"Америка за България" застана зад учителите: Кой е следващият?

Отказваме да бъдем въвличани в предизборни кампании, пишат от фондацията
Обновена: 23 авг 2024 17:04 | 23 авг 2024 17:00, Нели Христова
534
"Америка за България" застана зад учителите: Кой е следващият?

35 години след падането на Берлинската стена сме свидетели на очернянето, обругаването и преследването на хора с определена професия заради изразяването на позиция. Това пише в съобщение до медиите Фондация "Америка за България".

Свободата, демокрацията и върховенството на правото са общочовешки ценности и Фондация "Америка за България" е солидарна с мнозинството българи, които ги отстояват. Сред тях са и учителите – днешните просветители. Атаките срещу хора заради това, че изразяват мнението си или участват в проекти, финансирани от Фондация "Америка за България", напомнят за тоталитарното минало. Заставаме в подкрепа на учителите и всеки следващ, който може да стане мишена на това разрушително говорене.

Кой е следващият?

Лекарите, медицинските сестри и малките пациенти, които се лекуват в обновените детски отделения на "Пирогов" и болниците във Велико Търново, Ловеч и Добрич?

Жените, борещи се с рак на гърдата, които получават навременна и компетентна информация и грижа?

Учениците от олимпийските отбори по природни науки, които прославят България по целия свят?

Малките семейни туристически фирми в Северозападна България и поречието на Дунав, които създават работни места?

Директорите и служителите на Епископската базилика на Филипопол, Регионалния исторически музей във Враца, музеите в Чипровци, Оряхово и други градове?

Предприемачите? Експертите от гражданските организации? Журналистите?

Фондацията

Фондация "Америка за България" е независима, неправителствена и неполитическа американска фондация. Фондация "Америка за България" не финансира и не подкрепя политици, политически партии, политическа дейност или протести. Фондация "Америка за България" отказва да бъде въвличана в предизборни кампании.

Фондация "Америка за България" подкрепя инициативи на българи с различни професии в цялата страна, които влагат сърце и усилия, за да може спокойно да живеят, работят, създават семейство и отглеждат децата си в България.

Фондация "Америка за България" е напълно прозрачна относно организациите и проектите, които финансира. Информацията е достъпна за всички на сайта на Фондацията: www.us4bg.org. Приветстваме вниманието на медиите, за да разкажем истинските истории за проектите, които подкрепяме.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


534
Още от Общество
НАП прогони 30 бежанци от Украйна, щяла да прави семинари
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
16
 
! Отговори
Дефинирай преди 3 седмици
чужд агент
28
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Крайно време освен закон за джендърството да се приеме закон за НПО-та както в САЩ.
27
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ЗА ДА НЯМА КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ ИЛИ СИ УЧИТЕЛ И ПОЛУЧАВАШ ДЪРЖАВНА ЗАПЛАТА ИЛИ СИ СЛУЖИТЕЛ НА НПО ФОНДАЦИЯ. ТОЛКОВА Е ПРОСТО ,УТРЕ И ПОЛИЦАИТЕ ЩЕ ПОЧНАТ ДА СИ ДОКАРВАТ ПО ОЩЕ ЕДНА ЗАПЛАТА ОТ НПО... АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ КАК ДАЕ НПО КАТО СИ Е ПРАВИТЕЛСТВЕНО СТРУКТАРА НА САЩ...
26
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тия пак ни се месят във вътрешните работи едофилите видите ли имали права, а родителите и децата явно нямат така излиза.
25
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Разбрахте ли сега защо Орбан в Унгария забрани дейността на такива организации - те се занимават с налагане на хомосексуализма в училищата, зомбират и развращават децата като разпространяват порнографски материали сред непълнолетни.
24
0
 
34
 
! Отговори
знаем преди 3 седмици
Тази фондация, както БХК и разни други като тях са АНТИ БЪЛГАРСКИ. Те са насочени срещу нормалния българин данъкоплатец. Знаят само как да всяват смут и размирици. Вредни са.
23
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
тия или да махат визите като са Америка за България или да се махат те !!!!!!
22
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тези организации първо трябва да са неправителствени а не платени с парите на американския фалирал данъкоплатец . Второ тия трябва само с две неща да се занимават . Да нахранят гладни хора с парите които хвърлят и да платят защитата на някой несправедливо обвянен който няма пари за адвокат . Само на това трябва да имат право тия . Нищо друго .
21
0
 
25
 
! Отговори
баба мара преди 3 седмици
я какъв як отпор чужди организации подкупват бълг граждани да прокарват вреднаидеология в училищата ако се състави кабинет първата работа е да изгони подобниорганизации от българия не се мотаите защото ако се измешаме ще стане еднамътна и кървава
20
0
 
36
 
! Отговори
Бако преди 3 седмици
Ти мишки трябва да бъдат изритани от България!
19
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Независима фондация финансирането и откъде е?Да не би да е от независимия Конгрес на САЩ?
18
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Забрана на дейността на Америка за България на наша територия!
17
47
 
3
 
! Отговори
Вассилис Каррас преди 3 седмици
Пълна Подкрепа за Фондацията !..Българосите са Диваци, и трябва да се научат на Американските Ценности и Традиции .
16
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тия да се изчезват от България за Америка
15
31
 
3
 
! Отговори
До 1 преди 3 седмици
Ако мъж учител закача малки ученички това не е незаконно. Това са нормални православни ценности. Нали така или иначе трябва да се научат на това-онова, за да не се излагат като станат големи? Нека учителят опипва ученички на по 10 години. Проблемът е ако мъж учител каже, че има мъже, които харесват мъже и така могат да направят обратни 16 годишни момчета, защото те нямат достъп до интернет и п0рн0 сайтове.
14
1
 
57
 
! Отговори
Айляк преди 3 седмици
"Фондация "Америка за България" е независима, неправителствена и неполитическа американска фондация". Да, ама не. Шорошняците внедриха агенти навсякъде из БГ-то. Кого лъжат?
13
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
И на мене ми пращаха дълги години тяхното "заедно в час"Стани един от нас....Уж учител. но аз бях в училище и издържах само месец.Отктовено видях в тези хора подготовка за някаква нова тоталитарна система.Чуете ли- борим фашизма- тоталитариста са, искат някаква лява утопия.И сега когато я няма марксическата , лелеят за сексулна идеология, с нов ляв тоталитарен режим.А всеки тоталитаризъм идва с истерии на такива малцинства, сексуални групички сред даскалята.Това не е и училище, а не училище.
12
3
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Съд и затвор за учителите разпространяващи гей пропаганда в училищата!
11
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Трибуквие. Моят коментар.
10
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Да се забравят всички лобистки организации.

Спонсорирани публикации