Украйна атакува с дронове руска петролна база до Черно море

Осем души бяха ранени в Белгородска област
9 май 2024 08:27, Петър Бойчев
13
Украйна атакува с дронове руска петролна база до Черно море
Снимка БГНЕС

Няколко резервоара бяха повредени при украинска атака с дронове срещу руска петролна база близо до черноморския град Анапа тази нощ, предаде ТАСС, като се позова на властите в Краснодарския край.

Според съобщението в атаката са участвали около шест безпилотни летателни апарата. Те са били неутрализирани, но някои от тях са паднали в петролната база в село Юровка. В резултат е пламнал пожар, който е нанесъл щети на няколко резервоара, съобщи БТА.

По предварителни данни няма пострадали хора.

Украинските атаки с дронове срещу руска енергийна инфраструктура зачестиха през последните месеци.

Русия взема под прицел украински енергийни обекти от самото начало на пълномащабната си инвазия в съседната страна преди повече от две години.

Осем души - седем възрастни и 11-годишно момиче - са били ранени при украинско нападение с безпилотни летателни апарати срещу Белгород и района, съобщи междувременно губернаторът на Белгородска област Вячеслав Гладков, цитиран от ТАСС.

Четирима от пострадалите са настанени в болница. Граничещият с Украйна руски регион редовно става мишена на атаки.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от Свободно време.
Кои са знаците, че мъжът ви ви контролира?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Г-н Путин време е, а стига ги гали, мачкай както израелците мачкат а те да реват на кой си щат. Явно друг начин няма
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
За тази си дързост,ще им излезе скъпо на Хохлите! Просто сметката им с всеки ден се увеличава! Да не платят с земята на която стоят в момента!!!
8
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А руснаците кого убиват рушат всичко убиват всичко самозабравили се окупатори
7
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
урковците са терористи,за това ги лекуват руснаците
6
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Защо хохълите атакуват само цивилни обекти?Защо ги е страх да се бият с руската армия и атакуват само цивилни?Това не е ли фашизъм?
5
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Бай Дрън пак ще се кара на укрите.Не иска да се вдига цената на бензина преди изборите,а и как сега ще продава руски като го представя за демократичен сащисан петрол?Едно време са крали Украйна като са им продавали руски горива с надценка като са фи лъжели,че не са руски,а демократични европейски.Сега цяла Европа по същата схема крадат.Тази схема е измислена от един съветник на сина на Бай Дрън.От години кацат милиарди в джобчетата на посредниците.
4
4
 
14
 
! Отговори
09.05.1945 преди 1 седмица
Честит Ден на Победата! Вечна слава на над 30-те хиляди убити и над 100-те хиляди ранени българи, участвали в освобождаването на света от фашизма! Слава на Червената Армия - Победителка! Крадците на история, натовските империалисти и тези, които сега възхваляват Хитлер, Мусолини и Бандера, нямат шанс. Победата отново ще е за нас, защото истината и справедливостта са на наша страна!
3
6
 
12
 
! Отговори
Чери00 преди 1 седмица
Е и кво от това!Докъде я докараха западните мишки? Руснаците млатят целия запад и Украйна къде и кога си искат, но тъй им се полага! Смачкаха ги руснаците! Ей, как можаха да си помислят запада че с лъжи и имами и най вече с оръжие ще смачкате Русия бе ***!Но и народа е с Руснаците, може да се уверите в % на хората които за ЗА и против!СЛАВА НАБРАДТСКА РУСИЯ!
2
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Граничещият с Украйна руски регион от 2 месеца редовно става мишена на атаки. Укро-терористите стрелят и убиват мирни граждани, жени и деца.
1
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Снимката е от атакуваната Укропия.