Тормоз над семейството на Васил Гюров: Заплахи, кражби, побой над сина му

Съседът на музиканта се смятал за недосегаем
13 сеп 2024 09:03, Петър Бойчев
127
Тормоз над семейството на Васил Гюров: Заплахи, кражби, побой над сина му
Снимка Стоп кадър НОВА

Кражби, заплахи и побой над 17-годишния им син - за това сигнализира семейството на музиканта Васил Гюров, което било тормозено непрекъснато от свой съсед, предава NOVA.

На въпроса защо се е стигнало до побой Мария Кавлакова, съпруга на Васил Гюров, отговори: "Доколкото знам съседът ни Георги е имал сбиване с моя син и негов приятел. Конфликтът е започнал с думите „видяхте ли, че ми се размина”, свързани с кражбата на велосипедите ни миналата година".

Според нея съседът на семейството е откраднал колелата за назидание, а не за пари. "Ние сме семейство с 3 деца и куче. Знам, че всичко се чува, но в тази сграда е така. Преди време ни беше писал "айде малко по-тихо да не си викаме полиция", твърди Кавлакова.

По думите ѝ Георги е викал полиция многократно.

"Аз искам да му връчат от полицията едно предупреждение и да спре да ни тормози. Той е доказан крадец, но защитават него, когато реагират на сигналите му", смята Мария. Според нея семейството им е комуникативно и всичко може да бъде решено с разговор, но Георги отказва да говори.  

В деня след сбиването Георги е поставил катинари на вратите за мястото за паркиране, както и камера за видеонаблюдение.

След проверка на NOVA става ясно, че има подадени 3 сигнала до полицията и образувано досъдебно производство от Районната прокуратура за кражбата на колелата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от Общество
Петък 13 – лош ден или просто суеверие?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
До До Анонимен 30 Установява се много лесно. Чуят ли силен шум, щом е повече от 1 служител, а в патрулката са поне двама, се приема за доказано, съгласно ЗМВР. Ако не вярваш - пробвай. Ту е лесно да се правиш на интересен
39
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
.... в първите години след раждането им вдигаше скандали, защото стаята на децата й има обща стена със стълбището и когато някой слиза тичешком по стълбите, в тази стая се чувал шума от стъпките. Искала на общо събрание да се гласува забрана да се тича по стълбите след 20.00 ч., когато приспивала децата си, а също и следобед от 14.00 до 16.00 ч. Децата й се случиха едното поспаливо, другото ранобудно и гласовито. И понастоящем ранобудното в 7.00 ч. сутринта извежда кучето им, препускайки и .....
38
0
 
5
 
! Отговори
До Аре стига! преди 6 дни
Вие У свинарника имате ли съседи?
37
0
 
10
 
! Отговори
до 5 преди 6 дни
До Сори.Пробутваха го в някакви предавания за да му създадат образ и разпознаваемост на кандидат политик.Познати похвати и номера.Сега пак е същото,но чрез скандали.Абе,квартален музикант-саморасляк-слухар.
36
1
 
3
 
! Отговори
До Какъв преди 6 дни
Не е добре когато си п.ост да парадираш с това... или ти държиш всички да знаят.
35
1
 
13
 
! Отговори
Мнение преди 6 дни
"Знам, че всичко се чува, но в тази сграда е ТАКА. (???) Преди време ни беше писал "айде малко по-тихо да не си викаме полиция" - казва жената.Според мен това семейство тормози човека, а не обратното.
34
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Нещо намерсива, трябва да се видят и двете неща... реално ако някой ми е бил/нападал децата, нямаше даже да споменавам колелета, а жлабите за нападението над децата... щях да водя дела за това... или да събра родата и...
33
1
 
4
 
! Отговори
До Анонимен 30 преди 6 дни
Ако са установили нарушение. Ако не ще ги хванат за шлифера.
32
0
 
9
 
! Отговори
Има отсреща една, преди 6 дни
която още беше студентка, когато се омъжи и дойде да живее в нашия квартал. Съседите бяха пропищяли от забележките й. Включително и затова, че когато им дойдат гости се чувало как жени на високи токчета минават през антрето. Студентката не желаела да чува "чаткането" на токчетата, защото трябвало да бъде добре отпочинала, за да учи. Съседите над нея да купели меки пантофи, които да дават на гостенките си (?!) Сега същата тази има вече две деца в началните класове. В първите години след ...
31
5
 
10
 
! Отговори
Какъв преди 6 дни
точно музикант е това лице?
30
1
 
6
 
! Отговори
До Аре стига! преди 6 дни
Такива като теб, първи гризват дръвцето. Най-обичам такива като теб да се дуят а накрая се крият по стълбището за да не се засечем.
29
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
До 27 При второ повикане за същото нарушение органите на МВР имат право да съставят акт, който започва от 500 лв.
28
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Не знаете какви психопати има. Имам съседна която по два пъти седмично вика полиция понеже и "шумим". Даже има три случая при, които идва с полицията на вратата у нас а ние даже не сме в България. Имаме камера, която засича движение и има звук. Чува се как казва на полицията, че се крием и сме вътре защото до сега е имало събиране. Та аз не бих вярвала на някой просто защото твърди нещо.
27
6
 
10
 
! Отговори
Аре стига! преди 6 дни
Гюров, идея си нямаш какъв късметлия си, че аз не живея под тебе! Ще започнем с приятни разговори, те няма да хванат дикиш и дори няма да се усетиш как на местенце без камери ще се озовем очи в очи. Пръстче по пръстче Васенце. И ще настъпи тишина.
26
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Не са ли още на Корал? Или се прибрах и се почна с жалбите и доносите
25
2
 
12
 
! Отговори
До 14 преди 6 дни
Бедата е там, че ако съседите се оплачат, че някой вдига врява или дъни музика до дупка даже и след полунощ, полицията идва само за да направи забележка на гюрултаджиите. Не знам дали в закона са предвидени и други санкции, но не се е случвало да се разчуе да са били налагани такива. Поне аз не знам.
24
1
 
1
 
! Отговори
До Сори преди 6 дни
Попринцип когато си *** се прикриваш. Когато обаче си много *** -парадираш. Нас какво ни е.е какво ти се прави .
23
4
 
18
 
! Отговори
Спокоен преди 6 дни
Много, ама много добре познавам Гюров. Пияндурските му изцепки и надменно и нагло поведение.
22
8
 
4
 
! Отговори
До До 14 преди 6 дни
Ти също живееш сред хора и понякога на тях им се слуша музика или им се събира с приятели. Ти също трябва да се съобразяваш. Аз имам две малки деца и през ум не ми е минало да тормозя съседите си понеже викат или слушат музика. Големи скотове са станали хората.
21
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
До Анонимен 14 Няма ли някакво ограничени за децибелите? Поне от "Санепид станция" би трябвало да има някакви предписания.

Спонсорирани публикации