Без починали от коронавирус за денонощието, 231 са новите случаи

308 души са в болница, 18 са в интензивно отделение
29 сеп 2023 07:20, Анисия Иванова
35
Без починали от коронавирус за денонощието, 231 са новите случаи
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

231 са новите случаи на коронавирус у нас за последното денонощие, според Единния информационен портал Направени са 1515 теста, което означава, че делът на положителните резултати е 15,2 процента.

Няма починали от коронавирус. Към днешна дата в болница са 308 души с диагноза КОВИД-19, от които 18 са в интензивно отделение. Новопостъпилите в лечебно заведение са 34.

Излекувани през последното денонощие са 114 души, а общо от началото на пандемията - 1 272 643.

Активните случаи към момента са 2954.

През последните 24 часа са поставени 1040 дози ваксина срещу коронавирус.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още по темата: заразеникоронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
2
 
6
 
! Отговори
до бунак-а преди 7 месеца
до "приятел, ти като ..." - мУкне ве бунак - да съм та навил та да звъниш - без маска да не те виждам, ей - тарланкоОоо
26
5
 
4
 
! Отговори
До 26 преди 7 месеца
"специално за тебе като ти нахлузим хомота - маската и ще мълчиш или се пръждосвай в някоя джунгла сред себеподобни" Приятел, ти като какъв се изживяваш? Някакъв наалник, директор може би? Седи си спокойно на село и не се бутай при батковците. Няма да успееш да си избиеш комплексите. Те са неизбиваеми. Само ще се изпотиш от напъване, че и гащите можеш да оцапаш. После срам и червене.
25
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Янко - пиле шарено - какви бяха старите порядки - секи сам си преценяше какво да прави - и винаги са били такива - ама ти не се безпокой - специално за тебе като ти нахлузим хомота - маската и ще мълчиш или се пръждосвай в някоя джунгла сред себеподобни (само дето и те имат повече ъкъл)
24
6
 
9
 
! Отговори
Янко Антивакс преди 7 месеца
Ковидарите и маскърите отново наежиха гребен. Слугите на Биг Фарма отново са във властта. Нека обаче да знаят, че само да се опитат да връщат старите порядки от 2020 и 2021 -КРЪВ ЩЕ СЕ ЛЕЕ!
23
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До дообрее само в България няколко фанатични ваксъра се напъват по форумите да съдават драматизми. Явно нямат смислен живот и го запълват с ковид истерии.
22
7
 
6
 
! Отговори
за Ваксинираното мал преди 7 месеца
Муш-Боц, бустер, буст....Тик - Так Тики -Така.... Зомби часовник с ГМО механизъм и ковид Куковица.
21
7
 
3
 
! Отговори
Чингис Хан преди 7 месеца
До коментар 21 госпожа , не знам дали маската която носите или ваксините ще ви предпазят Пт ботушите които ще ви стъпчат върху главата и докато молите за милост ще ви разпльокаме като домат. Повече сме от вас и сте свършени.
20
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
о - съжалявам Нео - не съм забелязала това - забелязвам само че тези против ваксините и маските са най-болните-вечно се сополевят,кихат,кашлят и фърлят сополчета-топченца - по което съдя за тяхната ниска интелигентност, но също така се забелязва че тези хора все гледат облаците в небето и си чакат дъждът от вируси и самолетите да ги напръскат - е затова пък си носят алуминиева шапка - готови веднага да я разгънат като сателит на Илон Мъск - абе жалка работа са
19
7
 
9
 
! Отговори
Нео преди 7 месеца
Забелязали ли сте че всички ваксинирани познати/колеги/приятели макар да са ви и вече бивши това са хора или по-правилното е био маса която е от най-обезедвижените ,най-лошо хранещите се демек чревоугодниците, най-страхливите и разбира се най-покорните. Всички най-лоши качества. Това е така те защото за системата не са пригодени за нищо друго освен да нахранят няколко червея, докато преди това не пълнят джобовете на Биг Фарма. Това е тяхната съдба не трябва да ги съжалявате.
18
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Кво се занимаваш с тия бунаци дето само плюят мерки ваксини и добрите хора дето носят маски. Остави ги да си лаят. Ай сектир и абдали будали.
17
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
аххах - застъпи ли на смяна Конспираторе - ама много лъжеш - точно за този канадски конспиратор четох преди няколко дни, че са му развенчали глупостите и са доказали че лъже - ама ти бълвай опорки - каша ви е пълна в главите антиваксърски
16
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
ей плитко умни ваксъри, 4 години тормозите хората, колко полезни и безопасни били ваксините, но нещо мълчите пред реални факти колко хора са умрели от ваксините и колко са получили трайни увреждания като тромби и съсиреци пт сгъстена кръв,във всеки такъв форум седят платените от биг фармата ваксъри, чиято цел да дискредитират и очернят всеки който не е угоден на системата и биг фармата...
15
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ахой, общество НЕлюбимо антиваксърско - пак ли ви пера съчмата, пак ли гущери и някой ви пуска вируси - облаци кат баклави? Не ви ли писна 4 - та година да бълвата змии и гущери върху нормалните хора - НЕ - не ми отговаряйте - не ви исам плиткоумните умопомрачения, пардон умозаключения - но като се замисля като нямаш ъкъл за 5 стинки да се пазиш и да проявиш малко емпатия към другите не можем да говорим за ум.
14
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Пускат лабораторни вируси,за да изкарват пари.Самият Бай Дрън каза,че ще има нова пандемия на ковид,защото им трябвали пари и всички мълчат.
13
8
 
8
 
! Отговори
Дейвид Айк преди 7 месеца
Управляват ви гущери от хилядолетия , целта им е в много скоро време да въведат базовия доход - където за да го получите трябва да изпълнявате това което кажат, да пиете кална вода , да се храните с скакалци , и да не правите повече от 10 крачки на ден защото чипа , който ще ви бъде вграден ще подаде сигнал и баретите ще ви изхвърлят от някоя скала , и всички ще гледат както е било в Рим.
12
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Хиихихи в държава с 6000 "ваксинирани" - според официалните данни - двама-трима особено шумни ковидистерици продължават да ми се пенят и да се плюнчат колко сме били "глупави" неваксинираните...
11
9
 
13
 
! Отговори
Копипасте преди 7 месеца
И сега да си припомним отново началото на представлението.Месец март 2020г., пред камерите се нареждат ветеринар, шефът на пожарната, полицай, математик и коремен хирург за да ни спасяват от "вирус".В държавата няма регистриран "случай", но градовете са затворени с КПП-та, а външните граници - отворени.Сценария ли ви се струва калпав или актьорите са некадърни?А все пак къде се изгуби Аспарух Илиев -швейцарския КОВИД шаман да ни открехне откъде да чакаме поредния Торбалан?!
10
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
То и в България няма картина. Карантината и мерките са за защита на неваксинираните. Отдавна има ваксини за всички и никоя икономика не може да си позволи повече рестрикции. Проблемът е, че неваксинирани пълнят болниците и това са пари на всички нас. Вместо скъпи лечения, има евтина профилактика. Но както винаги , най-бедната държава харчи най-много за ковид лечения. А защо сте най-бедни? Защото сте най-глупави . Нищо не е случайно, всичко е закономерно следствие от повсеместно простотия и н
9
8
 
22
 
! Отговори
Спрете с този тормоз преди 7 месеца
Не ме интересува еди кой си колко дози си е набил. Свободата не е да правиш това, което искаш, а да не трябва да правиш това, което не искаш! Който се чувства застрашен да се боде всеки ден! Т.нар. нови случаи се увеличиха след като обявиха, че са пристингали новите ваксини. Факт, нали? Не дочакаха дори края на септември! Ще горят в ада!
8
9
 
18
 
! Отговори
Кога ще се усетите? преди 7 месеца
Умнокрасивите усетиха ли се или ще го направят след 6-тата доза? Защо много спряха след 2-та? Търчете се бодете. Поръчани са ваксинки за 140 милиона лева. Чакат вас.