Според зодията: Как изразявате любовта си?

Всеки знак има свой собствен романтичен език
25 юни 2024 23:50, Дарена Найденова
5
Според зодията: Как изразявате любовта си?
Снимка: iStock

През последните няколко години езиците на любовта се развиха още повече и започнаха да определят вашия стил на връзка. На всичкото отгоре имаме стилове за разрешаване на конфликти, платонични любовни езици, любовни езици в спалнята и други. Но как този любим в интернет начин за общуване с другите се вписва в зодиака, който става по-специфичен относно типа личност? Както се оказва, вашият любовен език и вашата астрологична съвместимост са по-преплетени, отколкото си мислите.

Луната и знаците на Венера често заемат централно място, когато става дума за разговори за астрология и любов, но ето една малка тайна - те са важни, но всъщност не ни казват нищо, което вече не знаем. Знаците на Венера ни показват какво търсим в другата си половина. Лунният знак, от друга страна, ни насочва към желанията и чувствата на сърцето ни. За съжаление, не можем напълно да игнорираме главите си, ако искаме здрава, дълготрайна връзка. 
 
В края на деня всъщност не е нужно да се гмуркате твърде дълбоко в рождената си карта, за да разберете от какво имате нужда в една връзка. Всъщност, когато познавате своя слънчев знак и имате основно разбиране за езиците на любовта, можете да се насочите към всяка романтична връзка уверено и способно. Тук разбиваме тънкостите на всеки любовен език на зодиака въз основа на вашия слънчев знак.
 
Какъв е любовния език на вашата зодия
 
Овен - страст
 
Страстта ражда още повече любов, особено ако говорим за Овена. Тази зодия се чувства най-обичана, когато партньорът й има жажда за живот, съответстваща на тяхната собствена, и се изправя пред предизвикателства. Ключово е да поддържате връзката интересна и ангажираща, като същевременно давате свободата на Овните да бъдат себе си. 
 
Ако сте Овен, уверете се, че общувате с партньора си, когато чувствате, че нещата трябва да бъдат подправени. Страстта е страхотна, но ако често сменяте настроенията си без обяснение, партньорът ви може да се почувства объркан. Ако искате повече спонтанност и напрежение, изяснете го! Ако вашият партньор е зодия Овен, търсете възможности да им покажете на случаен принцип колко ги харесвате. Те ще се влюбят в неочакваната привързаност.
 
Телец - комфорт
 
Телецът търси най-вече комфорта и стабилността, когато става въпрос за любов и връзка. Той трябва да намери общ език с партньора си относно семейния уют и създаването на сигурна среда. Чувствеността също е важна - независимо дали е докосване, музика или храна, Телците изпитват любовта чрез сетивата. Когато се чувстват твърде уютно в зоната си на комфорт, Телците наистина се нуждаят от партньор, който е готов да им покаже нови преживявания, които събуждат сетивата им и вдъхват нов живот на техния свят, като същевременно се чувстват добре и в безопасност.
 
Като представител на зодия Телец, знаете, че обичате по-фините неща в живота, така че не се страхувайте да го покажете. Кажете на партньора си колко обичате, когато ви подаряват цветя, когато ви почерпят с хубава вечеря или когато двамата превърнете една обикновена филмова вечер в романтични преживяване. Вероятно вашият ентусиазъм за тези малки, но значителни моменти, ще позволи на човека до вас да ви опознае още повече. Ако вашият партньор е Телец, не забравяйте да го поглезите от време на време и да му кажете, че винаги ще бъдете до него, за да го утешите в трудните моменти.
 
Близнаци - промяна
 
Яли ли сте някога горски плодове с пет вкуса? Те имат едновременно горчив, сладък, солен, пикантен и кисел вкус. Близнаците са по същия начин в смисъл, че обичат да включват възможно най-много разнообразие в живота си. Това може да представлява предизвикателство за дългосрочни взаимоотношения, но не е задължително. Нетрадиционна връзка или отдаден партньор, който е също толкова влюбен в преживяването на живота, лесно може да свърши работа. Да бъдеш отворен към постоянна промяна и изследване е сигурен начин да ги накараш да се почувстват разбрани.
 
Ако сте Близнаци във връзка, приемете собствената си дива страна. Продължавайте да опитвате нови неща с партньора си всеки ден и полагайте съзнателни усилия да не изпадате в скучна рутина. Независимо дали сменяте играта в спалнята, резервирате пътуване някъде, където никога не сте били, или никога не ядете два пъти в един и същ ресторант, малката промяна ще ви помогне много. Ако сте във връзка с Близнаци, бъдете готови да се оставите на течението и предвиждайте неочакваното в името на разнообразието.
 
Рак - признателност
 
Раците ще направят всичко възможно, за да се уверят, че партньорът им е щастлив. Те могат да бъдат идеалните традиционни домакини/съпрузи или безкористни родители, но само ако се чувстват оценени и ценени. Раците имат склонността да поставят другите пред себе си, което обаче понякога води до прегаряне. Нищо не привлича сърцето на тази зодия повече от отдаден партньор, който показва лоялност и признателност, като същевременно поема изискванията на ежедневието и проявява чувствителна страна от време на време.
 
Ако сте Рак, поставете и уважавайте първо собствените си граници, когато става въпрос за грижа за другите. Ако откриете, че се превръщате в родител на партньора си, кажете му го и позволете да ви покаже същата загриженост в замяна. Кажете колко е важно за вас да се почувствате признаци за добре свършената работа, която сте положили във връзката, и когато получите тази висока оценка, приемете я. Ако партньорът ви е Рак, кажете му колко сте благодарни за всички грижи, които той полага.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Повечето хора разбират Любовта като Какво правиш Ти за Мен!? Без двупосочност!!!
3
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Просто Киро и Лена мустака :)))
2
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Изразявайте чрез звучни пъpдeжи.
1
1
 
10
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 2 дни
Ако сте родени през 7-мата зодия или 7-мият месец на годината или живеете на 7-мият етаж в панелен блок любовта си ще изразявате в буйни и истерични викове, крясъци и писъци главно през нощта.