Борисов коментира Brexit: ЕС намира правилните решения!

Премиерът посети депо за сепариране на отпадъци
Обновена: 25 дек 2020 12:19 | 25 дек 2020 12:11, Петя Славова
60
Борисов коментира Brexit: ЕС намира правилните решения!
Снимка: БГНЕС

Макар и в последния момент, Европейският съюз /ЕС/ винаги намира правилните решения и с Великобритания има споразумение и договор, коментира премиерът Бойко Борисов по повод постигнатото търговско споразумение с Великобритания заради Брекзит. Коментарът на премиера бе направен по време на посещението му в депото за сепариране в община Доспат, предавано във Facebook.

Борисов изтъкна, че ЕС ще продължи да работи с Великобритания при комфортни условия.

Още по темата

Премиерът посочи, че има хиляди български студенти, работещи във Великобритания, както и англичани, които имат вече имоти в България и трябва да пътуват. Според него Brexit без сделка е щяло да бъде нещо ужасяващо, особено на фона на цялата пандемия и финансово-икономическа криза.

Поздравявам и Урсула фон дер Лайен, и Мишел Барние, моя приятел Борис Джонсън, който направи необходимото да имаме споразумение", добави Борисов. По думите му това е хубав ден за Европа като цяло.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
2
 
3
 
! Отговори
Сюндюк преди 3 години
Премиер да не си в днешно време амаан замаан -абре апчихуй наздраве!
22
5
 
15
 
! Отговори
Въпрос преди 3 години
Борисов вярно ли си крал коли с някакъв Юлиян от Перник в Чехия през 90-те години!?
21
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хаха "Премиерът посети депо за сепариране на отпадъци" приятелчета се срещат, защо не е останал в познато място при познати хора. Тоя пусна пак гастерите без карантина и 250 000 псевдо софиянци на разходка по страната и ПАК ще чакаме януари с по 1000 на ден в дъвени пардесюта. Истинска напаст е тая партия на глупоста с нейния цар от 4то весело.
20
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ес вече е история, само че ти не го осъзнаваш, де-бел!
19
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако се съберат с Кубрат Пулев може и да напишат европейски мемоари!
18
1
 
3
 
! Отговори
Е'м чи Ко?!! преди 3 години
Поне човека има безпрецедентен авторитет в Европа и света ,както и вече много е импрувнал английския си език. Българският му е еродиран иосвен това е и вишист!!!
17
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
7ми кое му е равноправното една държава да внася в европейския бюджет няколко милиона и да присвоява милиарди и да живее на гърба на другите? това може да е равноправие само от гледна точка на наглите въшки с мания за величие
16
5
 
5
 
! Отговори
Абе преди 3 години
Абе и на най-светлия празник ли трябва на тоя травестит да му слушаме и гледаме платените PR ампании? Нали сме демокрация, каво само му налагат мутрата ?! Той ше ни каже кое било и кое не най-вярбо и най-правилно за Европа или семейството как най-добре се чувства и кога ! Тоя който легализиеа тежката организирана престъпност и повол да превземе институциите!
15
3
 
4
 
! Отговори
Ром"с преди 3 години
Новият вирус който бе открит в Британия,сега вече ще изчезне до една седмица или въОбще няма и да се споменава за него..добър ход на британците ...а ние ще се хвалим между себе си в ЕС.)Кой спечели битката за риба ,за това не се говори ...всичкИ ДЕМОКРАТИЧНИ И СВОБОДНИ медии мълчат !?
14
6
 
11
 
! Отговори
Хаха преди 3 години
Все едно аз да се изкажа за атомната физика,моля ви се,несериозно е!Коледа е все пак,пощадете ни поне тези дни!
13
9
 
4
 
! Отговори
Ужасс преди 3 години
Тоя беше накарал Пернишката секта да вика на площада Гешев радост Гешев радост егати позора
12
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Текат му мислите, може и книга да напише, умен е, как само е стигнал до това заключение. Не всеки може да каже такива умни думи!!!
11
9
 
8
 
! Отговори
Само в България преди 3 години
Борисов кажи си за поръчковите убийства и гонения от Пернишката секта не се срамувай!Ти за човешки права чувал ли си бе ориенталец!
10
4
 
14
 
! Отговори
BG-Гражданин преди 3 години
До Поздравления ... Аз също бих ги поздравил за решението което са взели, дали е правилно или не вече е друг въпрос, но ни показа, че ЕС е съюз в който всеки може да влезе, ако изпълни определени условия, но и всеки може да излезе, без да се налага да му се пащат зелени човечета и да се струпват стратегически ядрени самовари по границите му ... !!!
9
8
 
3
 
! Отговори
Браво! преди 3 години
Браво на европейските лидери и лично на най-авторитетния от тях ген. Борисов, който дори и в празници и напрегнати политически моменти, успява да намери време дори да посети депото за сепариране.Браво!
8
11
 
8
 
! Отговори
Поздравления преди 3 години
До англичаните за отърването от съюза на лицемерието пожелавам го и на други да се изтрелят с 300 до като време.
7
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В ЕС И БРИТАНИЯ СА СЕ ПОПИЛЯЛИ ОТ СМЯХ.
6
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дядо Бойко коментира хаха ВИЦ.
5
14
 
10
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
Направете си олтар на ЕС,и там се кланяйте по пет пъти на ден,другари геррберасти.
4
9
 
17
 
! Отговори
BG-Гражданин преди 3 години
Прав е ББ, ЕС винаги намира правилните решения, които в условията на демокрация и съюз от равноправни държави, всяка от които има и своите интереси, понякога са трудни, но винаги стигат до успешен край, за разлика от империи които решават проблемите си със зелени човечета ... !!!