Задържаха мъжа, прострелял жената в Благоевград

Той е на 49 години от с. Баня, община Разлог
13 ное 2023 17:30, Александър Попов
10
Задържаха мъжа, прострелял жената в Благоевград
Снимка: БГНЕС

След незабавно проведени издирвателни мероприятия, със заповед за задържане до 24 часа е задържан мъжът, който около 14:00 часа днес е прострелял 29-годишна жена в градски парк в ж.к. „Еленово“ в Благоевград.

Той е на 49 години от с. Баня, община Разлог.

Още по темата
Според полицията извършителят е бивш съпруг на жената от ромски произход. В парка в квартал Еленово бе открит пълнител от пистолет.

Пострадалата майка на 4 деца има входна и изходна рана под ключицата. Пред Спешно-приемно отделение се събраха близки на простреляната, които казаха, че са им се обадили, че "Ани е простреляна".

По случая е образувано досъдебно производство. Работата продължава под надзора на ОП-Благоевград.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Анонимен 6 - Байноооо, фашизъм е имало само в Италия. Другарите след 9-и септември започват да използват думата "фашизъм" за щяло и нещяло, откъде да знаят какво точно означава тя?
6
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
20-те години на 20 век в България са се стреляли по улицата, политически убийства, ВМРО е издавало смъртни присъди, жандармерията е убивала и набучвала глави на колове по площадите, но нашите нови историчари от "Историчария.бг" много харесват периода. Харесват фашизма много. Говорят за фашизма 1923-1944 година с много умиление и нега в очите.
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Нито една повече.
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Откакто забраниха боя със закона на Подмяната, почнаха да се стрелят.
3
0
 
10
 
! Отговори
Актуалната логика преди 5 месеца
Предполагам, че след няколко часа ще го пуснат след като обещае, че повече няма да прави така, а близките на жената ще набият медиците.
2
2
 
2
 
! Отговори
История преди 5 месеца
Едно време моят дядо, на баба баща, бил много ревнив и лош. Веднъж с жена си отишли пеша в съседното село, където била омъжена сестрата на стария дядо, на гости. По пътя обаче жената на дядо се отбила някъде из гората по нужда, стария дядо помислил, че отишла да се види с чужд мъж и като почнал да я бие на сред пътя, бой, бой, баба казваше докара я на гърба, със счупен гръбнак, няколко дена лежала и починала. Баба била дете, тя беше родена 1919 г., значи някъде края на 20-те години се е случило
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Сега някои хора ги тресе дисонанс - да го мразят ли, защото е прострелял жена, или да го защитават заради произхода му.