Като мъжете: Националите на Украйна се сбили след загубата от Румъния

Те изгонили треньорът Сергей Ребров
18 юни 2024 17:00, Нели Христова
181
Като мъжете: Националите на Украйна се сбили след загубата от Румъния
Снимка: БГНЕС

Украински национали са се сбили в съблекалнята след загубата от Румъния с 0:3 на европейското. Това разкрива вестник "Билд".

Треньорът Сергей Ребров не е присъствал, тъй като вратарят Андрий Лунин и Александър Зинченко от Арсенал са го изгонили от съблекалнята, казвайки, че "искат да си поговорят като мъже".  Това прераснало във физически конфликт.

Ребров беше директен на пресконференцията и не се поколеба да заяви, че футболистите са виновни за поражението. Треньорът даде да се разбере, че неговите звезди не са дали всичко от себе си, за да победят Румъния.

"Ние представляваме Украйна на този турнир, това е важен момент за цялата нация. Играчите получаваха съобщения от войниците. Всеки трябва да даде най-доброто от себе си. Ако не го направят, ще бъде трудно. Няма значение кой е фаворит. Това, което представлявате, е вашето лице. Няма значение дали е било вчера или миналата година. Срещу Румъния не достигнахме нивото си, трябва сериозно да се подготвим за следващия си мач.

Сигурен съм, че играчите се извиняват, че съжаляват. Казах им, че представляват една велика и силна страна, която повече от две години се бори за нашата свобода, за всички нас. Не дадоха всичко от себе си, загубиххме. Така че се извинявам. Трябва да се подготвим за следващия мач срещу Словакия. Нека покажем другата страна на Украйна", каза Ребров на пресконференцията, цитиран от сайта на УЕФА.

Един от най-яростните играчи в съблекалнята, но и този, който направи най-много грешки в срещата, беше вратарят Лунин. Той също се извини на феновете и каза: "Ние се бием за нашите войници".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още от Миш-маш
6 модни тенденции при аспираторите през 2024 г.
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
166
0
 
1
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 5 дни
Тези мъже защо не са на фронта?
165
0
 
0
 
! Отговори
stan преди 5 дни
Като сте толкова отворени против Украйна, да питам: Къде е България на Европейското, бре отворковци?!
164
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Руснаците добре се справят на първенството. Горе-долу както на фронта.
163
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Путин ги размазва по фронтове , а сега и румънците им го вкара отзад - лоша работа
162
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ако играеха с нас, Шиши щеше да нареди да паднем евроатлантически.Били са се защото ще трябва след елиминацията на европейското - право на фронта да играят с руснаците.
161
2
 
19
 
! Отговори
бай Бай преди 1 седмица
да де, ама както от армията им, така и от футболния им отбор нищо не става. Няма да победят и Словакия. Ще ги изритат от Евро2024. А ако се върнат в бивша нацистка Укриана, ще ги зафишкат направо на Иzточния фронт, където им е мястото!
160
3
 
14
 
! Отговори
КатърПилър преди 1 седмица
Те ако бяха мъже, нямаше да ритат топка, а щяха да си защитават държавата, дори и с риск да умрат! Сбили се били, голяма работа! Женчовци!
159
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До ЕвроатлантикЦяла минута не мога да се спра да се смея. Екстра казано! Пиши повече, човек! Ти си талант. Сериозно.
158
2
 
29
 
! Отговори
Varg преди 1 седмица
нато да изпрати и инструктори по футбол в Украйна
157
3
 
51
 
! Отговори
Евроатлантик преди 1 седмица
А румънците защо са ги били!? Това изобщо не е евроатлантическо, те не знаят ли че Украйна е във война за защита на Вселената и трябва да паднат, защото в противен случай Путин ще дойде и ще ни изяде!
156
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Стигнаха ли до Киев?
155
5
 
29
 
! Отговори
пропагандис преди 1 седмица
Абе само да попитам - кво става с укр. пропагандата и промиването на мозъци ? Като гледам лайковете май има обратен ефект - всички са против тия прошляци. Нещо като с ваксините стана а, буксува яко пропагандата ;) Они на мене че ми кажат кое било истина и кое не:)))
154
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Как е контрата?
153
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Е явно едните са си мислили,че са много велики,а пък другите, че всички са им длъжни да им пускат фандък и накрая румънците са ги свалили от облаците сега ще се изпотряпат щото са много умни
152
0
 
33
 
! Отговори
Име преди 1 седмица
Словакия ще играят за Фицо!
151
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ами хубава работа ,ама украинска работа
150
2
 
41
 
! Отговори
Стилиян преди 1 седмица
Всички на фронта бързо
149
7
 
2
 
! Отговори
До 147 преди 1 седмица
Мишокът си ти, смееешен. Колко пъти ти предлагах да се видим на живо и ти все мълчиш. След тая среща един от двама ни ще спре да драска завинаги. Може и да съм аз де, да не помислиш, че се имам за голямата работа. :)))
148
3
 
14
 
! Отговори
Русия преди 1 седмица
Ако бяха руснаци или българи друго заглавие щеше да бъде, но за ***.... Тия в съблекалнята мн силни *** на фронта...
147
31
 
6
 
! Отговори
Спри се бе преди 1 седмица
Хахахах една и съща оттткачалка не спира да бълва коментари против Украйна тук, в спорталя, в гола, навсякъде. Задава въпроси и сам си отговоря. Даже не е платен, просто е побъркан. Като го удари жегата и влиза във фаза. Момче, потърси някаква помощ, от ден на ден по-зле ставаш.