Пеевски: Нека Курбан байрам да донесе мир и разбирателство

Лидерът на ДПС честити празника на мюсюлманите
16 юни 2024 10:40, Красимир Ангелов
80
Пеевски: Нека Курбан байрам да донесе мир и разбирателство
Снимка: БГНЕС

Нека Курбан байрам да донесе мир и разбирателство на всички, заявява председателят на ДПС Делян Пеевски по повод празника на мюсюлманите в съобщение, разпространено от пресцентъра на ДПС.

"Скъпи братя и сестри мюсюлмани, обръщам се към вас в благословените дни на светлия празник Курбан байрам. Честитя ви този голям празник и ви желая здраве, благодат и просперитет във всички начинания. В тези дни, които символизират помирението и опрощението, желая мир и разбирателство на всички вас и вашите семейства.

Изразявам своята искрена благодарност за това, че заедно успяхме да постигнем много добри резултати на току що отминалите избори и вярвам, че заедно ще успеем да работим за постигането на по-добър и по-сигурен живот за хората в България. Честит Курбан байрам!", допълва Пеевски.

Мюсюлманският празник Курбан байрам тази година се отбелязва между 16-19 юни, празнува се в продължение на четири дни. В първия празничен ден се отслужва традиционната молитва, наречена “байрам намаз”, в която участват само мъже, отбелязва БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
5
 
! Отговори
КАЧАК преди 3 месеца
Че колко пъти в годината има курбан байрам ве? Почти всеки месец някой поздравява за курбан байрам..
13
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Казват , че у човек има и едното и другото , дори в най-лошия има нещо добро , този индивид е еманация само на престъпност , нищо друго в него няма , затова и беше назован феномен .
12
13
 
2
 
! Отговори
Юлия преди 3 месеца
Само начело с такива опитни и безкористни държавници като г-н Делян Пеевски и г-н Кирил Петков България ще намери верния път към евроатлантическия просперитет и всенародното благоденствие. Всяка мъдра дума на г-н Делян Пеевски и г-н Кирил Петков е нож в сърцето на омразната на всички българи Русия.
11
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Най-важното се случи. Хората разбраха, че Пеевски е кремълски лъжеатлантик и всички партии в парламента са негови, а Радев е човекът на американците. Останалото е въпрос на време.
10
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Нека да поздравим нашите братя мюсюлмани с там как се казваше празника и нека не забравяме какви са ги вършили дедите им през вековете с братята им християни по нашите земи.
9
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Нсй успешния млад човек в държата, завършил без да го познават колегите му, смятайте колко здраво е бачкал
8
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Да ни е честит новият Султан Делян I !! И на българските турци и помаци дето гласуват за ДПС нека да им е честит.
7
9
 
1
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 месеца
До Краси === Че Пеевски не е стока е от ясно, по-ясно. Най-малкото заради това, че никой не пита и не търси отговора на въпроса как така майка му, Ирена Кръстева от една пpocта държавна служителка, шефка на тотото стана мултимилионерка и даде такъв летящ старт на сина си Делян. Но го гледам, че през годините се поошлайфа като политик и говори право куме в Очи. И е за предпочитане пред максудския ром, купен от Кремля Копейкин и от този новия - подполковника с големия, раперски кръст като на поп
6
0
 
16
 
! Отговори
БОКО И ШИШИ преди 3 месеца
Бог да пази България от БОКО тиквата и Пеевски свинята. Амин! В Румъния минимална заплата от юни е 1550 лв при Боко тиквата и Пеевски свинята доходите ще бъдат замразени. Пак се почва кражби от магистралите тунелите обществени поръчки границата с Турция договори газопроводи корупция човали пари за Боко тиквата и Пеевски свинята. Вдигане на данъците. ОСТАВКА Боко и Пеевски
5
2
 
22
 
! Отговори
Краси преди 3 месеца
Наличието на Пеевски в българския политически живот е оказателство за огромен % българи,страдащи от умствена недостатъчност!
4
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
как добре изглеждаше като отслабна, неузнаваем, а сега ужасно
3
0
 
10
 
! Отговори
Склероза преди 3 месеца
Забрави да си каже за Радев и за евроатлантизъма.
2
0
 
5
 
! Отговори
САТАНАТА преди 3 месеца
Тая няма да видите
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Нека.