Калин Стоянов: Ще участвам в предстоящите избори, за да изоблича истинското лице на хората

Приех сериозно отправената покана от г-н Пеевски, пише той
22 сеп 2024 16:45, Нели Христова
151
Калин Стоянов: Ще участвам в предстоящите избори, за да изоблича истинското лице на хората
Снимка: БГНЕС

Приех сериозно отправената покана от г-н Делян Пеевски, за участие в предстоящите парламентарни избори. Включвам се в тази кампания като безпартиен и от гражданска квота, какъвто и ще остана и за в бъдеще. Това написа във Facebook бившият вътрешен министър Калин Стоянов, след като стана ясно, че той ще бъде кандидат за народен представител в листите на "ДПС-Ново начало".

Още по темата

Публикуваме целия пост без редакторска намеса:

През целия си съзнателен живот съм бил полицай. Това са 25 години в които съм част от системата на МВР. Завършил съм Академията на МВР с грамота и второ място по успех в най-големия випуск до момента. Започнал съм от най-ниското ниво и съм минал през почти всички длъжности, изкачвайки стълбицата до ниво министър. Винаги съм стоял встрани от политиката и никога не съм искал да се занимавам с друго освен с МВР.

Бях несправедливо обвиняван от хора, на които отказах политически назначения.

Решението ми да остана верен на професията, а не на политически лидери, хвърли последните в страх за собствената им кожа и кокал.

Авторитетът, който изградих с работа и доверие, както в системата, така и в международните партньорски служби беше разчетен като заплаха от хора, които от години спъват развитието на страната в името на личното си оцеляване.

След като приключи добре премислената и последователно проведена акция по политическото ми отстраняване от МВР, пред мен се очертаха два пътя - да приема политическата загуба или да вляза в битка, за да докажа правотата на действията си. Избрах второто.

Приех сериозно отправената покана от г-н Делян Пеевски за участие в предстоящите парламентарни избори.

Включвам се в тази кампания като безпартиен и от гражданска квота, какъвто и ще остана и за в бъдеще. Това е единственият вариант в момента за мен, чрез който ще мога да работя, като експерт в областта от която разбирам - вътрешни работи и сигурност.

Ще участвам в предстоящите избори, за да изоблича истинското лице на хората, които ви предлагат фалшивия си морал и опаковат тежките си зависимости с несъществуващи принципи.

Ще разчитам на всички български граждани, които виждат в мен човек решаващ проблеми и са разбрали, че държа на думата си. Очаквам подкрепата и на всички колеги от МВР, които ми симпатизират и на които успях да спечеля доверието.

За мен това е ново начало и вярвам, че най- доброто предстои!

Вярвам, че България трябва да започне да се развива на чисто.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от Избори 2024
Павела Митова: Ще виждаме все повече от Слави Трифонов
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
0
 
0
 
! Отговори
Пий преди 4 дни
пий узо потночелост, ибрик гиби, народът помни как да вади кърлежи
132
1
 
1
 
! Отговори
Свинското дпс преди 5 дни
Ще гласувам за свинското дпс
131
0
 
9
 
! Отговори
Обективен преди 5 дни
Уж съм доста грамотен ,пък не разбрах какво означава ..."...ще изоблича истинското лице на хората...". Какво е лицето на хората и защо трябва Калинко да ги изобличава???? Не трябва ли да изобличи истинското лице на този,в чийто скут седна да пие мазно кафе , санкционирания мафиот,ограбил 500 милиона от спестяванията на хората в КТБ ???
130
0
 
9
 
! Отговори
Калин.ката преди 5 дни
ВЕрно ли ще разобличи Пеевски и Борисов?
129
0
 
15
 
! Отговори
Гост преди 5 дни
Защо не ги изобличи докато беше министър?Лъсна ти от кого си!!Не се прави на интересен!!!
128
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
До баба Пена - DW и Свободна Европа сспособни, да пускат какви ли не глупости и виаги го. правят в изключително подбрани моменти.
127
0
 
12
 
! Отговори
баба Пена преди 5 дни
Тоз съвсем се взе насериозно. Сигурно г-н П му е дал солидна заплатка. Още когато беше министър на сайта на дойчевеле излезе статия че е човек на Пеевски, но хората не вярваха. Няма лошо тряба да има г-зоблизци.
126
0
 
15
 
! Отговори
Предатели преди 5 дни
винаги е имало,има и ще има!!!Не случайно турците в годините на османското владичество са ни считали за предатели!!!Тоя и неговият идол,патрон,покровител и подслонител са поредното доказателство!!!Под небето българско нищо ново:"Събудил се наш Илия,и пак в тия"!?!?!?
125
0
 
8
 
! Отговори
кой преди 5 дни
кой му го написа???
124
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Калинчо не му се пускаше кокъла.Сграбчил го беше като булдог, ама...Милиционерчето стана паж на цар Дебелян Шишман...
123
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Ако си въобразява , че някой вярва на всичко това , значи счита хората за пълни ***.
122
1
 
15
 
! Отговори
00-11 преди 5 дни
""""""Калин Стоянов: Ще участвам в предстоящите избори, за да изоблича истинското лице на хората"""""""""" -------------------- Ще трябва да започнеш със себе си, Калинчоуу....!!!!
121
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Мутра на мутрата Пеевски!!
120
6
 
6
 
! Отговори
Избирател отДПС! преди 5 дни
Вие,българите каквито и евтини ***...вски номера да се опитвате да въртите знайте,че ние ,турците умеем да се сплотяваме в трудни за нас моменти и сега ще е така!Пак ще се обединим около водача ни Доган и пак ще продължаваме да сме фактор в бг политика и винаги ще се наложи да се съобразявате с нас! Недейте се надява,че ще се изплашим и ще се върнем в Средна или Мала Азия! Йок,няма да стане!
119
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Тоталма чалга някаква. Тия всичките са вън на следващите избори - Пеевски, тоя мазен лицемер и цялата ченгеджийска мутрафонска шайка.
118
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Ще опъва Радев, това ми стига. Ще гласувам за Калин.
117
3
 
23
 
! Отговори
!!! преди 5 дни
След като този е завършил втори по успех, представяте ли си колко зле са останалите? Направо ми се реве като си помисля какви хора се грижат за нашата сигурност.
116
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Тоя не знам какво щял да изобличи в бъдеще, но сега изобличи собственото си истинско лице - корумпе, контролирано от дебелака, който се опитва да открадне етническата партия на турчеещия се ***.
115
4
 
15
 
! Отговори
джо преди 5 дни
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕ НА ГЛАСОВЕ Е ПОДСЪДИМО.ЗАТОВА ТОЗИ КАЛИН СТОЯНОВ ЩЕ ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПЕЕВСКИ
114
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Цветът на нацията! Мисълта му тече със скорост две думи в минута. Тичайте да гласувате, овце.