Вижте селекцията на Кино Арена за лятната оферта FILM OFF с билети по 7 лв.

Специалната програма ще продължи до 12 септември
Спонсорирано съдържание | 12 юли 2024 08:30, Александър Попов
0
Вижте селекцията на Кино Арена за лятната оферта FILM OFF с билети по 7 лв.

Кино Арена обяви лятната си оферта FILM OFF, която стартира днес и ще продължи до 12 септевмри във всички киносалони на веригата, включително новоткритото кино в Мега Мол в София.

В рамките на програмата киноманите ще могат да видят отново на екран култови заглавия от изминалите месеци на специална цена от 7 лв. За най-малките зрители в листа са включени шоколадовото изкушение “Уонка”, анимацията на Disney “Желание” и забавните “Патешки истории” и “Кунг Фу Панда 4”. Любителите на акшъна ще може да наваксат с “Пеларят: Смъртна присъда”, “Дюн: 2” и “Аквамен и изгубеното кралство”. Не липсват и български заглавия в селекцията, сред които са “Чума”, “Уроци по немски”, “Пулсът на танца”, “Никога не е просто секс” и двете части на “Бай Иван”.

Всяка седмица заглавията, включени в лятната оферта, ще са различни, поясняват от Кино Арена. Най-нетърпеливите вече може да купят билетите за промоционалните заглавия от първата седмица на FILM OFF - “Диада”, “Уонка”, “Обичам да те мразя” и “Аквамен и изгубеното кралство” на касите и онлайн на kinoarena.com.


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари