Бай Ганьо не прави избори в Алеко Константиново, оптимисти ли са местните?

Някои жители са загубили надежда, други все още вярват в по-доброто бъдеще
22

В село Алеко Константиново живеят малко над 3 хиляди души. Героите на Алеко Ганьо Балкански, Дочоолу, Гочоолу не правят изборите днес, но хората в селото се вълнуват за своето бъдеще, гласуват и имат своите искания към политиците.

Георги Панчов, който е роден в селото, е прекарал по-голямата част от живота си там. По професия е шофьор, но заедно с доброволци от селото се е заел да реновира местната църква.

"До момента се получи нещо със спонсорство, с упорит труд. Тука един възрастен човек да не кажа, че спеше в тази църква, докато не възстанови тази фасада, която виждате в момента. Много групи се включиха, строителни, много младежи се включиха в инициативата, сега се поотдръпнаха малко, може би бяха изморени, че бюрокрацията както в държавата, така и в Синода ни дърпа назад вместо да ни помагат", каза той пред Bulgaria ON AIR.

Въпреки това, Панчов вярва, че той и съселяните му ще успеят да реновират църквата скоро. Със същата надежда той ще гласува и на изборите. Според него само изборът може да доведе до някакви промени в живота.

Останалите жители на село Алеко Константиново са на разнородни мнения по отношение на изборите. Част от тях са обезсърчени и не намират смисъл да отидат до урните и да дадат своя глас.

Въпреки трудностите, хората от селото, кръстено на Щастливеца, имат надежди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: Алеко Константиново
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А кога ще отстраните такива типове и вредители като Расате, който официално е приел позата и позицията на уж "патриот", а де факто оплюва българския народ и българската армия, допълнително всява и конфликти между хората с откровения си расизъм? В допълнение е и *** като ***, първосигнален като кучето на Павлов!
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
яко бяха от дпс щяха да ги взема да ги върнат и някой лев джобни за седмицата
16
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Гласуват и после гладуват.
15
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Днеска е ден на 'Разум"! Бог, Цар, Отечество, Разум, Вяра, Надежда и Любов!
14
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Бай *** си мисли че гласува за нещо но накрая е пак Байдан зад сичко)
13
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Защо някои си мислят, че в края на деня , ще се знаят резултатите? Тиквата веднъж загуби, мислите ли, че ще загуби втори път ? Всичко е известно , още преди края на деня . И не забравяйте никога- ако с гласуване, можеше да се избират хората, дали щяха да позволят да го правим? Явно някои все още вярват в дядо Коледа .
12
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Овцете повтарят това което са им казали. "Демокрация", "Изборите имат значение", "Всеки трябва да гласува"... И некомпетентните? И невменяемите? И умствено изостанлите? А защо не, ако даваме и на неграмотните? Морално ли е да гласуваш ако не си сигурен? А да гласуваш за по-малкото зло? Партийната демокрация никога не е работила никъде, пък камоли в България.
11
0
 
8
 
! Отговори
От посолството преди 3 месеца
В края на деня ще обявим резултатите.
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До "отивам да повърна".... Гнусният в случая си ти, нещастна издънка на майка си и баща си (може би също пенсионери или бъдещи пенсионери). Гадни писания като твоето единствено показват слабостта и безнадежността на индивиди като теб.
9
7
 
3
 
! Отговори
отивам преди 3 месеца
да повърна,няма по-гну сно нещо от този пенсионер представител на цялото гну сно пенсионерско съсловие,дето продал сина си в чужбина,живее на негов гръб,яде кървав хляб,но нагъл и иска още и още,имало смисъл от изборите,ами за него има,които и да са управляващите на него му слагат по една нула отзад на пенсията,милиардери станаха и в мляко се къпят,нямат и измиране за съжаление,па ра зи ти долни
8
1
 
1
 
! Отговори
Ze nigmar преди 3 месеца
Някакъв проблем ли имате с бай ви ***?:)))
7
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ние сме много *** и изостанал от Европа народ, културно и исторически! Нямаме ниво и на Централна Европа, много сме зле! Нашите критерии са Русия и Турция, до ден днешен!
6
3
 
3
 
! Отговори
Бай Байдън преди 3 месеца
Кой печели за сега?Къде са резултатите?
5
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Най-после дойдоха тези избори че не бях спал с дни да ги чакам
4
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Какво се радвате, че си унищожавате държавата и избирате фашизъм и война? Това не е за радост, правите абсолютна трагедия в момента. Даже бай *** не е бил толкова глупав да се набута сам между шамарите.
3
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
алеко е бил върл ойроатлантик шото е мразел българите и е бил пазител на лгбт ценностите шото се е движел само с мьжка компания
2
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
нема Бай *** (българин), нема проблем !
1
5
 
5
 
! Отговори
Да си построят преди 3 месеца
джамия!