Нора подгрява Roxette

Емблематичното шведско дуо идва у нас точно след месец
Обновена: 28 апр 2011 11:49 | 28 апр 2011 11:49,
11
Нора подгрява Roxette
Снимка: Animato music/EMI

Остава един месец до концерта на легендарните Roxette у нас.

Той ще се състои на 29 май на стадион "Георги Аспарухов" в София.

Вече е известен и българският изпълнител, който ще подгрее емблематичното шведско дуо у нас.

Това ще бъде младата певица Нора, заедно с групата си – китариста Бисер Иванов, пианиста Калин Тонев и Георги Варамезов на барабани.

Нора спечели второто място в Music Idol 2 и успя да впечатли журито и публиката с невероятните си гласови възможности и изпълненията си на живо.

След предаването тя записа дуета с Графа „Именно ти”, както и първия си самостоятелен сингъл It’s Not Right, донесъл й статуетка за дебют на наградите на БГ радио за 2009 година за песента.

Турнето на Roxette, което започна в края на месец февруари и ще обхване четирите континента на Земното кълбо, преминава изключително успешно, като повече от половината концерти навсякъде по света са напълно разпродадени.

В момента звездите са в разгара на обиколката си в Азия, Африка и Америка.

Още по темата

Те ще пристигнат в столицата ни след концертите си в Истанбул и Атина, а непосредствено след шоуто в София ще се отправят към Букурещ.

След концерта в северната ни съседка следва основната част от турнето им в Европа.

Междувременно хитовете от новия албум на дуото, сред които сингълът She's Got Nothing On (but the Radio), превземат музикалните класации.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе, днес.бг, душки, абе стига с *** заглавия бе!Няма да подгрява Роксет, а ще подгрява публиката преди Роксет. Абе може ли да сте толкова прости в тоя сайт бе?!? Едно заглавие нямате като хората, ЕДНО!
9
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Радвам се за Нора, това ще и стои добре в творческата автобиография. Но жалко че родните черноборсаджии от тикетпро скатаха хубавите билети и ги пуснаха само на черно :( Нека не звучи като реклама но се оказа че има фирма от Русе която организира екскуризя за концерта в Букурещ - цените са като в София, а до преди месец имаше билети за ВИП-а, още повече че на 30.05 Мари има рожден ден - може пък в Букурещ да стане по-голямо шоу - аз съм там :)
8
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
аз ще съм на концерта :) и ще я слушам с кеф Норчето също :)
7
7
 
17
 
! Отговори
666 преди 13 години
''разбирачите" се кефят повече на чалгата :D
6
6
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Нора има изключителен глас,но тук "разбирачите" пишат неуместни коментари!
5
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До днес се колебаех дали да се бръкна 80 лева за билет, но след тази новина се отказах окончателно. Тая къдравия да ми вие 1 час... мерси, трябва да ми дават вредни... Освен това си мислих, че концерта ще е в София, а то в село Подуяне...
4
3
 
15
 
! Отговори
ййе преди 13 години
Нора е явление в бг-я поп но за съжаление попадна в ръцете на едни излючителни некъдърници. В резултат за 3 години с голям напън сътвориха 3 парчета от които двете супер ***, а първото на Графа става само за България. Ще подгрява Роксет ама с какво, пак с изтъркани от употреба кавъри...А тоя пич Бисер Иванов става да свири на баба Лили но за композитор тцъ :)
3
24
 
11
 
! Отговори
555 преди 13 години
Леле ужас, горките Роксет! Горката Публика!!
2
22
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
о майн гот! Тази кой я провъзгласи за певица хич не ми е ясно. Грачи като гарга! Такова подгряване ще направи, че незнам.... ще скрие шапката на Roxette направо.
1
33
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Къдравата грозотия от Грозна Умряловица...