Девет мига от пролетта: Вълнуващи предложения за вас и дома

Вижте идеи за покупка или подарък на промоционални цени
Спонсорирано съдържание | Обновена: 11 апр 2024 09:13 | 11 апр 2024 09:00, Александър Попов
Девет мига от пролетта: Вълнуващи предложения за вас и дома
Снимка: Istock

Пролетта винаги се е смятала за най-хубавия сезон, заради презареждането на природата, разцъфналите дървета, всичко около нас се разхубавява. И тази промяна се пренася към хората, към тяхното настроение. Всеки от нас усеща тази положителна промяна, сезонът на новото начало, на вълненията.

Това ново начало е харектерно не само в нашите усещания. Това е времето да направим пролетното почистване у дома, да заменим старите си мебели, да освежим дома си, да заменим старите уреди с нови, да се поглезим с някоя нова придобивка или просто да си направим подарък, с който да улесним или направим по-усмихнато ежедневието си.

Пролетта е и сезон на промоциите. "Технополис" дават старт на своят интригуващ "Пролетен супер уикенд" от 11 до 15 април, като в този период избрани оферти ще са с намаление до 40%. За удобство на клиентите всички продукти над 300 лв. могат да бъдат разсрочени на 22 безлихвени вноски. Ние си избрахме девет предложения, които със сигурност биха развълнували всеки един от нас. Предложения, които биха зарадвали всички, които обичат да готвят, да прекарат време пред телевизора, да издигнат купона на ново ниво, да си осигурят добра връзка и да запечатат своите преживявания с нов смартфон и не на последно място - за тези, които държат техният дом да е чист.

1. 4K Ultra HD LED телевизор Philips 43PUS8518

Телевизорът се е превърнал в неделима част от всеки дом. Не трябва да правите компромис с качеството, защото ще направите компромис с изживяването - независимо дали искате да се потопите в любимия си сериал, предаване или игра. 4K Ultra HD LED телевизор Philips 43PUS8518 е перфектното предложение за смарт телевизор - атрактивен дизайн, впечатляващ звук и кристална картина с естествен контраст. Освен това 4K UHD Ambilight телевизорът е съвместим с всички основни HDR формати, така че ще виждате повече детайли дори и в тъмни и ярки области, когато гледате HDR съдържание.

2. Фурна за вграждане Beko BBIR 13300 XC

Всеки домакински уред има своя живот и ако е дошло времето да си вземете нова фурна, нашето предложение е фурна за вграждане Beko BBIR 13300 XC. Работи се лесно с лед дисплея и има всички необходими функции за приготвянето на всяко ястие. Енергийната ефективност е клас А, но предимството, което прикова нашето внимание и ще бъде оценено от всеки е здравата врата, която издържа тежки готварски съдове. Всички знаем, че не винаги е лесно да извадим горещите блюда от фурната, но при този модел вратата издържа натоварване от 22,5 кг. Това е с 20% повече от стандартните фурни.

3. Уред за готвене Gorenje AF1409DB

Уредите за готвене все по-често стават част от нашата кухня. Реално те са естествен заместител на всички основни уреди за готвене и тук офертата, която не е за изпускане е за уред за готвене Gorenje AF1409DB. Той дава възможност да приготвяте голямо разнообразие от ястия и десерти здравословно, прецизно и бързо. Отвътре е с незалепващо покритие, а капицетът на продукти е 1 кг.

4. Прахосмукачка Beko VRT 61821 VD

Прахосмукачката Beko VRT 61821 VD ще ви бъде верен помощник при поддържането на чистотата на дома. Няма досадни кабели, които да ви ограничават, много маневрена, а с едно зареждане на батерията може да почиствате 70 минути. С нея можете да достигнете до всички кътчета на своя дом, което гарантира перфектното почистване.  

5. Безжични стерео слушалки SONY WH1000XM4B

Безжичните стерео слушалки SONY WH1000XM4B са едно петзвездно предложение за тези, които залагат на безкомпромисното качество. За тези, които не могат без любимата си музика през деня или работата им изисква често конферентни разговори или работни онлайн срещи. За тези, които държат да имат контрол над звука, да изолират шума и слушалките им да бъдат безжични. Технология с двоен сензор за шум, включваща два микрофона на всеки наушник, улавя шума на околната среда и предава данните на HD шумопотискащ процесор QN1. Сензорът за близост във вашите слушалки може да разпознае дали ги носите или не, след което да адаптира възпроизвеждането, помагайки да се съхрани заряда на батерията. При сваляне на слушалките, ако слушате музика - тя спира. При слагане ще продължи произвеждането автоматично. Разгледайте всички функции за качеството на звука, помощта, която ще получите от изкуствения интелект, самото удобство на слушалките и ще се убедите, че това е перфектният избор.

Батерията им издържа 38 часа и се зарежда бързо.

6. Bluetooth колонка MARSHALL KILBURN II B

Следва предложение за тези от вас, които обичат забавленията, независимо в кой момент и къде се намират. Bluetooth колонка MARSHALL KILBURN II B е вашият билет за парти не само у дома, но и в парка, по време на екскурзия или с приятелите пред блока. Освен колонката, другият задължителен елемент е настроението. Характеристиките й няма да ви подведат -  мощност от 20W и звук, сякаш идващ от звукозаписно студио, и батерия, която издържа 20 часа.

7. Смартфон moto g72 Black

Ако искате да изненадате своята половинка, да вземете смартфон на своето дете или пък да замените своя - смартфонът moto g72 Black е подходящият избор в средния клас. Екранът на модела е 6,6 инча, вградената памет е 256 GB, а с тройната задна камера (108+8+2 MP) може да запечатате всяко изживяване.

8. Лаптоп Lenovo IdeaPad 3 15IAH8

Лаптоп Lenovo IdeaPad 3 15IAH8 е идеалният подарък за тези, които работят от различни точки и имат нужда от сигурен партньор. Лаптопът разполага с 1 ТВ пространство за съхранение, а процесорът INTEL CORE i5 осигурява нужната скорост за работния ни процес. Има необходимите портове - 2x USB 3.2, 1x USB-C, AUX и card reader, които идват в помощ при необходимост.   

9. Хладилник с фризер LG GBP62DSNGN

Последното ни пролетно предложение е хладилник с фризер LG GBP62DSNGN. За тези, които искат да съхраняват храната си правилно, да запазват нейната свежест и свойства за по-дълго време. Това се случва благодарение на LG Smart Inverter компресор, който намалява температурните колебания. Компресорът издига енергийната ефективност на друго ниво и ви помага да спестите повече. Не само това, той идва с 10 години гаранция и осигурява супер тиха работа. Хладилникът охлажда равномерно навсякъде, а при този модел става с 32% по-бързо.

Ако тези девет предложения ви се струват недостатъчни, вижте всички промоции от "Пролетен супер уикенд" във физическите магазини и на сайта на Технополис.


Още от Миш-маш
Как да декорирате малката спалня?