Земетресение с магнитуд 4,2 в румънския район Вранча

Трусът е станал на дълбочина 103,8 км
4 окт 2024 10:09, Елка Василева
6
Земетресение с магнитуд 4,2 в румънския район Вранча
Снимка: архив, БГНЕС
Земетресение с магнитуд 4,2 бе регистрирано днес сутринта в 6:19 ч. местно (и българско) време в румънския сеизмичен район Вранча, предаде агенция Аджерпрес, като се позова на Националния институт по геофизика.
 
Трусът е станал на дълбочина 103,8 км. Най-близките градове до епицентъра са Фокшани (44 км западно), Бузъу (58 северно), Сфънту Георге (69 км източно), Брашов (79 км източно) и Плоещ (91 км североизточно).
 
Най-силното земетресение в Румъния през последните месеци стана през септември в окръг Бузъу и бе с магнитуд 5,2, припомня Аджерпрес.
 
В началото на годината в югозападния окръг Горж стана земетресение с магнитуд 5,7, припомня още агенцията.
(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от Свободно време.
5 знака на загуба на доверие във връзката
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 часа
мдааа, нещо ще се случва, ама да видим, днес има силна геомагнитна буря, заради коронарно изхвърляне на плазма от слънцето към земята, турция също я разлюля....
5
2
 
1
 
! Отговори
Не е на добре преди 15 часа
Преди години дълбочината наземетреенията бяха над 120 км. Сега е 104 км. Лошо, твърде лошо.
4
1
 
2
 
! Отговори
Войводата преди 15 часа
1. Аз например съм суеверен и богобоязлив.2. Не смятам че е срамно.3. Съгласен съм с твоя коментар.4. Затова гледам да не нарушавам нито морални нито юридически закони5. Определено, ако някъде стават земетресения всеки месец някой те предупреждава СЕРИОЗНО
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 15 часа
До 1:Духовете на техните предци ги "закачат"...предупреждават ги да не се бутат между шамарите във войни.Като е отодлу значи се въртят и са неспокойни.В днешно време хората трудно разпознават предупрежденята свише.Много имаше по цялата Земя и всички са слепи.
2
2
 
3
 
! Отговори
желязната завеса 2,0 преди 15 часа
Ще има Желязна завеса 2,0. Вероятно ще минава някъде по границите на бившата украина. Великите сили ще теглят чертата някъде по картата и готово.
1
2
 
2
 
! Отговори
Войводата преди 15 часа
1. Некой закача Румъния със земетресения2. Това ще бъде последния верен бастион на САЩ срещу новия СССРБивша Украйна и Молдова ще влезнат в СССР 3.Опорките на купените от САЩ са ясни4. Те и за Афганистан говореха същото