Атанасов и Денков са готови на преговори с ГЕРБ след изборите

Условието е да се следва програмата на ПП–ДБ и Пеевски да не участва
27 апр 2024 14:28, Анисия Иванова
223
Атанасов и Денков са готови на преговори с ГЕРБ след изборите
Снимка: БГНЕС

Готовност да преговарят  ГЕРБ след парламентарните избори за общо управление на страната обявиха в Пловдив лидерът на ДСБ Атанас Атанасов и бившият премиер Николай Денков.

Двамата обаче уточниха, че това може да стане само ако разговорите се водят за реализирането на програмата на ПП-ДБ и в тях да не участва лидерът на ДПС Делян Пеевски, съобщи "24 часа".

"В политиката съм се научил никога да не казвам никога. Надявам се да се разберем с ГЕРБ за съвместно управление. Иначе има опасност да влезем в спирала на избори и да ни управляват служебни правителства", заяви Атанасов.

Според него последните нападки между политиците от ГЕРБ към ПП-ДБ повече били за мобилизиране на електората за предстоящия вот.

Николай Денков добави, че преди да се седне на масата за преговори с ГЕРБ, те трябва да се отърват от опеката на Делян  Пеевски, който им бил на практика началник.

Атанасов изрази притеснение от предстоящото купуване на гласове.  Той добави, че щяло да има 300 000 гласа за пазаруване.

Никола Минчев и Радан Кънев, които ще участват на изборите за евродепутати, заявиха, че основните приоритети, които извеждат в своята кампания, са сигурността, борбата с корупцията и развитието на икономиката.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още от Избори 2024
Кристиан Вигенин е с най-много номинации за водач на евролистата на БСП
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Вземете и погледнете имотите и съображенията на Русия в България . Всичко е изградено с лица от управляващите след 1989г. Те слугуват на Москва и сега . По действията ще ги познаете.
149
4
 
3
 
! Отговори
Румен преди 3 седмици
До Радослав . Външната политика определя Вътрешната. И Външната ни политика е тридесет години по Светски , ОНД и Руски модел. Така са нещата и това може да се промени само с помощта на ЕС и САЩ.
148
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
158. ГЕРБ е нещо като Възраждане . Винаги по Външната политика е с Москва / по времето на Соца му се казваше по вътрешната с ЦК на БКП/ , а по вътрешната "тупа топката" да минава времето . За това сме в Чакалнята на Шенген двадесет години. Бойко Борисов разиграва един театър.
147
3
 
4
 
! Отговори
Радослав преди 3 седмици
До Евроатлантик: значи смяташ, че тия които предадоха избирателите си като сключиха брак с мафията са спасение от мафията? А Герб няма как да се бори с ДПС защото те са метастази на един и същ тумор. Това твоето е да заразиш някой с рак за да пребори рака които има!
146
0
 
19
 
! Отговори
Аз преди 3 седмици
Още не са минали изборите, а тези вече драпат на вратата на зайчарника . Прости и жалки борци за власт.
145
1
 
17
 
! Отговори
Сима преди 3 седмици
Ако може Денков да се скрие някъде,че ми е в повече за нищото което направи!
144
24
 
2
 
! Отговори
Евроатлантик преди 3 седмици
Единственото спасение за България е ПП-ДБ! А от ГЕРБ трябва да ги слушат, ако искат да отцелеят като партия и да присъстват в българския парламент в следващите години! ГЕРБ и ПП-ДБ заедно могат да се преборят с мафията ДПС!
143
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
И двамата в роли на царски пажове.
142
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ако ще правите нова сглобка, не ги нападайте, ами им се мазнете, направете им там blowjob каквото трябва дано се омилостивят.
141
0
 
18
 
! Отговори
Смешници! преди 3 седмици
ПП-ДБ поиска ДПС да участва в гласуването на промените в Конституцията и други! Тия какво си въобразяват, че ще поставят условия ли!? По-добре да се впрегнат да минат 4%, че накрая да не останат извън Парламента!
140
1
 
21
 
! Отговори
от село преди 3 седмици
Какви условия поставят тези двама некадърници ,нито по млади нито по умни и красиви ще станат видяхме им резила ,ама ,че нагли и безочливи гризачи?
139
3
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 3 седмици
Откъде-накъде трябва да следва вашата програма??? Вие сте наглеци със самочувствие без покритие. По-добре Борисов с Пеевски отколко вие с харвардските дипломи менте и генералчета със съмнителни качества.
138
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
След продължителни преговори си стиснаха ръцете... после гушите. Сега ги очаква още от същото.
137
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Буци дали разговаря с тоалетната хартия в кeнeфа си , как ви се струва ?
136
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тия там от партията на мошениците и шмекерите били готови да цункат и отпред и отзад и по-горе и по-надолу след изборите, само и само пак да се докопат до кокала??? Ами нищо чудно, добре ги видяхме до сега, нищо друго не очакваме от тях. Затова на изборите трябва народа да им бие шута, но така, че да изчезнат от хоризонта.
135
1
 
25
 
! Отговори
анономен преди 3 седмици
Е няма такъв майтап, като изказването на тия))))))))))))))))))
134
1
 
21
 
! Отговори
Реалност преди 3 седмици
ППДБ имат 7% на изборите, от тях 6% са от ДБ и да - крайно време е да спрете да се унижавате и да пускате за Просто Киро мили избиратели на ДБ, осъзнайте се бе хора!
133
2
 
10
 
! Отговори
Избирайте само и преди 3 седмици
само ПП ДБ на изборите и не само на изборите! Те ще сглобят всичко и всички и за избирателите им няма да остане нищо за (з)сглобяване!
132
1
 
27
 
! Отговори
роко бароко преди 3 седмици
тия, са по смешни от клоуните в цирка!
131
1
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 3 седмици
Не разбрахте ли, че сте последна дупка на кавала., че и условия поставяте.