Японски изтребители вдигнати под тревога заради руски самолети

Те са били засечени близо до бреговата линия на Япония
25 май 2023 16:16, Елка Василева
25
Японски изтребители вдигнати под тревога заради руски самолети
Снимка: архив, БГНЕС

Японски изтребители бяха вдигнати под тревога днес след засичането на два руски разузнавателни самолета близо до бреговата линия на страната, в Тихия океан и в Японско море, съобщи японският генерален щаб в кратко изявление, цитирано от Франс прес.

Инцидентът не е първият по рода си.

Той стана броени дни, след като украинският президент Володимир Зеленски участва в срещата на върха на Г-7 в Хирошима, на която всички членове на групата потвърдиха подкрепата си за страната му срещу руското нашествие.
(БТА, Асен Георгиев)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
2
 
! Отговори
Слепок преди 11 месеца
Понякога им съчувствам на япончетата - кофти е под краварски ботуш. Вдигнали били изтребители. И какво от това? Нарушение на границите от руска страна НЯМА. Рутина.
18
4
 
10
 
! Отговори
До 17 преди 11 месеца
Имало е война. Агресорът е ясно кой е бил. Агресорът е загубил войната. И си е понесъл последствията включая и преразпределяне на границите. Значи ние като Българи трябва да живеем с факта, че Западните покрайнини и Беломорска Тракия са ни безвъзвратно отнети. Обаче трябва да съчувстваме на Нацисткия съюзник Япония, която в резултат на война която те подхващат, губи някакви острови, които са почти ненаселени и без друго. И защо да им съчувстваме?
17
5
 
10
 
! Отговори
До 16 преди 11 месеца
Времето ще покаже. Но Вие май пропуснахте факта, че Япончетата не са отупвали колкото пъти са ги хващали, а най-вече са били поотупвани. Поне последния път в който са се слблъскали с Русия са си счупили главата и още им държи влага. Щом не искат да подпишат мирен договор. А днешна Русия поне има самостоятелна политика и е субект а не обект на международното поле за разлика от днешна Япония, която практически е окупирана държава.
16
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Войната между СССР и Япония не е приключила за Курилските о- ви. Защото САЩ някога подкрепи СССР като съюзници и гласува в полза на Москва. Така , че като обикновен българин приемам тези острови да са си Японски. На сегашните руснаци са им в тежест.
15
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До До 13 - Както Китай превзема Сибир без бой така ще дойде времето и на Курилите . Демографията е по- силна от атомна бомба .
14
3
 
13
 
! Отговори
До 13 преди 11 месеца
Затова още пишят че не им били върнали Курилските острови. Нека да ви напомня че обикновено тоя дето отупва, взема тоя дето е отупан. А Япончетата щом са добри в отупването, да си върнат островите дето претендират че били техни.
13
9
 
15
 
! Отговори
Токио робува на ФАЩ преди 11 месеца
Но и у нас роби на Козяк да искаш! Имаме си Ицето Иванов и сие които ежедневно робуват на Козяк! Ходят на работни закуски, а после бърже бърже в парламента да предложат я оръжия за Украйна, я Американски уран за АЕЦа, я закупуване на още оръжия от ФАЩ. С робия си изкараха апартаменти коли. Добре си робуват!
12
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Япончетата колкото пъти са се захванали толкова пъти са отупвали Рашку .
11
5
 
10
 
! Отговори
До 8 на Г7 преди 11 месеца
Ето как се пътува с влак стрела в Китай, бизнес класа. https://youtu.be/FgthWgZGb-wБизнес класата е най-луксозната в Китай! Това ли е заплахата за която говори тая кукла на конци? Влакове, самолети, мостове, пътища, язовири и ел. централи, 5джи, 6 джи антени, смартфони и компютри, ел. автомобили, космически изследвания и космическа станция. И какво ли още не от Китай. Това ли е заплахата? Докато МАЛОБРИТАНИЯ единственото което можа да измисли е обеднен уран в Украйна! Тия са срам за човешкия род
10
10
 
12
 
! Отговори
чвор преди 11 месеца
Русия това, Русия онова, Русия слаба, Русия за нищо не става, прехвръкнат два руски самолета някъде, нацапали кълките...
9
7
 
9
 
! Отговори
Водачите на Запада преди 11 месеца
Какви водещи фигури са начело на Демократите от Англосаксогоморския алианс.. Това МакАрон - житейски идеали и изкривявания, Урсула урсузката - в Университета е наблягала на доста науки, а после и подменена Докторантур, Борис оня шеметь, Борел Джунглата, Шведската друсалка.. и гвоздея е обервампира Джо. И който се припознава с тези личности и техните идеали и биография, заслужава ли си коментара и тюхкането .. Въобще как ги търпи тая земя?
8
7
 
7
 
! Отговори
Радиацията пълзи преди 11 месеца
И то Британска! В Хмелницки замина Укро-Натовска-техника и снаряди на стойност 1 милиард долара. А взривът предизвика земетресение с магнутуд 3.4 по рихтер. Останалото е прах в очите!
7
8
 
13
 
! Отговори
НаГ7 им се подиграха преди 11 месеца
В окупирана Япония на срещата на Г7 излезна индийския Британец Сунакчо да обясни че Китай е заплаха за добруването на света!! И това се случва в окупираната от Америка Япония, в избомбената от Американски атомни бомби ХИРОШИМА докато микро частици Британски обеднен Уран летят в небето в Източна Европа и славянски жени и деца ги вдишват и ВеликоБритания и чичко Риши им подписват смъртните присъди. Това е гнус на гнусотиите.
6
8
 
7
 
! Отговори
Спокойно евроатланти преди 11 месеца
Успокойте се хора! Нищо кой знае какво не е станало! Виртуална реалност е това! И ВСЕ ПАК НАМАЖЕТЕ СИ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ДУПЕТА С ЙОД ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ!
5
11
 
6
 
! Отговори
Свистят Кинжалите преди 11 месеца
Свистят кинжалите и носят свобода в ковчег метален. Стотици мегатони атомен юмрук ще изтрещи по масата във Брюксел, и Европейци ще размахат сърп и чук.
4
12
 
14
 
! Отговори
До 1 преди 11 месеца
И как по-точно е агресивна Русия? Всичко което се случва тази година Русия предупреждава за него още от 2008 насам. Няма нито един западен анализатор или политик, на когото да не му беше ясно какво ще стане ако се направи преврат в Украйна и се спонсорират и раздуят тези анти руски паравоенни организации и се спонсорира клането срещу рускоезичното население. За капак Лунатиците в Киев заговориха за сдобиване с ядрено оръжие. И накрая Русия била агресивна.
3
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
отга сащ се изфърли над японците 45та са загубили топкитеси и скачат на всяко нещо. президента им се избира от сащ и нямат право на армия. ТОВА ЛИ ИСКАТЕ ТУК ЧЕ ТРИЕТЕ ???
2
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
От днес Германия официално навлиза в рецесия.
1
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Да свалят ръждясалите корита веднага!