Кофа до кофа... Баба тегли от три места, остави 50 бона за апашите

Хасковлийката се усетила 4 месеца след наглата измама
27 сеп 2018 13:00, Анисия Иванова
45
Кофа до кофа... Баба тегли от три места, остави 50 бона за апашите
Архив: Булфото

Възрастна жена е дала почти 50 000 лева на телефонни измамници във Велико Търново през май.

Четири месеца по-късно пенсионерката се усетила, че е станала жертва на телефонна измама и едва вчера подала жалба в полицията в старопрестолната ни столица, съобщиха от МВР.

Вчера в управлението се появила 75-годишна жена от Хасково, която обяснила, че в периода 17 - 18 май тази година е станала жертва на ало измамници.

Извършителите действали по познатата вече схема "съдействие на полицията за задържане на телефонни измамници" и успели да отмъкнат от възрастната жена 48 900 лв. 

Според указанията на апашите – женицата теглила на три пъти различни суми - първо от банков клон в Хасково, после от Стара Загора и последно от Велико Търново. После оставяла пакети с крупните суми до кофи за смет на различни места в старата столица.

По случая е започнато досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая вече чупи ***. 4 месеца и трябвали да се усети, смях! Типичен електорат на БСП.
35
0
 
4
 
! Отговори
Спасов Крайниковска преди 5 години
Васил Спасов и Емилия Крайниковска, бившите собственицина Анимекс 98, съсипаха и разтуриха предприятието, което е изграждано сгодини. Трябва да бъдат разследвани за връзките и зависимостите си с определени бизнес кръгове, включително телефонни измамници!!!
34
0
 
10
 
! Отговори
До 24 преди 5 години
И не само полицията, тези измамници се водят безработни, но живеят в палати. Дори и да не са на борсата пак не им се водят заплати никъде и не плащат некакви осигуравки. Само че НАП-аджийте не влизат в *** квартали. По лесно е в командировка на морето да гониш бизнеса... За недоказан доход не само ще го конфискуват, но и в затвора можеш да лежиш.
33
2
 
3
 
! Отговори
марто преди 5 години
Бабе и полицията има нужда от помощ ама не по тоя начин
32
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Все пак Партията трябва да се издържа отнякъде... Колко години вече са извън властта? 100% си е тяхна тази далавера с тия телефонни "измамници"...
31
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато ома телеъа ще има и колачи
30
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Баба тегли от три места, остави 50 бона за апашите------------Че, тя, "бабката" имала повече спестявания от мен, бе - 25 000 ?!!!Е, откъде и как, нейна си работа, имала - дала!Такива "бабки" ми напомнят за статии които съм чел, в които се описват старци живели в пълна мизерия, а след смърта им се оказва, че са имали милиони в банковите си сметки!За такива хора народната мъдрост гласи - "Ум царува, ум робува, ум па...тки пасе!"
29
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ровят по кофите пенсионерите, ама не от глад.
28
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знам, ама май има нещо генетично сбъркано, след като тези безобразия продължават и не спират.Друго обяснение няма и за измамените, и за тези които би трябвало да ги предпазят.
27
0
 
0
 
! Отговори
Аз знам преди 5 години
Давай още баби, а другите да си обясняват !!!
26
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как не е хвърлила пакетите с пари в кошовете за *** и някой бедняк кат рови за храна да ги намери за свои нужди да ги употреби тези пари добре дошли,че как не се усетила,че при тез инструкции около *** колкот и да са строги,но значи,че ало-алото не ще да си цапа ръцете в ***,да рови пакет по пакет да се излага как на риск така на авторитет я го види някой за късмет що се е заровил кат не е боклучар и вехтошар,че не се е усетила,че таз инструкция не е задължителна за лесни пари наоколо
25
1
 
1
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Преди десетина години дадох класа си за политически измамници от ПП "ВПЕРЕДИ", но едва при този парламент разбрах, че съм измамен. Къде да подам сигнал?
24
2
 
5
 
! Отговори
Червена бабичка преди 5 години
И аз преди 20 години оставих до едни кофи сто хиляди май съм измамена.
23
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе вие на тази новина вярвате ли? Годила до Хасково,С. Загора и В. Търново, че и 50 бона имала. Абе вие баби дядовци няматели? На 75г те са си още с акъла, вече след 80-те изкукуригват. Тази баба може да е тарикатка и да си е изтеглила париците и да е казала взеха ми ги и всички синове,дъщери,снахи и зетьове да си берат лайката и да не я врънкат за кинти повече
22
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как е спечелила 50 бона с този прос акъл? Сигурно е от реформаторските реститутки или от герберските майки.
21
2
 
15
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Всеки ден едно и също. Докато има балами, ще има подобни измами.И те няма да спрат, защото се ръководят съвсем осъзнато от високо ниво.Няма начин някое ченге да не ги върти тия схеми...
20
3
 
3
 
! Отговори
Роб на влаЗта преди 5 години
Честито.....със задна дата на изкукалата бабичка.Дано не са хванали крадците и да си ги арчат със здраве.
19
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По-високи пенсии не им трябват, защото това значи повече пари за ало измамниците!
18
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И сега пак министър ли е виновен че пенсионерите раздават пари на всеки който им звънне по телефона ?Пак Бойко е виновен дето хората нямат грам акъл ;)Или ЕС е виновен ?
17
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ех,че богати баби.Веднага да им вземем пенциите е да ги дадем на нашите набори,на които скоро им предстои пенсиониране.Затова вдигаме тавана само за тях.