Дават Мила Роберт на прокуратурата за поругаване на националния флаг

Певицата разкъса рокля с трибагреника на “София Прайд”
Обновена: 25 юни 2024 11:32 | 25 юни 2024 11:32, Инна Ангелова
396
Дават Мила Роберт на прокуратурата за поругаване на националния флаг
Снимка: БГНЕС

ВМРО сезира прокуратурата заради певицата Мила Роберт. Участието ѝ на “София Прайд” през уикенда предизивика гневни реакции в социалните мрежа. Поводът беше, че Роберт се подигра с националния флаг. Певицата беше облечена с рокля в цветовете на българското знаме, която по-късно свали и захвърли на сцената.

Под нея певицата носеше същия модел рокля с цветовете на ЛГБТИ. Поведението на Мила Роберт възмути много потребители на социалнитер мрежи.

Още по темата
Националният младежки комитет на ВМРО сезира СГП за случая с "публичното и демонстративно поругаване на българския трикольор по време на „София прайд“.

„Конкретно, около 19:28 ч. (3:29:25 от живото излъчване във Фейсбук страницата на мероприятието), тя се появява на сцената, облечена в знамето, след което го съблича и демонстративно го захвърля на земята пред множеството присъстващи и по време на живо излъчване. Тези действия продължават около 35 секунди (в диапазона 3:29:50 до 3:30:05 от живото излъчване във Фейсбук)“, обясняват от младежката организация на ВМРО.

За поругаване на националните символи е предвидено наказание до 2 години затвор и 3000 лв. глоба.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


396
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
250
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Мила Роберт пее на сцената и един слушател я пита: - Мадам! Мадам! Мила Роберт! Мадам! Колко Мадам ще заплатя за тоя КАЗАН? Мадам Мила Роберт пеейки отговаря на въпроса: - Не знам! Но щом обичате моя рунтав ФАЗАН, Цената няма ТАВАН!
249
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Мила Роберт пее на сцената и един слушател я пита: - Мадам! Мадам! Мила Роберт! Мадам! Колко Мадам ще заплатя за тоя КАЗАН? Мадам Мила Роберт пеейки отговаря на еъпроса: - Не знам! Но щом обичате моя рунтав ФАЗАН, Цената няма ТАВАН!
248
2
 
2
 
! Отговори
СУФ преди 3 месеца
Know how не й е силата.
247
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тия хора са некадърници. Гаврят се с флага и патриотизма ,а утре като ги натисне Путин ще ревнат :ама защо не ни защитавате.Защото хич не ми се вярва Мила да си вдигне голия г*з и да хване автомат като стане белята.
246
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ВНИМАНИЕ до Мила Роберт - Не се къпете в банята след (((СЛЪНЧЕВА БАНЯ)))! (ВОДА) ((ВЪЗДУХ)) (((СЛЪНЦЕ))) и Мечти са твоята Утопия .... но не забаравяй, че Гейoвство не е Утопия, а е позор за твойто тяло.....
245
15
 
6
 
! Отговори
РИХО преди 3 месеца
Не е имала лош умисъл, просто си е съблякла една дреха. Тези, които пртнят флага с действията си са ВМРО
244
2
 
5
 
! Отговори
TheGreatest преди 3 месеца
Аз съм слабоумен, мама каза да не ми обръщате внимание, сега ще ви оставя, ще си бъркам по дупките до вечеря.
243
1
 
13
 
! Отговори
Тъ.панар преди 3 месеца
Много интересно е, какво би се случило, ако роклите бяха на обратно. Т.е. Да захвърли шарената рокля и да остане тази с българския флаг? В такива ситуации трябва да се действа, както правят ФИФА и УЕФА със запалянковците, които излизат на терена по време на мач - пълен игнор, не ги показват по телевизията и не ги коментират, а им връчват глобите и толкова. Иначе откъде България щеше да разбере, че съществувала и такава певачка? Медиите направиха реклама.
242
9
 
5
 
! Отговори
МВРО се опитва преди 3 месеца
Да си прави реклама на Гъ за на Мила Роберт.Що за Содомити
241
0
 
3
 
! Отговори
Голям Чеп преди 3 месеца
249 Какво?
240
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ще *** като на сирни заговезни, ама няма да са яйца или халва. Прошка няма да има :)
239
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 240 Е, как да си я чувал? Тя не пее квартална чалга и не хвърля гюбеци като фамилията ти.
238
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Всички евроатлантици са чaл Нати като тая нukakвuца
237
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Мила Роберт - Аре бегай, легай и спи спокойно и престани с тия гейовски паради! Хубаво е сутрин рано да застанеш Рано, Рано срещу ((СЛЪНЦЕТО)), да му се усмихнеш, да помахаш с ръце към него, да подишаш чист въздух, да побягаш малко, колкото можете да се изпотите и след това Мила Роберт да легнеш на тревата, да си разтвориш краката и Слънчевите Лъчи да влезнат и да ти оплождат Пещерата, докато витамин Д не се усвои от кожата ти и да изгражда за здраве скелета ти! По тялото никакви червила и бои
236
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Правят се на интересни.Какво да направи прокуратурата като джендърастията се поддържа от ЕС и Нато.Досато не се освободим от тия пееразки организации така ще е
235
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тая не е съчма а гюле
234
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 236. Нацисткото ти изказване не ме вълнува. Не деля хората и държавите, освен агресорите. Любимата ми страна е България, уважаеми руски тролейбусе! Аз не съм виновен, че християните ви са отдавна малцинство в държавата ви. В нелюбимата ти Украйна са огромно мнозинство. Ти явно си ислямист, не мога да ти помогна. Религия и *** не се лекуват. Нацизъм и руски шовинизъм - хич, никак и въобще. Обречен си на вегетиране.
233
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Бесна кукувица!
232
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Имайте на в предвид следното: 1) Веднага щом (((СЛЪНЦЕТО))) ви види кожата ви започва да произвежда в ПОТТА над КОЖАТА витамин Д, който трябва да го усвоите, а не да го измиете. 2) Веднага щом (((СЛЪНЦЕТО))) ви издава заповед на организма ви за да ИЗГРАЖДА СКЕЛЕТА ви. Това означав, че Калциума, който е в Лимфата, в Кръвта. Мускулите ще започне да се отнема от там и ще се изпраща за изграждане на СКЕЛЕТА.
231
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Някоя си Много общо. Първите гейове в България бяха руснаци. Още през соца. Аз не бях чувал за такива, докато не ми показаха двама руснаци да се опипват под чадър на плажа. Оказа се, че не са единствени.