Пеевски: Нека Курбан байрам да донесе мир и разбирателство

Лидерът на ДПС честити празника на мюсюлманите
16 юни 2024 10:40, Красимир Ангелов
80
Пеевски: Нека Курбан байрам да донесе мир и разбирателство
Снимка: БГНЕС

Нека Курбан байрам да донесе мир и разбирателство на всички, заявява председателят на ДПС Делян Пеевски по повод празника на мюсюлманите в съобщение, разпространено от пресцентъра на ДПС.

"Скъпи братя и сестри мюсюлмани, обръщам се към вас в благословените дни на светлия празник Курбан байрам. Честитя ви този голям празник и ви желая здраве, благодат и просперитет във всички начинания. В тези дни, които символизират помирението и опрощението, желая мир и разбирателство на всички вас и вашите семейства.

Изразявам своята искрена благодарност за това, че заедно успяхме да постигнем много добри резултати на току що отминалите избори и вярвам, че заедно ще успеем да работим за постигането на по-добър и по-сигурен живот за хората в България. Честит Курбан байрам!", допълва Пеевски.

Мюсюлманският празник Курбан байрам тази година се отбелязва между 16-19 юни, празнува се в продължение на четири дни. В първия празничен ден се отслужва традиционната молитва, наречена “байрам намаз”, в която участват само мъже, отбелязва БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
3
 
6
 
! Отговори
Кирчо ДжонТриВолта преди 3 месеца
Турция е сергия с баклава.
33
0
 
13
 
! Отговори
мдаааа преди 3 месеца
и после отишъл да седне в скутчето на доган да пие мазно кафенце
32
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Салям Алейкум, ефенди Пеевски! Ашколсун, ефенди! Аллах, здраве да Ви дава!
31
2
 
12
 
! Отговори
Е,тоя преди 3 месеца
Ще ви управлява с Баце.Свиквайте.
30
2
 
13
 
! Отговори
Име преди 3 месеца
До 38. Избирателите на ДПС са ментално неразвити, те между ушите нямат нищо! Необходима е лустрация.
29
10
 
3
 
! Отговори
В.Узунов преди 3 месеца
Честит празник братя и ортаци! ДПС смазахме всички и нека след тоя празник започне метлата по общините и всички неверници и гласували за други им дадем шут към бюрата по труда
28
4
 
12
 
! Отговори
Шишо преди 3 месеца
Комунистите взеха и курбан байрам да празнуват. Интересно дали избирателите на ДПС разбират как им се подиграват? Първо им назначиха за вожд агент на ДС, участвал дейно във Възродителния процес. Сега някакъв умствено изостанал червен *** ги поздравява за празника и ще им изяде курбана.
27
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
За Гуци ще трябва да въвеждаме нова категория , етнически еничарин , граби и българи и турци " справедливо " и по равно .
26
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Благодаря Ви, господин Пеевски! Вие сте стожер на демокрацията в България! Още с появяването си и с вашата стройна фигура и и интелигентна физиономия Вие вдъхвате у нас уважение и вяра в бъднините на България. България има нужда от хора като вас - млади, успешни, интелигентни, красиви и амбициозни! С личности като Вас България ще пребъде.
25
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Самият Пеевски ще стане на курбан един ден. Лично той няма никакъв авторитет пред българските турци, защото е само подставено лице.
24
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Между другото си купих много хубава кайсиева ракия от турци в едно селце до Бургас - Страцин. Да са живи и здрави и да направят и тази година.
23
2
 
9
 
! Отговори
баба мара преди 3 месеца
курбанът ще донесе мир когато спрете оръжието за украина по време на тезипразници сте двулични едно говорите на хората а друго приказвате в нс
22
1
 
7
 
! Отговори
Тиква преди 3 месеца
Лицемерни изчадия,ако трябва ще сменят пола,само да каже щтумбарфюрер Урсула фон дер шолц,чакаме поздрави от тиквуний, кралят на всички зеленчуци и хиени.
21
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тия пък като имат празник трябва да разбере целият свят колко коча са заколили и колко баклава са изяли в държавите на широките ***.
20
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тоя се гавири с България отново ...
19
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Този смени либси вече вярата или само се прави на религиозен пък уж хем е от едните хем от другите
18
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 26 ДПС-Е като гледам как сте се замогнали в Кърджали и околоето та егати алтернативата. А Прасчо купи Булгартабак и го разпродаде и затвори оставяйки хиляди производители на тютюн без работа. Та страшно добро управление от страна на ДПС. За 30 г под вашето управления тази част на България изглежда като страна от 18 век. Ама нека да си гласуват пак за вас. Докато Доган си живее в палати местните да живуркат в къщи мазани с кал
17
2
 
2
 
! Отговори
Аноним преди 3 месеца
Пукаму какво пишете нали ще стане премиер. А вие ще гласувате за него
16
15
 
3
 
! Отговори
ДПС преди 3 месеца
ДПС е единствената алтернатива и бъдеще за България. Честит празник на всички мюсюлмани.Вие сте бъдещето на страната.
15
1
 
6
 
! Отговори
шоши преди 3 месеца
а, пита ли ердоган паша?