Мастър шеф за Брендо в затвора, не му понася храната

За капризния му стомах се приготвя специално меню
5 юли 2024 18:15, Петър Бойчев
43
Мастър шеф за Брендо в затвора, не му понася храната
Снимка БГНЕС

VIP затворникът в Централния софийски Брендо има сериозен проблем и пуска молба след молба на пожар. Храната в пандиза, където Кокаиновия крал изтърпява 6-годишна присъда, не посася на карпизния му стомах.

Специално меню за Евелин Банев приготвя главният готвач в затвор, защото Брендо има сериозни проблеми със стомаха и те не са откакто е влязъл. Това го е накарало да пусне молба, в която пише какво може да яде и какво му е забранено, за да няма някакви усложнение впоследствие. С тази молба от управата на зандана са длъжни да се съобразят и го правят, пише "България Днес".

"Ние се съобразяваме със стомашните проблеми на затворниците. Имаме готвач, който приема молбите на лишените от свобода и спрямо различните им нужди готви каквото трябва, Имаме менюта за вегетарианци, за мюсюлмани. Като цяло имаме много различни менюта за всякакви нужди и разчети, по които се готви. Ако Банев е пуснал молба, че иска да се съобразим с неговото състояние, то със сигурност вече го правим. Такава молба не е минавала през мен, възможно е да е минала през коменданта, но не знам със сигурност", каза пред началникът на Софийския централен затвор старши комисар Васил Кордев.

Шефът на затвора уточни, че Брендо се адаптира и все още не е при другите лишени от свобода. "Банев е в приемното отделение на затвора. В момента тече адаптационният период, който е между 14 дни и 1 месец. Банев все още не е разпределен къде точно ще лежи, в кое крило. Това ще стане, когато мине този адаптационен период", уточнява ст. комисар Кордев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
14
 
! Отговори
Ямболски цървуль преди 2 месеца
Това да не е пансион за девици? Ще яде й уайна,ако трябва този престъпник!
18
7
 
2
 
! Отговори
Отсега да му кажа преди 2 месеца
Абе ако си началник на затвора и Брендо напише някаква молба то теб -- по-добре я преизпълни и попитай дали е доволен ! ПП даже и въобще и не мога да си помисля ,че не е така .,,,Щото човека е толква голям, по-голям е от онези които не могат да се разберат ,,,,,
17
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Токев ли са вкарали пак?
16
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Брендо си бил резервирал президентски апартамент преди 6 месеца и за това толкова бързаше да влезе в хотела или пък беше централния затвор, няма значение всъщност.
15
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Нема да му давате паржоли вредни са - само б.уламач картофи с ориз и боб чорба като у казармата :)))
14
1
 
2
 
! Отговори
Истанбул преди 2 месеца
Това ще му е - един месец в "приемното" от общо 37 години затвор. Ашколсун!
13
0
 
6
 
! Отговори
Отсега да му кажа преди 2 месеца
--- още преди да са го преместили -- да поръча и една отделна колия тип поне двустаен апартамент вътре да е обзаведен поне както си му е реда ! Има начин другите ще ги понасместят малко със модерното строителство и добри стройтели И със новите материали за един месец ще са готови със всичко --все пак е лишен само от свобода НЕ и от права !
12
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Е и аз искам в такъв затвор
11
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Утре ще напише, че има клаустрофобия и ще пуснат да се разхожда по улиците - поредната гавра с обществото и жертвите на престъпленията на Брендо. Такива хора трябва да се пращат в трудови лагери и да им се дава храна колкото да оцеляват, а не да ми капризничат.
10
3
 
5
 
! Отговори
Галя от EmbassyTO преди 2 месеца
Този марков престъпник как реши, *** ше избяга от чуждата мафия в затвора ?
9
1
 
11
 
! Отговори
Сенеката преди 2 месеца
Всичките криминали с тежки професионални заболявания...
8
2
 
19
 
! Отговори
Прокурора на Пелишат преди 2 месеца
Какво означава храната не посася на карпизния му стомах? Местата за лишаване от свобода да не са пансион за благородни девици!
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Лечебен глад му е нужен!
6
1
 
4
 
! Отговори
malgiorno a tutti преди 2 месеца
Да го форсират да си направи Билрот 1 или 2, ама без да го питат дали иска или не иска :).
5
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Все пак човека трябва да му комфортно, а не да се мъчи като яде кофти храна. Трябва да му се осигурят всички необходимо за да си изкара добре в затвора. Нали сме европейци, трябва да сме солидарни с престъпниците, утре даже смятам да поставя мече пред вратите на затвора в знак на подкрепа към Брендо в този тежък за него момент. Щастието на престъпниците за нас трябва да приоритет номер 1.
4
1
 
8
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 месеца
Хо хо хо започва се...Брендолини или брендунеско за библиотеката се плаща кат за тебе 500 000 евро. Като на наш човек с връзки.Ремонт , че неможе да се къпе с кофата и буркана, трябва вана спа и двама с ветрила и да викат о велики фараоне ха ха ха ха тържествата започват, вкарай ракия...вся излагаш са , уйски раиш ли. , налей налей агааааа ха га
3
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
има пари - угажда си ...
2
0
 
15
 
! Отговори
баба мара преди 2 месеца
затова към затворите ферма за животни и градина за плодове и зеленчуци всеки да сиотглежда това което му понася ние защо трябва да ги храним по 3 пъти на ден а те далежат и да гледат телевизия
1
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Щом има легални пари да нплаща, ще.му готвят, каквото си поиска!