор заради кризата в Перник

Иска да знае кой е виновен за бедственото положение
70
Нинова при главния прокурор заради кризата в Перник
Снимка: БСП

Председателят на БСП Корнелия Нинова се срещна с кмета на Перник Станислав Владимиров, кметове на населени места, общински съветници и граждани във връзка с кризата с водата, съобщиха от БСП.

Още по темата

На първо място е бил поставен въпросът за отговорността - кой е отговорен за кризата в Перник.

Нинова е поела ангажимент още днес да поиска среща с главния прокурор Иван Гешев и да разбере докъде е стигнало разследването. След разговор с главния прокурор, е станало ясно, че срещата ще се състои на 6 януари.

На второ място хората са поставили въпроса с дългосрочната програма за подмяна на водопреносната мрежа в града, на довеждащите водопроводи и на пречиствателните станции. По думите на специалисти подмяна ще отнеме години, съобщават още от БСП.

Според Нинова, положението е бедствено, предстоят тежки месеци и това, от което имат нужда хората, е вода. Тя е била помолена да поеме ангажимента да подпомогне националната кампания "Дари вода за Перник". "Обръщам се към всички - да бъдем съпричастни с перничани", казала още Нинова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още по темата: Перниккорнелия нинова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А не трябваше ли при арменския архимандрит ?
39
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"ще точат вода от пещерите за Перник" .... майк*ата и ще разкажат на екологията в районите където тече тази вода от пещерите. От една беля на друга - не по-малка! Ама безхаберието си в пълна сила! Търсете виновните - кой източва язовирите и си пълни джобовете с пари от ВЕЦ-овете!
38
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БСП ако не излязат на протести и бойкотират кворума на парламента са съучастници на режима Герб, а не опозиция!
37
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ейй ама много кратуни се пръкнаха от тая тиква за 10 години
36
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нинова при прокурора,...а след това в затвора !
35
7
 
24
 
! Отговори
мдааа преди 4 години
Тая па на всяка манджа мерудия,след 3 месеца се сетила и тя да иска,искали хората от нея хахаха,хората искат да си скриеш мазнатааа натура
34
11
 
21
 
! Отговори
Хе,хе! преди 4 години
Селяните от село Крушовица са докладвали в БСП , че за новата 2020 г. са приготвили новогодишен подарък за Корнелия Нинова - мавзолей. Казали: " Тя вече е политически труп и май започва да вони силно. Време е да я положим в мавзолея! "
33
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нинова просто да изчезне от хоризонта и повече да не се показва, че да я забравят хората как се продаде за 8 лв. партийна субсидия.Омръзна ни от нейното празнодумство и ИМИТАЦИЯ на опозиция.
32
10
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
ВОДАТА ОТ ЯЗОВИРА УМИШЛЕНО Е ИЗПУСНАТА ПРЕДИ КМЕТСКИТЕ ИЗБОРИ ОТ ГЕРБ КОИТО ПОСЛЕ СЕ ЯВЯВАТ СПАСИТЕЛИ И ОСИГУРЯВАТ ТРАМПЛИН НА ФАНДЪКОВА ЗА НОВИЯ МАНДАТ. ФАКТ НЕОСПОРИМ. СЕГА И В СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ ИЗТОЧИХА ЯЗОВИР ВЪЧА ЗА ДА ПОКАЖАТ, ЧЕ НЯМА ЧОВЕШКА НАМЕСА А СА СИ ПРИРОДНИ КАТАКЛИЗМИ. ВЯРВАЙТЕ АКО ЩЕТЕ. ГЕРБ ВИНАГИ ДЕЙСТВАТ ПОДМОЛНО ИНАЧЕ СА АУТ.
31
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Перник беше станал квартал на София,но догодина с метрото от Перник до горна баня и овча купел и с новата ВиК цените на имотите там ще се вдигнат
30
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нинова да не се прави на интересна. На всички е ясно за какво е водната криза в Перник и не само там. Шареният тандем който от 1944г. управлява България неуморно, ще започне едни нови далавери след магистралите. Нови водопроводи на световно ниво както магистралите на баснословни цени. Режисирани кризи и грабежи.Водите в язовирите не свърват за един ден. Някой умишлено си е затворил очите и отворил широко джобовете.
29
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това са абсурди,направо вицове!И защо се прави,че не знае,че и на прокурор ще ходи?!Смех в залата!!!!
28
6
 
12
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
До АнонименПитай Тома Белев как едно хлапе е станало милионер. Това да възпроизвеждаш милионери в България е като да произвеждаш Тикви. Някой дава парите и създава фигури по модела "Пеевски". Проблема не е , че тези имат пари, а че има ниво, което д аим се вързва заради парите! Това е по-страшното!
27
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще си иде ,но ще дойдат зелените.Внуците ,на червените и синове на сините комунисти .Как един Борис Бонев толкова млад е станал милионер с честен труд ???Някой задава ли си въпроса ?И той е е сам ,десетки подобни млади надъхани еко милионери откъде се взеха ???Навремето се питаха как политолози на сините бяха все деца на червените убийци ?
26
1
 
10
 
! Отговори
до Totenkopf преди 4 години
абе .... така е съда казва кой е виновен , но има прокуратура която обвиняеа на база разследване, тоеа май не ти е ясно. Нали прокуратурата беше на всички или според теб е само маша на Герб, за другитв не може.
25
6
 
16
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
Случаят "Перник" ясно показва, че по територията все още "нещо мърда" защото социализмът е псотроил нещо и то го ползва. Демокрцията в лицето на Лиляна Павлова ви обещава пълноводие, но след няма и 4 години получавате пълно Безводие. Водата като чула какво дума Лилянка и убегала! Затва сега министърът на Бойко е командирован да спи в Перник;))) Но, от тва па файда нема да има! БОЙКО, ВЪРВИ СИ!
24
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Децата на червените кхмери наречени сините демократи се оказаха на много ниско ниво. .Затова и повечето българи избягаха от тук .Сега ни пробват с внуците си ,зелените еко бизнесмени като Бонев и пак ще искат да властват .
23
11
 
6
 
! Отговори
Краси преди 4 години
Боко тиквата не е виновен!Виновни са "американските империалисти" и извънземните !
22
6
 
14
 
! Отговори
dsdsaads преди 4 години
Мамина, загрижила се тя...
21
10
 
14
 
! Отговори
Лелее СМЕХ.. преди 4 години
Т. Н. СОЦИАЛИЗЪМ, ДАВА СВОИТЕ ПЛОДОВЕ.ВОДНАТА МРЕЖА НЕ Е ПОДМЕНЯНА ОТ 1952-ГОДИНА!КЕО СЕ ПУДРИ ИМПЕКСОВА....??!!КЪДЕ СА СЕСТРА И И СИНЧЕТО Й....??!!С ЧИИ ПАРИ..!!!????