Месечен хороскоп за октомври

Овенът да внимава с разходите
30 сеп 2024 09:44, Мария Дуковска
0
Месечен хороскоп за октомври
Снимка: iStock

Очаква ни един динамичен нов месец. Възможни са напрежения и трудности. Повече за вашата зодия вижте в месечния хороскоп за октомври, изготвен от астролог Петя Георгиева. 

Овен
 
Сложните и неясни ситуации ще засегнат предимно сферата на отношенията. Новолунието, съпроводено с пръстеновидно Слънчево затъмнение във Везни (с които сте на една ос) във втория ден на месеца ще постави началото на сериозни промени. Те ще се осъществяват поне още половин година. Ще привлечете нови хора в гравитационното си поле.
 
Следващият кулминационен момент е пълнолунието във вашия знак. Ще ви подтикне към мащабни, енергични, но на моменти и рисковани действия. Подхождайте разумно към управлението на финансите си и стриктно контролирайте разходите.
 
Телец
 
Енергийният фон ще се определя предимно от аспекта на Уран (който е в ретроградна фаза) с Алгол. Събитията ще са доста сходни с онези, които сте преживели в края на юли. В средата на месеца Венера ще е в опозиция с Уран. Избягвайте местата, където има струпване на много хора. Може да станете обект на агресия.
 
След този период емоционалното ви състояние ще е стабилно. Без усилия ще подредите целите и приоритетите си. Ще осмислите постигнатото до момента и очакванията в перспектива. От съществено значение е правилното разпределение на ресурсите като гаранция за крайните резултати. През втората половина на месеца бъдете готови да реагирате гъвкаво и да се съобразявате с обстоятелствата.
 
Близнаци
 
Още в самото начало на месеца Юпитер ще премине в стационарно, а след това и в ретроградно движение. Най-вероятно ще се натъкнете на затруднения при уреждането на юридически въпроси, получаването на разрешителни режими, попълване на документи, усвояване на нови знания. Въздържайте се от щедри обещания, които биха ви създали потенциални врагове.
 
За пътувания на далечни разстояния, особено извън страната, са подходящи втората и третата седмица от месеца. В този период не само ще стабилизирате позициите и ще разширите влиянието си, но е възможно да получите покана за участие в дейност, която не сте практикували до момента. Преди да отговорите, преценете си силите.
 
Рак
 
Хармоничен аспект между Марс и Сатурн ще стабилизира енергетиката ви. От вас зависи да разгърнете максимално най-силните си страни и да се освободите от факторите, които спират напредъка ви. Около средата на месеца ще получите първите реални резултати от проект, върху който сте положили доста усилия до момента. Може да е съпроводено и с някакви загуби, но ще е нещо като естествен завършек, „сътворение върху разрушеното“. По време на Пълнолунието ще попаднете на необичайна информация. Ще си изясните причините за свои странни и доста нелогични преживявания.
 
Хармоничен аспект на Марс с Уран в края на месеца ще създаде благоприятни условия за участие в екипни дейности. Лесно ще се справите с усвояването на нова техника, технологии, издирване и класифициране на информация.
 
 
Източник: Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от Свободно време.
Таро прогноза за 30 септември – 6 октомври
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари