Бащата на съпругата на Къро, убита в ЮАР: На жена и деца не се посяга - изроди, злодеи

"От бизнеса нищо няма да остане, всичко свърши", твърди Петър Кочанов
Обновена: 27 май 2023 10:36 | 27 май 2023 09:42, Елка Василева
374
Бащата на съпругата на Къро, убита в ЮАР: На жена и деца не се посяга - изроди, злодеи
Снимка: архив, БГНЕС

Четирима българи бяха застреляни в Кейптаун преди дни. Сред тях са издирваният с червена бюлетина на Интерпол Красимир Каменов - Къро и съпругата му. Пред Нова тв говори бащата на убитата Гергана Кочанова - съпругата на Красимир Каменов-Къро. Това е големият български плувец от миналото Петър Кочанов, който сега живее в САЩ.

Още по темата
Петър Кочанов е един от най-добрите български плувци през 70-те и 80-те години на миналия век. Научава за смъртта на дъщеря си от служител в дома на дъщеря си.

"Тя беше най-добрия човек за мен, най-красивата жена. Загубата е огромна. По принцип е казано, че жените не трябва да се закачат. И децата. Но тези хора, които направиха това нещо, са някакви злодеи. Това мога да кажа", споделя той.

Гергана Кочанова е била модел. През 2007 г. заминава на снимки в Чикаго, където се ражда първият й син Красимир, кръстен на баща му.

"Сега внучето ми изпраща снимки. И казва "Най-добрата майка на света". Не мога да спра да плача…за всичко най-хубаво на този свят. Вие може да се обадите на други нейни познати да питате. Тя беше най-добрият човек. Най-прекрасното дете. Тя остави три сирака, прекрасни деца. Аз също израснах сирак и знам какво е. Имам само една дъщеря. Нямам 2, 3, 5. Тя искаше и четвърто дете да има, голяма любов. Мъката е огромна", категоричен е Кочанов.

Съкрушеният баща е шокиран от жестокостта на убийствата и погазването на неписани закони дори за мафиотските среди. "Не се посяга на жена и деца. Това са злодеи. Това са изроди, това не е човешко. Това не са хора. Но много предатели. Всички са предатели. Всички искат власт и пари. Както и в политиката, така и в това".

Тази година Петър Кочанов отпразнува 60-и юбилей. Издържа се като шофьор и сега се притеснява как ще се грижи за трите деца, останали сираци. "От бизнеса нищо няма да остане. В България, неговият бизнес, нищо няма да остане. Никой не разчита на това. Всичко свърши. Край. Ще го разграбят. Да. Ненапразно казвам, че всички около него бяха предатели. Всички. Той беше сам срещу всички. Това беше. Но беше голям мъжкар. Голям мъжкар. Много си обичаше децата", твърди Кочанов.

И допълва: "Защо жена? Защо жена? Какво общо има тя? Какво може да направи тя? Тя е един красив и добър човек. Нищо повече. Никаква власт няма, не може да вземе никакво решение, от нея нищо не зависи. Защото посягат на нея? Все пак в последните 100 години не вярвам да има такъв случай в историята, не само в България, но и в Африка, Русия, Италия, в Америка. Няма такъв случай. От нея нищо не зависи. Абсолютно. Той си решаваше всичко сам", казва бащата на Гергана.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


374
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
264
0
 
48
 
! Отговори
А прислугата? преди 11 месеца
Както се видя, при такъв като обслужващ персонал не бива да се наемаш, камо ли жена да му ставаш.Ама за застреляната прислуга не се натъжават.
263
5
 
8
 
! Отговори
Алабаш Кочанов преди 11 месеца
Гешев напълнил шортите Къро да не запее и ето ти резултата
262
2
 
19
 
! Отговори
Патка смотана преди 11 месеца
''Тя искаше и четвърто дете да има, голяма любов.''А ДЕСЕТО ДЕТЕ НЕ Е ЛИ ИСКАЛА ДА ИМА....
261
3
 
29
 
! Отговори
Данъкоплатци преди 11 месеца
А като взимаше парите, всичко беше точно! Най добрия човек! Сега изведнъж престъпник го изкара милия зет! На жени и деца не се посяга, но на **рви да!
260
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
че зет му на тоя какъв е? да не е херувим? Същия злодей и изверг е бил? А пък тоя ми го изкарва мъжкар. Убийците и наркотрафикантите ли са мъжкарите или нормалните мъже които си гледат семействата?
259
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
като е толкова свястна неговата дъщеря защо се е съгласила да живее от кървави пари на бандит и убиец???? или тя се е надявала тъй като е жена да живее от кървави пари но възмездието да не я достигне??? пълни лицемери
258
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Значи за да направят такова мазало убийство тоя е щял да свидетелства срещу някого и явно е имал какво да каже.
257
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
трагедия е за бащата да загуби дъщеря си но какво е на хората които са загубили децата си от ръката на зет му или по нареждане на зет му? Той казал ли е на дъщеря си че тя се омъжва за убиец на времето или той от това се гордее че зет му е мъжкар и убива хора, че продава наркотици.
256
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
като е толкова добър човек била защо се е хванала с бандит на които ръцете са кървави. Тя няма ли съвест с кои построява живота си от кой ще ражда деца от убиец или от нормален мъж? Так че нейните достойнства просто ги няма. Омъжила се е заради пари, това е.
255
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Като живееш с кървави пари ще умреш заради кървави пари
254
0
 
30
 
! Отговори
Кой? преди 11 месеца
Да, дори престъпниците имаха някакъв кодекс на честта. Но с еманципацията вече няма и там жени и мъже. И още нещо: разбираема е мъката на бащата, но какво да кажат родителите на децата, затънали в блатото няа наркоманията заради ,,бизнеса" на подобни ,,мъжкари"? Колко разбити семейства, колко провалени съдби, колко мръсни пари -- за тях помислиха ли ,,невинните" баща и дъщеря, когато са се свързали с безскрупулен престъпник? Сега децата му остават сираци и плащат за неговите ггрехове...
253
4
 
27
 
! Отговори
Ура преди 11 месеца
Урааааааааааа, поредната ликвидирана мутра! Хайдеее приятно прекарване в ада!! :-)
252
2
 
15
 
! Отговори
Кой ти щади жените? преди 11 месеца
Бащината мъка не признава доводите на разума, но все пак не може да не е забелязал, че в същия тоя Кейптаун преди 5 години друг български мафиот - Анджело, бе убит ЗАЕДНО С ЖЕНА МУ Незабравка.Къро му е поддържал връзка с тоя Анжело, а замесен ли е в убийството на съпрузите - кой да ти каже.
251
0
 
7
 
! Отговори
SS преди 11 месеца
По принцип вярно,но само по принцип ! Като е платено чистачите да почистят всичко ....?
250
6
 
5
 
! Отговори
Доктор преди 11 месеца
А били ли са ваксинирани срещу COVID19
249
2
 
32
 
! Отговори
Какъв "бизнес&q преди 11 месеца
За какъв бизнес става дума? За разпространение на наркотици ли? И защо му викате бизнесмен на къри като той си е един обикновен престъпник.
248
0
 
14
 
! Отговори
Язе преди 11 месеца
Криза е, политическа, икономическа, пари нема, водата е мътна. Дали заличаването на този има нещо общо с пиратката срещу Гешев или пък с посещението на фуражката в ЮАР непосредствено преди разстрела или пък с тиражираните чатове? Може би някой не си е свършил добре работата и е бил наказан за което. Интересно другите изгнанници в Дубай, ЮАР, та и Сърбия как се чувстват в момента. Недосегаеми няма.90-те години се върнаха. Разчистване на сметки, заличаване на следи и прочие. Лошо.
247
1
 
21
 
! Отговори
Нали преди 11 месеца
добрите момичета обичат лошите момчета или пак нещо не съм разбрал?!?
246
3
 
26
 
! Отговори
баба мара преди 11 месеца
плувецът как е заминал и останал в сащ в ония години знае за кого се е омъжиладъщеря му така че какви са тези истерии по медиите това е естествен краи на всекикоито се занимава с деиност извън закона нищо драматично и тази тема много взеда ни досажда
245
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Докато се наслаждавахте на мафия хайлайфстайла не ривахте.