Най-несполучливите модни решения на "Еми" 2016

Кои звезди минаха по червения килим с най-скучни тоалети?
19 сеп 2016 21:16, Криси Табачка
2
Най-несполучливите модни решения на "Еми" 2016
Снимка: Reuters

Само защото ги гледаме от малките екрани не значи, че звездите от Холивуд знаят как да се обличат за най-голямата нощ за телевизията.

Както всяка голяма церемония по награждаване, така и "Еми" 2016 донесе някои от най-добрите и най-несполучливите решения в модата.

Трябва да признаем, че голяма част от актрисите заложиха на много сигурни визии и... дори и с тази задача не се справиха добре.

Кои са дамите, които трябва да премислят добре ролята на своите стилисти и изненадаха дори модните критици, които си мислеха, че са видели всичко?

1. Хайди Клум
Какво точно се случва с роклята на Хайди Клум? Асиметричната цепка отстрани и разголената част от другата страна могат да бъдат малко объркващи. Знаем, че моделът има страхотно тяло, но определено е много тънка границата между сексапилно и твърде разголено. Роклята е дело на Michael Kors, а блондинката определено можеше да се справи и по-добре.

2. София Вергара
Красивата София Вергара определено можеше да избере нещо една идея по-интересно. Твърде сигурният избор често може да изиграе негативна роля и да стане скучно. Критиците коментират, че прическата е крайно неподходяща и кара Вергара да изглежда по-скоро като Ариана Гранде, отколкото като жена в средна възраст.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: ХАЙДИ КЛУМтоалетиеми
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Радьl модьl , ходим мьl как квазимодьl
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аман от безлични светски клюкарки!