Баба Ванга и Нострадамус вещаят смъртоносна война в Европа през 2025 г.

Ванга твърди, че един ден Путин ще стане "Господар на света"
27 окт 2024 14:10, Нели Христова
156
Баба Ванга и Нострадамус вещаят смъртоносна война в Европа през 2025 г.

Нострадамус и баба Ванга предупреждават, че от следващата година в Европа ще има смъртоносна война.

Двамата мистици правят една и съща прогноза поотделно, като казват, че 2025 г. ще бъде трудна година за континента.

Нострадамус, френският астролог и лекар от 16-ти век, прави предсказанието в началото на 1500 г. Той пише, че "земите на Европа" ще бъдат въвлечени в "жестоки войни". И добавя: "Древната чума ще бъде по-лоша от враговете."

По същия начин Баба Ванга е изразява приживе загрижеността си за Европа. Тя също така предупреждава за конфликт, който ще "опустоши" населението на Европа.

Баба Ванга почина преди 27 години, припомнят от DailyStar. Тя бързо се превърна в култова фигура, тъй като няколко от нейните предсказания се сбъднаха. 

Ванга предупреди за атаките от 11 септември и руската инвазия в Украйна. Баба Ванга твърди, че един ден Путин ще стане "Господар на света".

Нейните предсказания продължават до 5079 г. – тогава тя твърди, че светът ще свърши напълно


Баба Ванга обаче твърди, че Европа ще "престане да съществува" до 2017 г., което не се оказа вярно. Тя казва, че ще се превърне в "пустош, почти изцяло лишен от човешки живот".

За атаката срещу Световните търговски центрове тя каза: "Ужас, ужас! Американските братя ще паднат, след като бъдат нападнати от стоманените птици. Вълците ще вият в някой храст и ще блика невинна кръв."

Тя също прогнозира, че 44-ият президент на САЩ ще бъде първият чернокож. Това се сбъдна с встъпването в длъжност на Барак Обама. Тя обаче добавя, че той ще бъде последният чернокож държавен глава за страната, което може да вещае победа за Тръмп на изборите в САЩ след месец.

Тя прогнозира още, че 45-ият президент ще бъде "изправен пред криза", която може да "събори страната". Наистина, Доналд Тръмп се изправи пред няколко проблема по време на управлението си, включително щурмуването на Белия дом във Вашингтон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от Спорт
Карлос Сайнс тръгва първи на Гран При на Мексико
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
8
 
! Отговори
Хахаха преди 5 часа
Същите, които вярват на гадатели, вярват и на хора, които им обещават, че ще им дадат 10% от изтеглен огромен кредит, а кредита ще бъде изчистен за секунда от системата сред като им предаде парите си. Същите тези хора мятат пачки през балкона на лекари и полицаи, както и си дават всичките спестявания, за да им развалят челната магия.
77
3
 
7
 
! Отговори
Съновник 21 преди 5 часа
Аз пък попитах Делфийския оракул. И той ми се яви насън. Каза ми: ,,Няма нищо вярно в предсказанията на Ванга. И в тези на Нострадамус. Има само един човек, който знае бъдещето. Това е дребно на ръст диктаторче, живее в един бункер. Но (винаги има ,,но"...) с едно малко, но важно уточнение: каквото каже, става точно обратното." И аз сега се чудя, кой ли ще е този?.. Всички прилики с живи дребни диктатори в този къс разказ са (не)случайни!
76
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
А защо не казвате, че баба Ванга казваше, че алчността ще погуби света. Капиталиста е ненаситен. Вижте как братя и сестри се изпотрепват за имоти от алчност. Тия дето крадат инвестират в злато, апартаменти и какво ли не, а никой няма да вземе това в отвъдното.
75
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
До Анонимен 64 Не си прави шега с неща, които засега науката не може да обясни. Ванга е предричала важни неща и на обикновени хора. Също така е помагала да решат трудни проблеми. Не е наша работа да я преценяваме тук.
74
0
 
9
 
! Отговори
M'dolla преди 5 часа
Като ги "за цитирате" тези врели некипели.... Живял преди векове, а нашата почина преди 30 години... Глупости на търкалета!
73
6
 
8
 
! Отговори
Ще отнесем атома преди 5 часа
Евроатлантичета, замисляте ли се защо държим на склад ракети с голям обсег на действие, които могат да носят ядрени бойни глави? Защо са ни? НаТО е защитен съюз, а това защитни оръжия ли са? Кой допусна да се превърнем в мишена? Раздвижете си пилешките мозъчета и помислете по тези въпроси!
72
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
В Угледар беше ад за нацистите. Руската артилерия използва тактика, изпробвана по време на щурма на Артьомовск. Там специално за изтегляне на подразделенията на ВСУ беше оставен малък коридор, в който остатъците от резервите на украинската армия бяха доубити с всички възможни видове боеприпаси. Сега има достатъчно дронове и снаряди в резерв, а огневият чувал, през който бившият гарнизон на Угледар се измъкна на север, е много по-малък по размери, приблизително 7x3 километра.
71
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
Над угледарските степи в този район цяла нощ има ужасен рев от ФАБ-ове, смесен със злобното бръмчене на FPV дронове и звуците на ракетни експлозии от Град. И това не спира нито на изхода от Угледар, нито на влизане в съседното Богоявленка.
70
7
 
4
 
! Отговори
БЕЛГОРО ТРЪГНА преди 5 часа
Белгород тръгна, братя! Замина! Посейдоните са наредени по крайбрежието на хегемона и с едно натискане на бутона 500 метра високо ядрено цунами ще погълне мегаполисите на източния и западния бряг. НАТО е в ступор.
69
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
На летището Староконстантинов, братушките намятаха кинжалите и помляха Ф16 -ките. 4 самолета са тотал щета. Дано са ги засттаховали.
68
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
С над ПЕТСТОТИН МИЛИАРДА ЕВРО вонна помощ, изтребители, Леопарди, Брадлита, Хаймарси, СтормШадоуси и ракети произвеждани в трите най силни икономики в света. С разузнаването на алианс като НАТО, с хиляди западни военни експерти с интернет от Старлинк, С натовската дивизия за управление на дронове,десетки пакети със икономически САНКЦИИ и Русия все пак НАПРЕДВА....
67
13
 
9
 
! Отговори
Подводница чудовище преди 6 часа
Майка Русия изгражда подводница чудовище. Дълга 360м и с водоизместимост 180,000 тона. В НАТО треперят като листове хартишка.
66
11
 
8
 
! Отговори
Мелят ВСУ преди 6 часа
Братушките мелят ВСУ. Смилят ги в Богоявленка. Всяка минута пада по едно КАБ-че 500! Пада и освобождава руската земя от нацистката пап-лач.
65
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
Не чувате ли кинжалите как свистят. Сарматите как бучат. Не виждате ли атомните гъби как растат?
64
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
Ванга беше такъв човек, който се мръщеше когато при нея отидат обикновени хора с истински и важни проблеми. Много не им помагаше. Мрънкаше, арогантна беше. Най-много и харесваха трапезите с известни и богати. И срещите с тях. С комунистите от висшия ешелон. И с Людмила, с Гунди, с подобни. И нещастие носеше тази жена. И църквата и е някаква такава насила направена. Грешна. Като се сетя за Ванга, за мен това е олицетворение на злото. Шумна жена, вреслива.
63
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
П-у-ти-н е най-доброто, което може да се случи на Запада. Умерен лидер, предвидим и си държи на думата. Освен това винаги е искал да е в добри отношения със Сащ и Запада. Замислете се, цялата тази криза в следствие санкциите които НИЕ НАЛАГАМЕ се знаеше че идва, защото Русия много ясно заяви какво ще стане и върви по план. Ситуацията в Украйна в момента Путин я начерта още 2008 година в Мюнхен на срещата на върха на НАТО, когато гръмко беше обявено че Украйна и Грузия влизат.
62
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
Йодът свърши народът е по бункери и мазета! Но важно е да сме оптимисти!
61
6
 
1
 
! Отговори
Купих танк и тръгвам преди 6 часа
Танк на старо от армията! Намерил съм и снаряди на черния пазар! Мисля скоро да го подкарвам и да ги подхващам нацистите! До Укрия все ще го закарам някак си!
60
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
Не е много сигурно. А и Путин е стар за да бъде третия антихрист.
59
4
 
4
 
! Отговори
пияница мистик преди 6 часа
Хахахахахахахахахах....баба Ванга от Петрич знае всичко след като умря 1996 година, а тогава още Путларах Акбар беше таксиметров шофьор в ГДР :))))))))))))))