Полетите на Wizz Air до Лондон няма да се осъществят

Предвиждаше се три полета от Варна седмично от днес
16 апр 2020 09:18, Александър Попов
30
Полетите на Wizz Air до Лондон няма да се осъществят
Снимка: БГНЕС

Полетите на Wizz Air от летището във Варна до Лондон няма да се осъщяствят, заяви на редовния си брифинг председателят на Националния оперативен щаб ген. Венцислав Мутафчийски.

Той обясни, че компанията ще бъде уведомена, че линията няма да може да бъде обслужена.

Още по темата
Преди дни от авиокомпанията обявиха, че редовните полети от морския град до английската столица ще бъдат възобновени на 16 април. Маршрутът трябваше да се извършва три пъти седмично – вторник, четвъртък и събота.

Вчера изпълнителният директор на варненската болница "Света Анна" д-р Красимир Петров пък определи като "безумие" планираните полети в ситуацията на пандемия и се обяви срещу възобновяването им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
1
 
! Отговори
Пук преди 4 години
До поздрави от Варна"Вижте сайта на летище Варна и ще разберете дали е отменен полета -check in open."Страницата на летището никога нищо вярно не показва
25
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А вчера на летище София има три полета от Великобритания, два от Германия и по един от Испания и Холандия. Днес има и полети и от Франция и Малта през Италия, а утре и от Швейцария, Чехия, Белгия, Австрия. Пренасят заразата, а правителството не взима никакви мерки.
24
1
 
1
 
! Отговори
alge преди 4 години
До 22При извънредно положение се ограничават някои права, за това е извънредно. Достатъчно либерални са мерките в тази ситуация. За какви репресии говориш...Вместо да стоиш на летището, ориентирай се към друг транспорт.
23
1
 
1
 
! Отговори
Веско преди 4 години
До Анонимен 20Не знам кой пада от Луната :) Имам познати под карантина, които ги проверява полицай. И в хотел не е проблем да се сложи на всеки етаж по един. Казах че е въпрос на организация, но на вас явно ви е трудно да схванете или сте гербова номенклатура. Та във вашия стил: Къде си видял у нас някой да спазва карантина, та да искат да спират полет?
22
0
 
0
 
! Отговори
маалата преди 4 години
хфте лошо, ше ида ако ще с колелото
21
7
 
1
 
! Отговори
АКО преди 4 години
А КОГА ЩЕ ЗАПОЧНЕТЕ ДА ОСЪЩЕСТВЯВАТЕ ПОЛЕТИ ВАРНА -ИСПАНИЯ?САМО ДО СОФИЯ ИМА И СЕДИМ ПО НОЩИТЕ В СОФИЙСКОТО ЛЕТИЩЕ....ДО КОГА РЕПРЕСИИ И ОГРАНЕЧАВАНЕ НА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА.
20
2
 
1
 
! Отговори
поздрави от Варна преди 4 години
Вижте сайта на летище Варна и ще разберете дали е отменен полета -check in open.
19
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до ВескоБе ти нещо май идваш от Луната! Къде си видял у нас някой да е затворен в хотел или в дома си и да го охраняват отвън да не излиза??? Ти изтрещя ли? Че то даже при домашния арест няма постоянна охрана пред дома ти.
18
0
 
7
 
! Отговори
Веско преди 4 години
До Анонимен 18Мисля ясно написах в изолиран хотел. Можете и сам да предположите че ще има охрана и хранене по стаите. И за ква карантина говорим!? Имате ли представа колко народ трябва да ходи на работа? Водоснабдяване, електоснабдяване, транспорт, болници, заводи, полиция, чистота, магазини.. Пазете дистанция и си мийте ръцете.
17
2
 
8
 
! Отговори
Ivo преди 4 години
До N 14Може и от София или от другаде вирусът да влезе във Варна, но няма да ни го доставят 3 пъти в седмицата от Лондон, в големи количества!71686
16
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до Веско.Каква изолация те гони, бе? Ти като си под карантина да не мислиш, че едно ченге те пази на входната врата за да не излизаш навън? Ти не виждаш ли вече колко боооклук наруши карантината у нас? Всеки ден има някой нарушил карантината върнал се от чужбина. К'ви простотии пишеш?
15
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
do 15 Не говорим изобщо за англичани, а за наши които идват от гурбет от Англия. И повечето са римляни.
14
10
 
4
 
! Отговори
Веско преди 4 години
Много мъдри коментари. Ми да вземем да се изолираме като Северна Корея и да вдигнем стени по границата за всеки случай. И докога? Не може ли просто целия самолет от пистата да се извози до един хотел за изолация и изследване, ама трябва и някаква мисъл. И много гласове припяват как можело да се разболеят близките им. А на тези на които близките са зад граница? Има моряци, работници по разни проекти по света, да си измират където са ли?
13
0
 
8
 
! Отговори
Бау преди 4 години
Кмета се намеси. Браво.
12
0
 
10
 
! Отговори
До Ivo преди 4 години
То хубаво всичко, ама каквото и да извоюват във Варна, тя и от София може да им кацне заразата.
11
1
 
6
 
! Отговори
It преди 4 години
До анонимен 8Нямаме намерение да вдигаме въстание във Варна, защото ние избрахме възможността да спрем коронавируса, който ни доставяха със самолети. Но ако искаш да заминаваш- летище София е отворено!
10
0
 
16
 
! Отговори
Ivo преди 4 години
до QweВъв Варна явно има И МИСЛЕЩИ хора, които искат да опазят населенито от зараза. Затова извоюваха спирани полетите!
9
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво на Мутафчийски, истински генерал, чърчелите искаха да ни пратят болните да ги лекуваме тук. Да товарят тяхната здравна система
8
0
 
7
 
! Отговори
По ВВС преди 4 години
Тази сутрин даваха за починала мед.сестра в болницата в Лутън.Работила е с болни и заразени.Който не вярва да се поразрови в новините им.
7
13
 
7
 
! Отговори
аноним преди 4 години
Ако от София до Лондон може, а от Варна не защо Варненци не вдигнат въстание? Къде е Хелзинкския комитет да защити варненци и други от такава дискриминация ? А от Бургас може ли?