Калин Стоянов отрече МВР да има общо с ареста на Димитър Стоянов

Законът е за всеки, каза вътрешният министър
24 апр 2024 13:22, Нели Христова
17
Калин Стоянов отрече МВР да има общо с ареста на Димитър Стоянов
Снимка: БГНЕС

Вътрешният министър Калин Стоянов коментира твърденията на сайта BIRD, че арестът на журналиста Димитър Стоянов е свързан с разследване за бившия зет на силовия министър, който се е представял за данъчен, за да рекетира търговец. "Имам сестра, която е разведена от 2009 г. с въпросния човек. От 15 години нито аз, нито някой от семейството ми поддържахме връзка с него. Не знам какво прави и къде е. Нека прекратим спекулациите по тази тема. МВР няма нищо общо с обвиненията за провокация срещу Димитър Стоянов, законът е за всички", заяви той.

Стоянов обясни, че няма информация за наказателно производство срещу него от делото през 2021 г. насам, когато е имал повдигнато обвинение, което впоследствие е свалено. Коментарът му е по повод информации, според които е имало образувано дело срещу него от "Вътрешна сигурност" по времето, когато Стефан Банков е бил началник.

Министърът потвърди, че интерактивна карта ще бъде включена отново на изборите. "Системата ще дава информация за подадени сигнали в реално време", обясни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от За да се разбираме
Какво показва за вас последната цифра от годината, в която сте родени?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Това малко джудже министър е отмъстителен *** син, който е верен на господарите му Пеевски и Борисов.
13
1
 
0
 
! Отговори
ПЕНКО преди 1 седмица
ТАПАНАРИКУС МИНИСТРУС ---МВР НЯМА ОБЩО С АРЕСТА НА Д.С. САМО АКО ГО Е АРЕСТУВАЛА " ОБЩИНСКА ПОЛИЦИЯ " !?!?!?!?!?!?!?!?!??
12
5
 
1
 
! Отговори
Цялото преди 1 седмица
видео показва, че агресорът е Димитър Стоянов. Той, първо ритна с крак, после замеря с камък човека. След това дойде жена му и започна да налага с колан човека, а след това Стоянов насочи пистолет към него. Трябва незабавно да се повдигне обвинение на журналиста и приятелката му, а Чобанов да спре с измишльотините си в защита на Стоянов. Доказаха, че са болни и платени мозъци, а не разследващи журналисти.
11
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Защо нито една медия не пуска истинския запис, а вчера всички пуснаха това което е удобно на МВР и Калин Стоянов. Това е класическа форма на манипулация, каквато е и измислената афера митниците.
10
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
По Бтв може да се гледа целия инцидент , а МВР ни показа само отрязък който е удобен за министъра и ГЕРБ-ДПС. Който иска истината да го гледа, не се оставяйте да ви манипулират еднокнижници.
9
3
 
6
 
! Отговори
Радев преди 1 седмица
Оставка, бе, мишок!
8
8
 
4
 
! Отговори
Бако преди 1 седмица
Един от малкото истински разследващи журналисти.КалинСтоянов дано умре!
7
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
секи безработен ли стана мисирка/инфлурнсър :)))
6
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
не знаех че има друга полиция освен мевере. може би визира клона на кгб в българия (православната църква)
5
1
 
5
 
! Отговори
Ицо преди 1 седмица
Закона бил един и същ за всички... ама нещо тоя който първи е нападнал журналиста не е задържан, защо ли? Иначе разследващите журналисти у нас са толкова малко, че не пищов, с танк трябва да се движи човека... още повече като виждате полицията която трябва да го защитава как действа...
4
2
 
4
 
! Отговори
Anonimna преди 1 седмица
Много е секси, че и палав бил, с тайна квартира :)
3
9
 
5
 
! Отговори
ЛИБЕРАЛНО? преди 1 седмица
Какъв е този ЛИБЕРАЛЕН журналист, който бие хора по улиците, размахва пистолети и вкъщи си има цял АРСЕНАЛ? Нали притежанието на оръжие НЕ Е ЛИБЕРАЛНО? Кво пак станА, че не вечерЯхме?!?
2
1
 
10
 
! Отговори
МЯЗА НА БОРЧЕ преди 1 седмица
ТОЗ МИНИСТЪР
1
1
 
4
 
! Отговори
е то ще се види преди 1 седмица
явно подобни неща зачестяват . Нищо не е станало .