Кошлуков свали Стоянович, той си написа дописка със заглавие

Падна един паметник, очаквайте следващия, прогнозира уволненият
21 дек 2023 12:12, Петър Бойчев
96
Кошлуков свали Стоянович, той си написа дописка със заглавие
Снимка: БГНЕС

Емил Кошлуков е свалил от екран Петър Стоянович. Това стана ясно от публикация на историка във фейсбук профила си, оформена като дописка със заглавие "Кошлуков уволни Стоянович".

"С голямо и искрено прискърбие известявам любимата си публика от ефира на БНТ, че по идеологически причини, маскирани като „защита на приличието и добрия тон", бях свален от екран лично от генералния директор", пише Стоянович.

Той е бивш министър на културата и имаше своя рубрика "Живите архиви" в предаването на Георги Любенов в събота.
През март СЕМ наложи глоба на БНТ защото разказваше с хапливото си чувство за хумор за месопроизводството преди 1989 г. Според медийните надзорници езикът му е нарушил "добрите нрави". Още тогава Кошлуков коментира, че ще има преразглеждане на рубриката на Стоянович. "Професорът не внимава много с езика си сутрин рано", добави тогава директорът на обществената телевизия.

Странно е да ставаме свидетели на практики от минали времена, но явно има хора, които могат само друго да правят с ножа, а не хляб да режат, пише днес Стоянович. "А на любителите на китайски мъдрости предлагам да приседнем край реката – след първия свален паметник водите й скоро ще отнесат и следващия", завършва оптимистично уволненият професор.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
12
 
23
 
! Отговори
НАРОДА преди 4 месеца
ПРЕХОДЪТ ОТ КОМУНИЗЪМ КЪМ ДЕМОКРАЦИЯ ЗАВЪРШИ С ФАШИЗЪМ
25
3
 
11
 
! Отговори
Тестват те глу.ако преди 4 месеца
бнт и бнр - цензуране ги гледам, не ги слушам, там са фалшивите новини
24
7
 
12
 
! Отговори
ПОТЬОМКИН.. преди 4 месеца
ВРЕМЕ Е ДА ЗАПОЧНЕ ПАК ДА СЕ ИЗЛЪЧВАТ РУСКИ ФИЛМИ И НОВИНИ.ПРОПАГАНДА, САМО ПО ИНТЕРНЕТ НЕ Е ЕФЕКТИВНА..
23
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Гладен нема да умре нали е на хранилка у БАН :)))
22
20
 
20
 
! Отговори
Нито едно преди 4 месеца
Много злобно коментираше всички събития от преди 1989г., а реално пием вода,топлим се с централите от ония времена и ползваме горива от тошовите времена. Мислим,мислим и не се сещам за ните едно новопостроено голямо предприятие през последните 35 години.
21
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тази телевизия ако стане частна и една седмица няма да изкара. Абсурдно е в 21 век все още да се подарява част от бюджет за да има телевизия и радио . Живеем в капитализма където всеки излиза на частният пазар намира си спонсори и се бори с конкуренцията. БНТ и БНР още са в комунизма и ядат народни пари.
20
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Върнаха се мракобесните времена на комунизма, само че облечени в мантията на демократични евроатлантически ценности. От дребен измамник, пияница, сваляч и слаб студент Кошлуков с присъщата му лукавост си изгради образа на жертва на режима за един виц... Врели-некипели! Но сега стриктно спазва линията на държавното ръководство и цензурира всяка дума в ефира! Демократи, какво да ги правиш? Бог да пази Америка!
19
4
 
37
 
! Отговори
Гадос преди 4 месеца
Две са рубриките, които очаквам с интерес. Това са на проф. Стоянович и История БГ.Друго хубаво предаване е "Последният печели" , но за мен е в неудобно време.Крайно време е Кошлуков да изчезне. Едно от неприятните лица на прехода и "другар" на Гешев !
18
16
 
11
 
! Отговори
бай Бай преди 4 месеца
До Анонимен интересна е да чуеш поредните опорки на един комсомолец пребоядисал се в демократ!!Повечето от това което е казал е лъжа!Един път ако се не лъжа говореше за блигадирското движение и то с подигравка!! Което си беше гавра с паметта на всички които след 1945г. са участвали безплатно в построяването на нова България!! А тоя същия като се поровите в миналото му ще видите че никой не го е тормозил!
17
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Бащата на Кошлука от Церово е участвувал в залавянето и убийството на партизанин.Бил е още юноша бледен и затова е наказан от народния съд.Съдбата си знае работата и ще остави коша с лук без лукчета,без поколение. Несравнимо е с родителите на Петър Стоянович-Ани Бакалова и Иван Стоянович.Българска фростотия.Нямям думи.Спирам да гледам ФТ-фашистка телевизия.
16
4
 
21
 
! Отговори
Велин от Велинград преди 4 месеца
Сглобката е със страхова невроза по рождение, след Къро, Алексей и адвоката ментор на Ленчето дори безобидната лакърдия на Стоянович ги стряска, и посягат, дано не възстановят лагерите тези клетници.
15
7
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Най-интересната рубрика във всички телевизии събота сутрин! Кошлуков трябваше да е отлетял отдавна от БНТ, а не Стоянович
14
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
търсих в тубата да намеря предаването от 16 декември, та да видя какво е казал Стоянович, обаче го няма на канала на БНТ, ама са едни смешници, бас хващам че Стоянович се е бъзикъл с новия кмет, шумкарския унук Терзиев:)
13
17
 
4
 
! Отговори
бай Бай преди 4 месеца
До Жако Фенбах в заблуда си, просто прекалява с лъжите и измислиците! Второ или това може да е първо рязко спада гледаемоста на Гьорето когато се появи Пешката Стоянович!
12
15
 
7
 
! Отговори
бай Бай преди 4 месеца
До плюс минус та казваш какъв сарказъм че соца е ужасен, а сега е чудесно ??В първия ден в който го гледах и разбрах че е поредния другар или комсомолец който се е пребоядисал! Нагаждач, подмазвач, кариерист и т.н.
11
2
 
34
 
! Отговори
Жако Фенбах преди 4 месеца
Махат всеки с неудобни пиперливи мисли, и ни затрупват със Зейнеб Манджурова и Ромина Тасевска.
10
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Злобно пазарджишко селянче под мазваче. Да напълним Кош с лук ове и да го хвърлим в реката.Време е,спящи красавци и красавици!
9
36
 
12
 
! Отговори
Асенов преди 4 месеца
Много правилно!Стоянович се беше самозабравил!
8
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ами ако Пеевски нахока "дългото бедро", какво ли ще стане?
7
27
 
14
 
! Отговори
бай Бай преди 4 месеца
Хе интересно Кошлю да изпъди Стоянович да не повярваме!?!!Истината е простичка, гледаемоста когато Стоянович започне да говори рязко спада!!Тоя другар на черното казва бяло и на бялото черно! Превеждам Пешо Стоянович също е понамазал филията по време на социализма който плюе здраво!

Спонсорирани публикации