5 визии с дългa пола в бохо стил, които да изпробвате тази есен

Ако все още не сте готови да обуете дънки
22 сеп 2024 16:15, Дарена Найденова
5
5 визии с дългa пола в бохо стил, които да изпробвате тази есен
Снимка: iStock

Късното лято и ранната есен могат да бъдат труден период, когато говорим за мода и стил. Високите температури са твърде горещи, за да се върнете към панталоните, но завръщането на сутрешния бриз плюс вълнението от новия сезон изискват някои смени на дрехите. За модерен избор, който прави идеална замяна на вашия основен деним, помислете за прибавянето на бохо пола към гардероба си.

Тези ефирни поли обикновено са с макси или миди дължина и са с ластик на ханша, като се съчетават чудесно с широк колан или шал. Но това, което прави една пола бохемска или „бохо“, има повече общо с настроението – помислете за цветни шарки, мечтателни силуети на вълни и безгрижни, но същевременно преднамерени избори на стил. Бохо полите бяха популярни в началото до средата на миналото десетилетие, но заедно с плетивата на една кука, ресните и бижутата с мъниста, те отново се завръщат и се вписват идеално в модните тенденции.

Ако търсите начин да прегърнете бохемския моден живот, ние имаме пет предложения за есенен тоалет, които да опитате.

5 тоалета с макси пола в бохо стил
 

Смесване на стиловете

Първото правило за бохо естетиката е, че няма правила – половината от забавлението е смесването и съпоставянето на стилове, за да създадете уникален външен вид, като съчетаването на ефирна бохо пола с бейзболна шапка. Добавете текстуриран потник и аксесоари и имате уникален ансамбъл за всеки концерт или фестивал.

Цялата статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: бохо стил
Още от Свободно време.
Таро прогноза за 23 - 29 септември
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
До 1 преди 5 дни
Не си прочел текста. "Бохо" означава "бохемско", "бохемски", "бохемска".
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
До Дани - Еее, ти пък си прекалено придирчив. Първата и последната пола са красиви, феерични и си заслужава жена ти да носи такава дреха, когато я заведеш на някое изискано място. Другите три наистина са отврат и ако някоя напира да носи такива, заслужава да я върнеш на майка й.
2
1
 
0
 
! Отговори
Хобит стил преди 5 дни
Есента кожата трябва да се възстанови малко от честите летни епилации, затова - визия с дълга пола.
1
2
 
2
 
! Отговори
Дани преди 5 дни
Къв е този чувал? Ако видя жена ми в подобна бохча, ще я увия в нея и ще я върна на майка й. Аз жена ли съм довел или ходеща бохча. Бохо от бохча ли е ?