Войната няма да продължи с години, Украйна е в критична ситуация

Западът трябва да предостави много повече оръжия на Киев
27 мар 2024 15:33, Петър Бойчев
251
Войната няма да продължи с години, Украйна е в критична ситуация
Снимка БГНЕС

Неприятен развой на бойните действия в Украйна предвижда германският вестник Die Welt.

"Войната в Украйна продължава и ако западните страни бързо не предоставят на Киев много повече оръжия, украинската държава ще се изправи пред "критична фаза“ до септември.

През 2024 г. страната няма изгледи да върне окупираните от руснаците територии, се казва в публикацията на Die Welt. "...Напротив, трябва да очакваме нови офанзиви на руснаците и ще има нови териториални загуби...“, се подчертава още в статията.

Според авторите войната едва ли ще продължи още няколко години при този развой на събитията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


251
Още по темата: войнаУкрайнаDie Welt
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Най-патриотичното е Украйна да капитулира за да се дпре избиването на невинни хора.
118
1
 
15
 
! Отговори
Ха преди 1 месец
Очевидци съобщават че около Киев се строят отбранителни съоражения и траншеи.
117
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кралският флот бие тревога: Руският "Лошарик" излезе от ремонтния док и е готов да пристъпи към изпълнение на поставените задачи. Navynews нарече събитието "най-ужасяващата новина" за колективния Запад.
116
26
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Фактите са .... !! - Фактите са, че ти си един ЦъPвул! Пардон, миризлив руски ***! Украйна не е дете избягало от майка си а Международно признат държавен субект! Фактите са, че путинофилите изтрещели сте национални предатели, защото този прецедент е особено опасен за малки и слаби държаве. Като нас. Защото утре Ердоган може да му се прииска в "Майка Турция" да се върне "палавото дете" България. Знаеш ли какво е прецедент мизирабЪле или да превеждам? Или с радост ще носиш феса?
115
2
 
29
 
! Отговори
Ужас преди 1 месец
ВСУ обстрелва град Алешки,Херсонска област който е населен с етнически българи с боеприпаси българско производство!!!Съобщиха доброволци от града.
114
28
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
по-гнусни хора от турците и руснаците няма, даже арабите са по-добре и негритттте
113
2
 
28
 
! Отговори
Нане преди 1 месец
Ако наглосаксите, кравите и юрохейците не подвеждаха укретата, войната щеше да приключи за месец... Сега вече е късно за всичко... Москва не вярва на сълзи... ===)))
112
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В германия има пуне 10 мелиона турци, ас съм еди н од тях от балгария няма ногу но от тюркие има пуне 10 мелиона турци
111
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
млъкни бе Чопар ю1
110
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бро имаш голямо въображение
109
44
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Направо ме е гнуус от руските ***, които открито защитават някой, който безцеремонно напада независима държава и е поставил собственото си население в страх и ужас. Утре, същият този ще дойде на Дунава да се бие с нас и сигурно БГ русофилите ще отидат директно в неговата армия да се бият с лошото НАТО и останалите българи. Дето се вика - побайтошововреме си бехме екстра. Големия братушка пак ще дава на корем. Рай ще стане като ни завладеят тези мили славянски побратими.
108
3
 
23
 
! Отговори
до Сър Пичук преди 1 месец
Ти от напъни да се покажеш колко си ходил, без да искаш даде много точно описание на любимия си Запад: "...навсякъде им слушам гнусния език, миризливите им дюнери на всяка крачка..." Само забрави да кажеш, че те поебават редовно. Това само за турците, за другите мюсъли да не говорим. Ами продължавай да се кланяш на идолите си, "атлантико". Те направиха това с Европа.
107
5
 
47
 
! Отговори
Фактите са .... !! преди 1 месец
Ако западните страни не предоставят оръжие на Окрайна , много украински живота ще бъдат спасени, на всички вече им е ясно че Окрайна губи войната и трябва да се върне като опитало се да избяга дете при майка си в пределите на Руската Федерация.Това е добре и за Европа, защото източнока на напрежение Окрайна няма да съществува. Единствените губещи ще са краварите и техните амбиции за световно господство.
106
1
 
20
 
! Отговори
Реалисте преди 1 месец
Смехурко мамин, ЕС преди двайдесет години не беше сборище пълно с гинеколози, шарени дето са минали под дъгата зелени вегетарянци , и ако четеш писаното казах или няма да съществува или ще буде в друг формат
105
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Демократичният свят знае, че най-бързо то обръщане и печалба на пари е продажбата на оръжия. Това са млрд за часове, секунди...и много смърт.
104
2
 
25
 
! Отговори
Крал Луй 14 преди 1 месец
Изхождам се ООООБИИИИИИЛНО върху "свободата на словото" и "свободния демократичен запад", пускам водата шшшшшшшшшш пътувай във мръсния канал атлантическа гнусотийо.
103
16
 
6
 
! Отговори
Сър Пичук преди 1 месец
турци има над 10 милиона в Германия само, Белгия , Холандия, Франция, Австрия, Англия, навсякъде им слушам гнусния език, миризливите им дюнери на всяка крачка, за никакъв *** не стават. За разлика от теб съм ходил, а ти си седиш в турските миризливввви села в Бг и ми говориш. Онзи ден бях и в Турция в Анадолската част селата са трагедия, *** и виж села в Турция и след това села в Австрия, ФРанция, Италия, Германия и Гърция даже, в ТУРЦИЯ И БГ СЕЛАТА СА КОПТОРЛЪЦЦЦИ, ЗА СЪЖАЛЕНИЕ, ХОРАТА СЪЩО
102
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Демократичният свят иска смърт, война, хората да се избиват за да продава оръжията си, за да прави бързо лесни пари.
101
23
 
5
 
! Отговори
Реалист преди 1 месец
До 98. Е тва за края на ЕС го слушам от 20 години. Така беше и за края на "гнилия" запад, което се дрънкаше 50 години от съветски олигоффрени като теб.
100
2
 
17
 
! Отговори
Опа преди 1 месец
Ама как евроатлантиците ще спят нощем? Я дайте пак някой кораб как ударили Укрите да им вдигнете настроенето. Че така са ги дресирали хората.