Бащата на съпругата на Къро, убита в ЮАР: На жена и деца не се посяга - изроди, злодеи

"От бизнеса нищо няма да остане, всичко свърши", твърди Петър Кочанов
Обновена: 27 май 2023 10:36 | 27 май 2023 09:42, Елка Василева
374
Бащата на съпругата на Къро, убита в ЮАР: На жена и деца не се посяга - изроди, злодеи
Снимка: архив, БГНЕС

Четирима българи бяха застреляни в Кейптаун преди дни. Сред тях са издирваният с червена бюлетина на Интерпол Красимир Каменов - Къро и съпругата му. Пред Нова тв говори бащата на убитата Гергана Кочанова - съпругата на Красимир Каменов-Къро. Това е големият български плувец от миналото Петър Кочанов, който сега живее в САЩ.

Още по темата
Петър Кочанов е един от най-добрите български плувци през 70-те и 80-те години на миналия век. Научава за смъртта на дъщеря си от служител в дома на дъщеря си.

"Тя беше най-добрия човек за мен, най-красивата жена. Загубата е огромна. По принцип е казано, че жените не трябва да се закачат. И децата. Но тези хора, които направиха това нещо, са някакви злодеи. Това мога да кажа", споделя той.

Гергана Кочанова е била модел. През 2007 г. заминава на снимки в Чикаго, където се ражда първият й син Красимир, кръстен на баща му.

"Сега внучето ми изпраща снимки. И казва "Най-добрата майка на света". Не мога да спра да плача…за всичко най-хубаво на този свят. Вие може да се обадите на други нейни познати да питате. Тя беше най-добрият човек. Най-прекрасното дете. Тя остави три сирака, прекрасни деца. Аз също израснах сирак и знам какво е. Имам само една дъщеря. Нямам 2, 3, 5. Тя искаше и четвърто дете да има, голяма любов. Мъката е огромна", категоричен е Кочанов.

Съкрушеният баща е шокиран от жестокостта на убийствата и погазването на неписани закони дори за мафиотските среди. "Не се посяга на жена и деца. Това са злодеи. Това са изроди, това не е човешко. Това не са хора. Но много предатели. Всички са предатели. Всички искат власт и пари. Както и в политиката, така и в това".

Тази година Петър Кочанов отпразнува 60-и юбилей. Издържа се като шофьор и сега се притеснява как ще се грижи за трите деца, останали сираци. "От бизнеса нищо няма да остане. В България, неговият бизнес, нищо няма да остане. Никой не разчита на това. Всичко свърши. Край. Ще го разграбят. Да. Ненапразно казвам, че всички около него бяха предатели. Всички. Той беше сам срещу всички. Това беше. Но беше голям мъжкар. Голям мъжкар. Много си обичаше децата", твърди Кочанов.

И допълва: "Защо жена? Защо жена? Какво общо има тя? Какво може да направи тя? Тя е един красив и добър човек. Нищо повече. Никаква власт няма, не може да вземе никакво решение, от нея нищо не зависи. Защото посягат на нея? Все пак в последните 100 години не вярвам да има такъв случай в историята, не само в България, но и в Африка, Русия, Италия, в Америка. Няма такъв случай. От нея нищо не зависи. Абсолютно. Той си решаваше всичко сам", казва бащата на Гергана.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


374
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
284
4
 
34
 
! Отговори
Панова преди 11 месеца
Що за баща би дал дъщеря си на (може би) най-големия контрабандист и нарко трафикант (и съответно масов убиец) в Бг. Насила ли са взели дъщеря му, не знам?
283
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Защо не попита дъщеря си защо се е хванала с такъв и се е оженила за такъв? И той, като баща защо го е допуснал? И как пък всичките се женят за такива? На Софиянски дъщерята снаха на Васил Божков....Мара Отварачката и Глория по няколко поред, все мафиоти. Иванка също. Кобилкина също. Как пък никоя не се ожени за учител, лекар, инженер, шофьор на рейс ако щете? Дали ако Къро караше рейс щеше да го убият, но тази щеше ли въобще да му обърне внимание?
282
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Убиха на татко мутресата.
281
2
 
3
 
! Отговори
До 290 преди 11 месеца
И как ги знаеш тия работи тъй тъй си почнал да споделяш, не ми звучиш да си футболист, ама давай
280
3
 
6
 
! Отговори
Куку преди 11 месеца
Ако са руснаците, дано да не спрат дотук. Дьонметата трябва да се изчистят навреме.
279
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Въпросната Гергана първо е минала пред една дузина футболисти, поиграли са си с нея и после се е пуснала на грозната мутра.
278
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
В ЮАР пазарите с диаманти на неофициални доставчици какъвто е Русия. се наблюдават от всякъде. И руснаците там са водещи с Оръжие , злато , диаманти. Те това могат това правят. Преди години беше замесена и сръбска мафия с българин.
277
1
 
44
 
! Отговори
г7г преди 11 месеца
Съчувствам на бащата! Но ми е странно как в такъв тежък момент оплакваш бизнеса на зет си...
276
1
 
29
 
! Отговори
555 преди 11 месеца
Не бях чувала за тази миска, лека й пръст. Но много прилича на Пеньо от Биг Брадър.
275
2
 
5
 
! Отговори
българина преди 11 месеца
като каза замразявам, а не прекратявам значи ще се пазарим за още министри! същите боклу ци сте като тях !
274
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Кочанов да не се оплака, всеки който си е дал дъщерята на мафиот знае, че има риск, що не му каза, Къро не искам да надживявам дъщеря си, гледай си белото и не се занимавай с Кочанова. Сега нямаше да ядеш кочана
273
2
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Когато дъщеря му харчеше парите, спечели от мъжа й от наркотици, нямаше проблем?
272
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Радев беше в ЮАР десетина дни преди убийството.
271
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Да разбирам, че няма нищо нередно да премажа главата на 20-30-40 годишен мъж с бухалка? Мутрите не блястят с интелект, а бащата на мутресата точно това казва - "По принцип е казано, че жените не трябва да се закачат." И кой го е казал това? Кръстникът? За пръв път чувам българска мутра да знае какво е омерта. Да те думнат в ЮАР точно има 2 причини. Злато и диаманти. И като бивша холандска колония - не е трудно да се сетиш къде отиват. Все още бурите дърпат конците на цялата държава.
270
1
 
29
 
! Отговори
Отговор преди 11 месеца
До Анонимен"Красимир Каменов-Къро не е мафиот! Мафиоти са политиците, които създават и отглеждат престъпната среда!"Ама разбира се! Не е! Пенсионерката, която са ограбили е виновна, че ги е дразнила с пенсията си!!! Пешеходеца, който са блънзали на зебра е виновен, че е пресичал!!!!Напълно сте прав! И все пак не ви пожелавам никога да се сблъсквате с такива "невинни" душици, като застреляния!И да, хората пострадали от дрогата на този и те са виновни, че са я купували!!!
269
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Руската мафия трепе и роднините за да няма наследници на парите . А в България нестава никакъв бизнес. За честен е абсурд. Става бизнес в България ако редовно те рекетира партията , която ти е разрешила . Не платиш ли пропада бизнеса.
268
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Така е, но при тия от "черната техника" това не важи! Трепят до крак, особено "снежанки"!
267
0
 
24
 
! Отговори
Българин преди 11 месеца
Децата са запазени , убити са мутрите!!!
266
1
 
58
 
! Отговори
Мутренски бизнес преди 11 месеца
"От бизнеса нищо няма да остане, всичко свърши", твърди Петър Кочанов'' И ЗА КАКЪВ БИЗНЕС СТАВА ВЪПРОС АКО НЕ Е ТАЙНА??
265
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Що да не се посяга? Нали бяхме равни ... сега пък не сме. Ами тя нали яде и пие от тея пари .... и подкрепя мъжа си. Значи е също толкова виновна.