Британски политик ни сравни с Бангладеш

Не можело хората от България да имат повече права
Обновена: 17 ное 2019 21:56 | 17 ное 2019 21:55, Нели Христова
300
Британски политик ни сравни с Бангладеш
Снимка: Reuters

За пореден път България бе дадена като лош пример от европейски политик. Този път страната ни попадна под прицела на Майкъл Гоув, човекът, който отговаря за Brexit в британския кабинет. В статия за Daily Mail той написа:

“Не е правилно хора от България и Словения да идват във Великобритания без никакви ограничения и автоматично да имат права, каквито хората от Бангладеш или Сингапур нямат."

Още по темата

Мнението му се смята за официална позиция на торите. В статията му се очертават и бъдещите им управленски планове, ако спечелят парламентарните избори на 12 декември.

Според министъра не е честно хората, идващи от европейски страни, да имат достъп до безплатното британско здравеопазване, докато останалите имигранти чакат около 5 г. и плащат такси, за да бъдат допуснати до системата му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


300
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има огромна маса Българи зад граница които ехидно плюят на всичко Българско и се мъчат да се истъкнат колко им било добре зад граница, но много малко от тях са активни да спасят родината си от корумпирани политици или даже да помогнат при протести. Лесно е да се спасиш единично, ще е хубаво поне да показвате уважение към останалите да се борят за по добро
107
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много да не ни сравнява,че при еднаква площ,ние сме 7 млн,а Бангладеш - 167 !!!Ако само 1/10 -а от тях рекат да емигрират към Лондон,този остроумник ще е последния бял министър на Острова..
106
3
 
22
 
! Отговори
Кръвта вода не став преди 4 години
Ние сме смесица между траки, готи, славяни и прабългари живяли по нашите земи! За това повече от тия народи ни уважават! Какво да кажем за франките и инглизите... Едната африканска република, другата индийска... Никога не съм ги харесвал тия...
105
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-големите мерзавци в историята на човечеството, изобретателите на концлагерите и расизма... какво друго очаквате да кажат за полуидиотите от бегето?
104
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да те сравняват с България е обида за всяка страна.Дори и за Бангладеш.
103
4
 
7
 
! Отговори
не ни трябва Англия преди 4 години
на нас русофилите най-много ни допада Евразийски союз, начело в Владимир Владимирович Путин, Аллах да го позлати че вдигна най-голямта джамия, може и православните русофили да приюти. Вечна дружба!
102
4
 
11
 
! Отговори
V преди 4 години
Еми прав е човека .Хем гласуват за герб ,а не седят тука при гербавите . Който не му харесва да си смени управниците .В парламента почти няма хора които са работили .Само службогонци .Аз нямам и една молба пусната за лешоядство на гърба на народа. Дебелогъзия хвърли милиарди за нереално скъпи самолети при това остарели .А Горанов открадна от народа стотици милиони. герб направи България рай за наглите и службогонците
101
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Може би е объркал Словения със Словакия.Повечето роми във Великобритания са от България и Словакия.
100
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Англия е страна където се ходи единствено за пари, а не за да пиеш зелен чай и да им ядеш най-безвкусната национална кухня. Ти им бачкаш, те ти дават пари (понякога добри) и не очакваш от тях да проявят интерес към историята ти или обичаите ти.
99
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На мен тука доста ми прилича на Бангладеш. А и имаме подобно на тяхното правителство...
98
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сингапур е сред най-красивите държави в света. Там стандартът на живот е около 15 пъти от този в БГ.
97
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не виждам да е казал нещо, което да не е истина.Само дето може би е обидил малко Сингапур.
96
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Англия българите работят в най-непривлекателните сфери и са най-нископлатените чужденци.
95
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не обичам Русия мразя ангелизите.
94
6
 
2
 
! Отговори
за русофилите преди 4 години
става въпрос, те да ходят в Евразийски съюз, нали било много хубаво при Путин.Нали бре русофилчета, на кой му е потрябвала Британия, като в Русия е най-хубаво - кеф ти водка, кеф ти квас, а евтини рускини на корем.
93
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От британски политик по-долно е бг политик.
92
0
 
11
 
! Отговори
ааа преди 4 години
Прав е напълно. Обаче тогава и британските пенсионери ще имат в бг права като пенсионерите от Бангладеш, тоест идват с виза, няма здравеопазване и тн и макс стоят по 6 месеца.
91
4
 
13
 
! Отговори
Койчо преди 4 години
Какво могат да кажат европеиските политици зе България КАТО ВИДЯТ КАКЪВ ЧОБАНИН НИ УПРАВЛЯВА
90
3
 
7
 
! Отговори
за богати комунисти преди 4 години
Британия се напълни със семейства на комунистическа номенклатура и ДС агентура, но те не са включени в групата на нежеланите защото имат оари, милиони евро, долари и лири спестени от комунистическите пости от българския народ.Забраната е за тези дето са постили през комунизма защото нямат пари, а тези които обираха каймака на цоцализъма за тях забрани няма, Владко Живков, Сергей Станишев, Боков и още хиляди знатни комунистичеси изчадия, за тях спирка няма, парата е важна, за бедните - Русия!.
89
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сингапурската Тиква или какъвто е там би трябвало да заведе дело за обида в Хага за това, че са сравнили страната му с Тикеоландия.